מועמדי ה-EMA...

Xtina2

New member
גם לי יש כמה וידאו של כריסטינה

שהיא קטנה ולא כדאי שנשים פה שירים של כריסטינה שהיא קטנה שהיא שרה בלייב ושל בריטני עכשיו שהיא שרה בלייב

oAviaDo

New member
לא לא לא לא לא

אני מכיר את הסרטונים האלו וזה שבריטני צעקה כשהייתה קטנה זה לא אומר שהיא הייתה דיווה בפוטנציאל. כריסטינה החזיקה שירים של הדיוות הגדולות כבר מגיל 12. ואל תתחיל לדבר על הכשרונות שלהן כי כריסטינה שמה את בריטני בלי למצמץ.

DAN1EL

New member
נראה לי שהוא יודע את זה.

אין מה להשוות בין הקולות של השתיים.

oAviaDo

New member
דניאל אתה יודע מה הקטע?

הוא מתלהב מה"השגים" של בריטני. אבל בנתיים היא זאת שלא יודעת לשיר. וכריסטינה היא זאת שקבלה את הכשרון. היא משחקת, רוקדת, סטארית, פרפורמרית, וכמובן- זמרת ענקית. כריסטינה תהיה מודל לחיקוי בדיוק כמו מאריה וויטני בעוד כמה שנים. בעוד שבריטני תמיד תשאר זמרת ילדות שלא מתפתחת וגדלה מוזיקלית. אחת שתמיד תעשה את מה שהחברת תקליטים תבקש. אז לכריסטינה השגים פחות גדולים <לדעתי לא> בנתיים היא היחידה שיודעת לשיר.

ערן1987

New member
אגב המשחק של כריס'

כשהיא הופיעה ב-SNL,היא שיחקה שם את סמנתה מ"סקס והעיר הגדולה".. זה היה חיקוי מדהים!!! ברצינות,בהתחלה חשבתי שזאת קים קטרל!

Xtina2

New member
האמת לא רק אתה אפילו השחקנית עצמה

ששאלו אותה היא אמרה שכריסטינה עשתה עבודה טובה

oAviaDo

New member
איך היא משנה את עצמה מדמות לדמות

זה מדהים כמה כשרון יש לה. ושלא תחשוב שאני מעריץ עיוור. כל מי שנמצא בפורום כריסטינה יודע כמה שאני יורד עליה חזק כשצריך.

DAN1EL

New member
לא רק אתה התלהבת ../images/Emo13.gif

כשסטיבן ספילברג וכריסטינה נפגשו באירוע לכבוד ניקול קידמן הם ישבו לשיחה וספילברג אמר לה שהוא ראה אותה ב-SNL ולדעתו היא מוכנה לשחק בסרט. היא אמרה לו שגם היא רוצה וכרגע היא בודקת כמה הצעות. הייתי שם פה את התמונה שהם מדברים אבל אני לא על המחשב שלי כרגע. ובכלל, כריסטינה שחקה מעולה בכל המערכונים של SNL, במיוחד בההוא על סקס בהעיר ובעוד אחד שהוא פארודיה על טלנובלות או משהו כזה...

ערן1987

New member
חחח,זה על הטלנובלות גם היה גדול

די אידיוטי,אבל היא הייתה בו בסדר יחסית למה שאפשר לעשות ממנו.. חחח,אני עכשיו נזכר בו,חחח ולא ידעתי שסטיבן אמר את זה! ועוד באירוע לניקול!!(איזה אירוע אגב?)

DAN1EL

New member
הממ...

נראה לי שקראו לזה "ערב בלתי נשכח לניקול קידמן". באתרי המעריצים של כריסטינה רשמו שזה אירוע הוקרה לניקול (זה היה ביום של האוסקר השנה), אבל בעיתונים רשמו שזה ערב צדקה שניקול ארגנה. לא ממש הבנתי. בכל אופן, בין הנוכחים שם היו טום הנקס, סטיבן ספילברג, כריסטינה, עוד כמה שחקנים ואנשי מקצוע, וכמובן - ניקול קידמן (שכריסטינה נראית גמדה לידה, איזה רבע ממנה
, חח שמישהו ישים פה את התמונה)

Xtina2

New member
הנה חחחח גמדונת

דניאלללללל ראית בפורום על הקליפ!?!?!!?!החדש שלה ושל נלי אני בשוק הלם!!

DAN1EL

New member
כן ראיתי ../images/Emo13.gif

זה טוב, כבר חשבתי שלא יצא קליפ.

Xtina2

New member
כן אהה רק היום דיברתם על זה

חחח כאילו מישהו שמעה אותכם והביא לכם בהפוכה חחח יוו מעניין איך הקליפ צריך להיות פגזיייייי

למעלה