מועמדי ה-EMA...

ערן1987

New member
וכשכריס' פרצה,לא הייתה היסטריה?

והיא לא לקחה הפסקה גדולה בין אלבום לאלבום? ואז מה אם אין להם את ההצלחה של בריטני? הצלחה לא תמיד שווה "אגדיות" ומה הקשר לאשר? הרבה גיבשו עליו דעה,זה שזה לא קרה בישראל זה משהו אחר

Xtina2

New member
לכריסטינה יש הצחלה יותר מלבריטני

נכון פעם בריטני היתה מוצלחת יותר פעם בריטני היתה מוצלחת יותר מכולם אבל זה היה פעםםםםםםםםםם

Xtina2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יוו סורי על ההודעה הזו חחח *פעם בריטני היתה מוצלחת יותר מכולן אבל זה היה פעם חחח זה הנכון סורייייי

DAN1EL

New member
מה שאמרתי למתן

תקף גם לגבייך. תפסיקו לנסות להוכיח כמה מצליח הזמר שאתם אוהבים. מה זה כבר מוכיח?

CrAzY MuSiC

New member
אבל תראה..

דוגרי עכשיו תגיד לי... ברנדי, כריסטינה כווווווווווווווווווווולן... הצליחו להגיע למה שבריטני הגיעה
איך היא פרצה לתודעה של כולם, כש"בייבי" יצא זה היה BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM שמעו עליה בכל מקום, בעיתונים בערוצים בכל מקום
היא זכתה בהרבה פרסים, היא הייתה סופר פופולרית [ועדיין גם] אמרו שהיא מדונה הבאה היא שברה שיאים יש לה מיליוני מעריצים יש היסטריה סביב כל דבר שהיא עושה עד היום.. והייתה לה קריירה הרבה יותר גדושה בהצלחה מאשר מברנדי וכריסטינה אתה לא מבין
היא הספיקה להיות בכל מקום...

ערן1987

New member
נכון,כשבייבי יצא היה חתיכת בום

אבל גם הזמרות האחרות עשו את זה.. אולי בבום קטן יותר,אבל עדיין בבום גדול מאוד וכריס'(זאת הדוגמא הכי טובה,ברנדי די נעלמה לה)לא הייתה בכל מקום? לא זכתה בפרסים?(גראמי,VMA וכו') לא יודע אם היא שברה שיאים,אבל היא הצליחה לעקוף את "פוראבר" של פאף דאדי(בתקופתו)כשלשניהם יצאו 2 אלבומים באותו שבוע אגב,מעניין אותי לדעת מה TLC היו עושות מבייבי

CrAzY MuSiC

New member
כריסטינה לא הייתה מצליחה כמו בריטני

חוץ מזה בריטני באה לפניה והיא הייתה "המקור" כמו מדונה, שכל הזמרות התחילו למחזר אותה, באה בריטני, שהיא הייתה "המקור" של כל הנערות האלה בגלל זה כל נערה שהופכת להית זמרת אומרים עליה "יורשת בריטני" [ואחרי זה שוכחים ממנה לגמרי, בניגוד לבריטני שהיא עדיין מצליחה] ושוב בנוגע לכריסטינה, היא לא הצליחה כמו בריטני, בריטני הייתה יותר מצליחה ממנה בתקופה של אז. [וכריסטינה אף פעם לא זכתה ב-VMA לבדה]. ושלא נשכח את זה שבריטני היא הזמרת שהאלבומים שלה נמכרו הכי מהר בשבוע הראשון
שזה חתיכת שיא

Xtina2

New member
שמת לב!?!?

"נמכרו""הצליחה"זה היה פעם עכשיו זה לא ככה!

ReD AnGeL 89

New member
חחחחח, את הורגת אותי..

הסיבה שהוא אמר "נמכרו" זה בגלל שזה כבר נמכר כן? זה היה בעבר..

DAN1EL

New member
אוקיי...

קודם כל, טכנית, כריסטינה הייתה לפני בריטני. אבל מה זה משנה. כריסטינה היא זמרת עם קול אדיר, היא מוכשרת בטירוף, היא כותבת, היא עבדה ועדיין עובדת עם הכותבים, היוצרים והאמנים הכי מוערכים שיש (אלישיה קיז, מיסי אליוט ולינדה פרי יצרו לה שירים, היא עשתה דואטים עם אמנים מוערכים ומתכוונת לשתף פעולה בעתיד עם עוד כמה מוערכים, ג'וס סטון למשל). ובקיצור - מבחינה איכותית אין מה להשוות אותה לבריטני. נכון, שתיהן בערך באותו גיל. ושתיהן היו ב"מועדון מיקי מאוס". ולשתיהן יש הספק דומה. אבל כאן זה נגמר! בריטני זאת בריטני וכריסטינה זאת כריסטינה. ולדעתי, לכריסטינה יש את כל הנתונים כדי להישאר בשטח יותר זמן, כי היא פשוט אמנית מוכשרת בטירוף, היא אמביציוזית והיא יודעת מה המטרות שלה, מה היא רוצה מעצמה, והיא מתכוונת להישאר כאן עוד הרבה. עובר בכלל יום בלי ששומעים עליה? אפילו כשהיא בהפסקה היא כל הזמן בשטח. גם בריטני. לדעתי שתיהן ישארו איתנו בשנים הקרובות, אבל כריסטינה תמשיך הרבה יותר, בגלל הסיבות שציינתי. (ואתה יודע שאני אובייקטיבי, כי אני הרי מסכים איתך שבריטני כבר אגדה. למרות שאני מתעב אותה - אין מה לעשות, הבחורה אגדה)

ReD AnGeL 89

New member
דבר אחד באמת אי אפשר לעשות,

זה להשוות את הקול של כריסטינה לקול של בריטני.. לא משנה כמה שיעורי פיתוח קול היא תיקח היא בחיים לא תגיע לקול של כריסטינה, ולרמת ווקליות שלה.. כריסטינה בעניין של הקול לוקחת את בריטני בלי הרבה מחשבה..

ערן1987

New member
ואם יתעדכן מחר המדור מוסיקה שלי

תראה שהיא הולכת לעבוד עם עוד מישהי

Xtina2

New member
ערן דיי אני יש לך סקופ שאנחנו אפילו

לא יודעים דייייי נו מה ספר אתה מדבר על כריסטי נכון?!!??!יווו מתחננת ספרררררררררררר

ערן1987

New member
חח,אני לא בטוח שזה סקופ

יש סיכוי שאת יודעת.. בכל מקרה,דיידו תכתוב לה שיר לאלבום הבא

Xtina2

New member
אההה כן

היא אמרה גם משו שהרבה פנו אליה לכתוב שיר ורק לכריסטינה היא הסכימה משו כזה לא?!!?

למעלה