אני ממש לא חושב שכריסטינה שרמוטה.
בגלל איך שהיא מתלבשת אתה קורא לה שרמוטה? טוב. אני לא שופט אותה לפי מה שהיא מתלבשת, אני לא חושב שלבוש משפיע על אישיות. מה שאני לא אוהב, זה שהיא ניסתה להוכיח ולשדר איזו תדמית שכאילו הבגדים האלה הם כריסטינה האמיתית וכל הקטע של להראות את עצמה באמת. היא יכולה להתמודד ככה בשביל הכיף, זכותה וזה באמת סבבה, אבל לנסות לתרץ את זה במסרים כלשהם? בשביל מה, הרי היא נראית מעולה לא משנה מה היא תלבש אז למה לנסות להצדיק את עצמה? זאת דעתי. חוץ מזה, שכריסטינה היא זמרת ענקית. היא יכולה לעשות מה שבא לה והיא עדיין תהיה אחת כזאת. לגבי בריטני אני חושב משהו אחר...לדעתי היא חרא זמרת (שוב - לדעתי, כן?) אז ההתנהגות שלה רק הופכת אותה לפאתטית. ולגבי זה שכריסטינה יורדת על אנשים והכל: אני לא מאמין לכל מה שאני קורא בעיתונים והיא תמיד אומרת שהיא בעצמה לא קוראת מה רושמים עליה אף פעם כי תמיד מסלפים את דבריה. ואם היא כן אומרת את הדברים האלה? אז כן, זה קצת ילדותי לנסות לחפש ריב, למרות שאני כמעט תמיד מסכים עם מה שהיא אומרת, אבל להגיד את זה בכוונה בעיתון? הממ..לא הכי חכם. אבל שתעשה מה שבא לה, זה באמת באמת לא אכפת לי, אני עדיין חולה עליה בתור זמרת ולרוב גם בתור בן אדם, אבל זה לא קשור כרגע.