אוקיי...
קודם כל, טכנית, כריסטינה הייתה לפני בריטני. אבל מה זה משנה. כריסטינה היא זמרת עם קול אדיר, היא מוכשרת בטירוף, היא כותבת, היא עבדה ועדיין עובדת עם הכותבים, היוצרים והאמנים הכי מוערכים שיש (אלישיה קיז, מיסי אליוט ולינדה פרי יצרו לה שירים, היא עשתה דואטים עם אמנים מוערכים ומתכוונת לשתף פעולה בעתיד עם עוד כמה מוערכים, ג'וס סטון למשל). ובקיצור - מבחינה איכותית אין מה להשוות אותה לבריטני. נכון, שתיהן בערך באותו גיל. ושתיהן היו ב"מועדון מיקי מאוס". ולשתיהן יש הספק דומה. אבל כאן זה נגמר! בריטני זאת בריטני וכריסטינה זאת כריסטינה. ולדעתי, לכריסטינה יש את כל הנתונים כדי להישאר בשטח יותר זמן, כי היא פשוט אמנית מוכשרת בטירוף, היא אמביציוזית והיא יודעת מה המטרות שלה, מה היא רוצה מעצמה, והיא מתכוונת להישאר כאן עוד הרבה. עובר בכלל יום בלי ששומעים עליה? אפילו כשהיא בהפסקה היא כל הזמן בשטח. גם בריטני. לדעתי שתיהן ישארו איתנו בשנים הקרובות, אבל כריסטינה תמשיך הרבה יותר, בגלל הסיבות שציינתי. (ואתה יודע שאני אובייקטיבי, כי אני הרי מסכים איתך שבריטני כבר אגדה. למרות שאני מתעב אותה - אין מה לעשות, הבחורה אגדה)