הכי שולט בעולם; [דגש]אני עומד ושר היום לשבט עומר, מצופי חולון חניכיי, הצטרפו אליי שבט עומר אהבת חיי!!! ורוד עולה עולה עולה... ורוד עולה עולה עולה...[סדגש] (לפי השיר הזה של קטשופ נו)
היה לנו בשישי שבת האחרון טיול פתיחת שנה עם החניכים והייתה לנו מין סדנת קפוארה כזאת...וכאילו עשינו מזה מורל.. מישו מוחא כפיים כמו שעושים פיתות וכולם אחריו... ואז הוא אומר אולה אה לה עילה וכולם עונים לו: או לה לה וככה כל הזמן... אנחנו עושים את זה במפקדים בשבט וברחבה של המפקד כל פעם שניים עושים קפוארה אחד עם השני...
בסיבובי מורל.. שכל החניכים מתעייפים אנחנו עושים מעגל קפואירה.... כולם מחאים כפיים מי שידע קפואירה עושה... ותמיד מצתרפים אלינו אנשים משבטים אחרים... זה ממש נחמד...
אני מודה לאלוהים ששבט שחף הם שולטים שבט שחף אימפריה- מספר 1 בהנהגה או או השכבג ( עדיף "הקורס") מספר אחד שחף ימשיך לשלוט לעד ההנהגה עומדת דום- אימפריה בלבן כתום או או או אימפריה בלבן כתום
אני מודה לאלוהים, שאני אחד מהאזורים, אני לובש תמיד ירוק, כי בשקמה ירוק זה חוק אחריך אני הולך מוכן למות למענך חושב עליך כל היום ומי שלא קופץ ארנון... מי שלא קופץ ארנון... מי שלא קופץ ארנון...
על הקצב של פצעים ונשיקות/מוניקה סקס מדים ועניבות כל הקשרים וכל הכפיתות חוזרים כמו גיבורים מפעולה בצופים עם נעליים סגורות המדריך אמר שנעשה מסדר נעמוד יפה ונקבל צ'ופר ומי אמר שאין צופים בכפר להלהלהלהלה יש המשך ... אבל אני לא זוכרת אותו ממש כפר.. כי אנחנו כפר ורדים.. *כבוד*
מה עם? לא תבואי שלישי שישי כי אני בצופים לא תבואי שלישי שישי זה פשוט לא מתאם לא אני בך לא בוגד אני נשבע אל תקחי את זה קשה פשוט יש ליייייי פעולה! אוווווווווווווווו לא רוחות ולא שדים שבט עפר כפר ורדים והשיר של הגדוד שלנו? אה? איך יכולת לשכוח אותו כמחאה אני אכתוב את כל המילים ע"פ מכה אפורה (למרות שחצי לא תבינו כי זה בדיחות פרטיות של השבט\גדוד) אז בואו נראה החיים לא קלים נצבע לנו חדש בתוך המבנה ונחיה כמו גדולים.. גדולות ונחיה משלישי לשישי נמצא מדריכה זמנית לא רצינית (מה?!) זה לא אישי אולי גם נמצא כמה בנים לקבוצה לא מישו עמוק מישו מתוק לא כמו בשכבה בגדוד המון ירידות והמון חיוכים החניכות משוגעות כמו הדריכות בחיים... זהו גיל יפה שעובר מהר ואנחנו לא נוותר כי אנחנו גדוד מושלם הכי טובים שבעולם מה עוד נספר? אנחנו גדוד אחר אנחנו קצת שונות אבל ככה אנחנו רוצות זה קרה, באמצע השנה. באו שתי מדריכות חדשות קצת שרוטות אבל זה לא נורא, זה לא נורא איך הכל הסתדר אולי את זוכרת? מה את אומרת? מה את אומרת עכשיו? אולי גם נמצא... אה ויש גם את השיר ע"פ שיר הצופים (זה אנחנו הצופים שבאנו...) אבל אין לי כוח ליטל תכתבי את