מועמדי ה-EMA...

Xtina2

New member
כןןן אהה וכריסטינה עוד תגיע לכוכב

אני לא דואגת היא עוד תקבל אותו

CrAzY MuSiC

New member
אתה מעדיף

כוכב בהוליווד זה "יותר" ואל תדאג, בריטני עוד תזכה בגראמי, כי מגיע לה מתישהו היא תזכה

CrAzY MuSiC

New member
תראי את מי את מביאה לי

מדונה, וויטני יוסטון, סלין דיון. [כריסטינה לא עברה חצי ממה שבריטני עשתה, אז סתם דחפת אותה לדעתי]. כנראה לא הבנת ממש את מה שאמרתי. כל הזמרות האלה שהבאת לי הן "אגדה"... והנה בריטני הגיעה למה שהן הגיעו אחרי 6 שנים ואפילו יותר מחלקן.. נו זאת לא הצלחה אדירה
היא לא אגדה

ערן1987

New member
לא היא לא

היא צריכה לחכות עוד איזה 10 שנים בשביל להיות אגדה.. אין לה שום שיר שהוא קלאסיקה,סו וואט אם היא מכרה ככה וככה עותקים ואם היא עשתה דואט עם מדונה(זה מדד לאגדיות? אם כן,ריקי מרטין הוא אגדה)

DAN1EL

New member
אה...

בשרשור הקודם בנושא גם הזכרתי את ריקי מרטין ומדונה.

CrAzY MuSiC

New member
חח לא אמרתי שהיא אגדה רק בגלל

שהיא עשתה דואט עם מדונה, רק ציינתי את זה כי זה באמת הישג ודבר בולט בקריירה שלה ומה זה קלאסיקה לדעתך
אני רק רוצה לדעת למה אתה מצפה ממנה בשביל להיות אגדה.. ודרך אגב יש לה שיר שלדעתי ימצא חן בעיניך והוא ה"קלאסיקה" שאתה מחפש איך שאתה אומר... והוא מ-In The Zone.. רוצה לנסות

ערן1987

New member
קלאסיקה לדעתי

זה כשכל בן אדם בעולם מכיר את השיר המסויים,גם אחרי עשרות שנים.. זה למה לאלביס,מדונה(שיש לה כמה וכמה כאלה),וויטני,ואפילו אלאניס מוריסט(מישהו אמר "איירוניק ו-You Oughta Know?),נחשבים מוסיקאים שהוציאו קלאסיקה לעולם בשביל להיות אגדה צריך,בנוסף למה שציינתי,שתהיה גם "הילה" שכזו סביב הזמרת(לצורך העניין) ולעשות דברים שאף פעם לא יישכחו(אני חושב שאפשר להחשיב את הנשיקה שלה עם מדונה בנק' בעניין הזה לזכותה) ותביא את השם של השיר.. אבל כל עוד הוא לא יהיה כמו מה שציינתי,הסיכויים שהוא יהפוך לקלאסיקה כבר עברו את ה-0

ReD AnGeL 89

New member
"כל בנאדם בעולם".. הגזמת..

חחח, אני מתביישת להודות שאני לא מכירה את אלאניס מוריסט.. ולא שמעתי בחיים שום שיר שלה, אולי רק את זה שהיא במכונית.. בהנחה שזה שלה ואני לא טועה..

ערן1987

New member
את לא טועה

ואמרתי שאלאניס היא הוציאה קלאסיקה,ועובדה שמלא אנשים מכירים את השיר הזה.. אני יכול להגיד הרבה דברים על השיר ועל אלבום הבכורה שלה והבנת את הכוונה שלי ב"כל בן אדם בעולם"

DAN1EL

New member
הוכחת את מה שהוא טען...

את מכירה את השיר עם המכונית. כלומר - "Ironic"

CrAzY MuSiC

New member
קוראים לו

Touch Of My Hand זה השיר על האוננות והערכה עצמית.. זה בלדת דאנס, אם אתה יודע מה זה ודוגרי תהיה אובייקטיבי אני באמת רוצה לראות מה דעתך עליו... הליקרס פה ובקשר למה שאמרת.. אתה צודק.. ויש דבר כזה לבריטני.. קוראים לו Baby One More Time
כן כן
תצחק
זה נשמע בול כמו מה שאתה אומר
דברים שלא ישכחו
ולמרות שהמילים של השיר דפוקות רצח, אומרים שזה שיר הפופ הטוב ביותר אי פעם
ובזכות השיר הזה בריטני היא "אלילת הנוער", ותמיד יזכרו אותה רק בזכות השיר הזה
אני יודע שזה נשמע טיפשי.. אבל ככה אני חושב..

DAN1EL

New member
מסכים לגבי בייבי.

הוא קלאסיקה פוטנציאלית.
אבל עוד מוקדם מלהכריז על "בייבי" כעל אחד כזה. הוא עוד שיר "צעיר" יחסית. להקת טראביס אפילו עשתה לו קאבר (אלוהים יודע למה). (אגב - גם ל"ג'יני אין אה בוטל" עשו קאבר)

Xtina2

New member
אלילת ילדות בנות 7 אולי

בכל מיקרה תפסיק להשוות כי אם באמת אנחנו נתחיל להגיד כל מה שכריסטינה עשתה בחיים שלה היא לוקחת את בריטני אפילו בלי למצמץ לא סתם פעם כשהן היו קטנות בתוכנית הזו שהן היו כריסטינה שרה ובריטני עשתה לה קולות רקע ורקדה לזה היא נועדה אני לא מבינה מה היא חשבה לעצמה שהיא רצתה להיות זמרת כי גם שכריסטינה היתה ב9 היא שרה יותר יפה ממנה בעצם לא רק כריסטינה כל אחת

CrAzY MuSiC

New member
יש לי וידאו של בריטני כשהייתה צעירה

והיה לה קול של דיווה. אני רציני.

למעלה