מועמדי ה-EMA...

ערן1987

New member
מה הקשר לבין הפירסינגים ב"מקומות

אינטימיים" לזה שהיא זמרת שרמוטה? מה,כל מי שעושה במקומות כאלה עגילים היא שרמוטה? וזה שהיא מדברת על חיי המין שלה,גם הופך אותה לשרמוטה? אם כן,חבר מאוד טוב שלי הוא שרמוט(בפטמה),וחברה מאוד טובה שלי היא האמא של השרמוטות(בפטמות ובמקום שהיא לא מוכנה להגיד לנו,למרות שלנו יש הימורים)

CrAzY MuSiC

New member
מותק

את לא יכולה לצפות מאומן שימכור בכל אלבום יותר ויותר, את יודעת שעובדות השנים ויש הרבה שמרים חדשים שמנסים לתפוס את המקום שלה, והיא כבר 6 שנים בקריירה ועדיין לא שוכחים ממנה.. בוא נראה כמה זמן תחזיק למשל אשלי סימפסון, או אבריל לאבין
עוד שנה כלב לא יזכור אותן ומותק, 7,220,000 זה הרבה, היא מכרה יותר מביונסה וג'סטין שהם מצליחים ואת לא תגידי מה יותר טוב בשבילה, אוקיי

CrAzY MuSiC

New member
אה ועוד משהו

בריטני כבר לא צריכה את "הפושים" של הפרסים, כי היא כבר אגדה. היא זמרת נורא פופולרית בעולם ושום דבר לא ישנה את זה. תאמיני לי שהיא לא תבכה אם היא לא תזכה בפרס, כי היא פשוט לא צריכה את זה. ברור שהיא לא תתנגד לפרס, אבל ביננו, זה ישנה אם היא תזכה
אנשים יתחילו לאהוב אותה בגלל זה
לא. הנה - עד עכשיו היא לא באה לשום טקס. לא נראה לי שהיא תבוא גם לגראמי אפילו. כי פשוט כבר לא איכפת לה.

oAviaDo

New member
ותענה לי על זה

אתה חושב שהאלבום היה מוכר 7 מליון בלי כל רחילויות. אך ורק מוזיקה? ברור שלא. לעומת אלישיה קיז.

CrAzY MuSiC

New member
מה הקשר אלישיה קיז../images/Emo35.gif

רכילויות מצד אחד מזיקות ומצד אחד עוזרות. הן עוזרות בכך שהיא נהיית פופולרית מאוד, הנה לדגומא השנה. תמיד בריטני הייתה בעיתונים
היא הייתה בכל מקום... ואנשים שמו לב אליה יותר ויותר. אבל מצד שני, זה גורם לאנשים לשנוא אותה, בגלל שהיא עושה שטויות לפעמים. אבל בכל זאת, אי אפשר להגיד כישלון על התקופה האחרונה. הילדה המטומטמת הזאת חושבת שבריטני יכולה למכור מיליונים עם כל אלבום.. תקלטי היא זמרת פופ שזה ממש לא הולך היום, והיא כבר פופולרית מאוד ויש אנשים שגם אם הם יאהבו שירים של בריטני הם לא יקנו ת'דיסק לה
ובכל זאת היא הוציאה 3 סינגלים סופר מצליחים שנכנסו אחד אחד למקום הראשון במצעד העולמי, וגם האלבום שלה היה מקום 1 במצעד העולמי ומכר 7.220 מיליון עותקים, יותר מג'סטין וביונסה. כישלון
נגמרה לה הקריירה
הייתי אומר שלא. וכל ההצלחה הזאת אחרי 6 שנים.

oAviaDo

New member
זה נחמד מאוד שאתה

אוהב מוצרים מלוטשים ומלוקקים שמטרתם היא כסף. אני לא אוהב. אוקיי?

DAN1EL

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי לה.../images/Emo45.gif

כשיש רכילות ושערוריות מי צריך מוזיקה ופרסים?

CrAzY MuSiC

New member
טוב.

היא כבר עברה מספיק..
6 שנות קריירה.
4 אלבומים [בינתיים] שנכנסו למקום הראשון במצעד העולמי.
סינגלים מצליחים בטירוף אחד אחד שחלקם הגיעו לראשי המצעדים.
עשרות פרסי בילבורד, פרסי MTV ועוד.
דואט עם מדונה.
כוכב בהוליווד רק בגיל 22.
פופולריות עצומה שרק מעט מאוד אנשי בידור זכו לה. ושאני לא ימשיך את הרשימה.. תראה מה היא עברה ב-6
אני לא רואה עוד מישהו שהשיג את כל זה ב-6 שנים בלבד חוץ ממלכים כמו מדונה ומייקל ג'קסון.

ערן1987

New member
זה לא קשור מה עשתה ב-6 שנים

מצידי שהייתה עושה את זה ב-20 שנה ומצידי שהייתה עושה את זה בשנתיים.. זה משנה מה היא עשתה בכל מהלך הקריירה אתה יכול לקרוא לה אגדה מודרנית,שזו כמובן הגדרה שתעלם בשנים הקרובות.. אבל אגדה? יש לה עוד הרבה זמן בשביל הטייטל הזה

CrAzY MuSiC

New member
איך אתה יודע שהיא תעלם

בשנים הקרובות
אני זוכר עוד מתקופת "אופס
" כולם אמרו שהיא תקופה חולפת.. אבל עדיין יש לה הצלחה הסטרית אחרי 6 שנים. תראה פינק, אמרו שהיא תופעה ועכשיו מי זוכר אותה
אותו דבר מישל בראנץ' ועוד. אני רוצה לראות את אשלי סימפסון, אבריל לאבין ואשר עוד 3 שנים.. אני לא מאמין שמישהו יזכור אותם בכלל. הם סתם הסטרייה חולפת. וגם ככה חשבו על בריטני אבל לא. היא מחזיקה כבר 6 שנים של הצלחה.. אני לא חושב שנשכח ממנה כל כך בקלות.. היא תדאג לזה אני מניח. אבל.. נחייה ונראה. אף אחד ממנו לא נביא. עוד יכול להיות שהיא תפרוש...

ערן1987

New member
לא אמרתי שהיא תעלם

אבל יש לה דרך ארוכה בשביל להעלם.. והקטע של פינק זה שהאלבום ה-3 שלה נכשל,וזה קורה כמעט לכולם.. זה לא אומר שהיא תעלם לנצח וסתם בשביל הרקורד,אשר נמצא בעסקי המוסיקה כבר 6 שנים

CrAzY MuSiC

New member
כן אבל הוא היה כמו..

אהרון קרטר של היום נגיד.. הוא היה קטן ואף אחד לא הכיר אותו בכלל, הוא פרץ לתודעה של כולם בעיקר מאז Yeah.. ובכלל בקושי הכירו אותו מחוץ לאמריקה אז.. הוא בכלל לא היה מצליח ובריטני הייתה בכל מקום ב-6 שנים האלה.. יש כאלה שמאסו כבר ממנה, אבל זה לא מנע ממנה להצליח.. ותראה מה היא עברה ב-6 שנים, זה משוגע.. יש לה עוד הרבה לעבור, נכון.. אבל בינתיים היא "אגדה" מ-1999. תראה איך היא החזיקה מעמד 6 שנים, אם אחרי 6 שנים היא גרמה לאנשים לא לשכוח אותה, אני מאמין שגם בעוד 5 שנים לא ישכחו אותה, יש לה המון מעריצים ופירסום... סבבה, אתה חושב שהיא תיעלם אני לא. נחיה ונראה. אבל נסכים שאם אחרי 11-10 שנים היא תהיה עדיין מצליחה היא באמת משהו מיוחד

ערן1987

New member
איך הגעת לזה שאמרתי שהיא תעלם?

אל תכניס לי מילים לפה אשר הכניס 2 סינגלים למקום ה-1 ב-UK לפני "קונפשנז",והיו לו שירים(לא הרבה,אבל היו)שהצליחו באירופה וכו'(כמו Pop Ya Collar) וזה שהיא מחזיקה 6 שנים,זה אומר שהיא אגדה? גם כריסטינה אגילרה,ברנדי ועוד ועוד ועוד מחזיקים מעמד 6 שנים,ואפילו יותר!

CrAzY MuSiC

New member
אבל אין להן הצלחה כמו של בריטני../images/Emo70.gif

ואל תכניס את כריסטינה תעשה טובה
הוציאה רק שתי אלבומים לעומת בריטני שהולכת להוציא כבר חמישי... והיא גם יצאה להפסקה ארוכה מאוד. בקיצור, לא היה להם את ההצלחה והתעמולה שהייתה לבריטני
כשהיא פרצה זה היה ה-ס-ט-ר-י-ה
והיא עדיין מצליחה ושוברת שיאים
בקיצור אין לי כוח כבר לריב ייאללה אוף.. נ.ב.: בקשר לאשר, זה לא משנה הוא עדיין לא "פרץ" איך שאומרים.. הוא לא היה פופלרי ומוכר ואנשים לא גיבשו עליו דיעה..

Xtina2

New member
בונא איזה זיין שכל!!

לכריסטינה אין ת'הצלחה של בריטני טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כריסטינה הוציאה 3 אלבומיים דבר ראשון,ובנתיים האלבום האחרון שלה מכר יותר משל בריטני ועדיין מוכר אוקי בריטני עומדת להוציא את החמישי אז ?!!?לשרית חדד יש 12 אלבומים זה אומר שהיא מצליחה יותר ממאיה בוסקילה שיש לה אלבום אחד,ולא כדאי שנחיל להשוות!

למעלה