מועמדי ה-EMA...

ערן1987

New member
כבר שמעתי את השיר מזמן

בייבי הוא לא קלאסיקה.. הוא קלסאיקה מודרנית,וזה אומר שלתקופה של כמה שנים הוא ייזכר,וזהו זה שיר נחמד,אבל הוא לא "חומר של קלאסיקה"(דאנס זה ממש לא חומר לקלאסיקה.. וגם בלי זה הוא לא היה כזה)

dor307

New member
כמה תיקונים

1-האלבום הראשון של מדונה לא הצליח שהוא יצא (יחסית) אבל כמובן אחר כך הוא כבר מכר מעל ה20 מליון בעולם,והאלבום הראשון של ברטני אולי הכי מצליח שלה. 2-הגדולים ביותר:ביטלס,אלביס וההיסטריה שאיתה מיסביבם היתה פי אלף משל ברטני(זמנים אחרים). 3-ברטני באה לעולם שעבר כבר את מדונה,זה חלק גדול מההצלחה שלה. 4-המצעד העולמי כהוא בולשיט! 5-ברטני רוצה שידברו עליה ובגלל זה מדברים עליה! אבל היא רוצה רק את הצד הטוב של התקשורת(ואין טוב בלי רע).

Xtina2

New member
אתה אמרת :

, "כי היא כבר אגדה."ואתה צודק בריטני באמת אגדה!! ותפסיק להכניס את כריסטינה לכל ריב שמדברים על בריטני דרך אגב אתם עוד לא הבנתם משו כריסטינה לא סתם היה לה את תקופת דירטי זה היה אם מסר מסוים להפך מכמה זמרות אחרות היה לה מסרררררררררררררר

DAN1EL

New member
בולשיט.

אפילו היא כיום צוחקת על ה"מסרים" האלה ומודה שהיא עשתה שטויות. מצידי שתתלבש איך שבא לה, באמת בכיף, זה גם כיף לראות כי היא שווה, אבל שלא תזיין ת'שכל על מסרים (כן, אני מדבר על כריסטינה).

Xtina2

New member
*תזייני =)

טוב צודק אבל איך הוא הגיע בכלל לכריסטינה יואוו זה כזה מעצבן להף אני חושבת שהרבה פה נמנעו מלהרב את כריסטינה אוףףף

DAN1EL

New member
אל תמהרי לתקן אותי ../images/Emo13.gif

אמרתי שכריסטינה תפסיק לזיין את השכל. זאת לא שגיאה לשונית...
ואני מוכן להסביר לך איך הוא הגיע לכריסטינה, אבל נראה לי שזה ברור לכל הנוכחים פה מה הוא רצה להשיג. לא?

Xtina2

New member
טוב

ניראה לי הוא יותר מדבר על כריסטינה מאשר על בריטני האגדה

itay is back

New member
אני חייב להגיד....

ששיניתי את דעתי עליך בגלל מה שכתבת כאן, עכשיו הבנת שאתה לא תוקף את ג'ניפר ובריטני סתם כי גם אתה תוקף את כריטינה על מה שהיא עושה...

DAN1EL

New member
הללויה. ימות המשיח.

אז תקפת אותי רק כי חשבת שאני סוגד בעיוורון לכל מה שכריסטינה אומרת? שיהיה. חוץ מזה שלא "תקפתי" את כריסטינה, אני פשוט לא קונה את השטויות האלה על מסרים. באמת שאין לי בעיה עם איך שהיא מתלבשת כי היא יכולה לעשות מה שבא לה מבחינתי, רק שלא תגיד שהיא עושה את זה כדי להוכיח משהו. אבל אני כן מסכים עם המון דברים אחרים שכריסטינה אומרת.

itay is back

New member
סבבה...

אתה מסכים עם זה שהיא קוטלת כל הזמן ויורדת על אנשים אחרים
ואתה מסכים איתי שאם מה שבריטני עושה נקרא השתרמטות אז כריטינה אקסטרה שרמוטה

Xtina2

New member
לא כל מה שרשון בעיתונים נכון

היא גם הסבירה שהרבה פעמים בכוונה גורמים לדברים שהיא אומרת להראות אחרת ממש שהיא אומרת =)ומה שבריטני וכריסטינה לא נקרא שרמוטה /זונה וכל המושגים האלה,אם הן ככה אוהבות להתלבש לרקוד או לא יודעת מה זו זכותן יש הרבה כאלה בעולם שהן פשוט לא מפורסמותזה פשוט מצחיק למה אנשים קוראים להן שרמוטות חחח

DAN1EL

New member
אני ממש לא חושב שכריסטינה שרמוטה.

בגלל איך שהיא מתלבשת אתה קורא לה שרמוטה? טוב. אני לא שופט אותה לפי מה שהיא מתלבשת, אני לא חושב שלבוש משפיע על אישיות. מה שאני לא אוהב, זה שהיא ניסתה להוכיח ולשדר איזו תדמית שכאילו הבגדים האלה הם כריסטינה האמיתית וכל הקטע של להראות את עצמה באמת. היא יכולה להתמודד ככה בשביל הכיף, זכותה וזה באמת סבבה, אבל לנסות לתרץ את זה במסרים כלשהם? בשביל מה, הרי היא נראית מעולה לא משנה מה היא תלבש אז למה לנסות להצדיק את עצמה? זאת דעתי. חוץ מזה, שכריסטינה היא זמרת ענקית. היא יכולה לעשות מה שבא לה והיא עדיין תהיה אחת כזאת. לגבי בריטני אני חושב משהו אחר...לדעתי היא חרא זמרת (שוב - לדעתי, כן?) אז ההתנהגות שלה רק הופכת אותה לפאתטית. ולגבי זה שכריסטינה יורדת על אנשים והכל: אני לא מאמין לכל מה שאני קורא בעיתונים והיא תמיד אומרת שהיא בעצמה לא קוראת מה רושמים עליה אף פעם כי תמיד מסלפים את דבריה. ואם היא כן אומרת את הדברים האלה? אז כן, זה קצת ילדותי לנסות לחפש ריב, למרות שאני כמעט תמיד מסכים עם מה שהיא אומרת, אבל להגיד את זה בכוונה בעיתון? הממ..לא הכי חכם. אבל שתעשה מה שבא לה, זה באמת באמת לא אכפת לי, אני עדיין חולה עליה בתור זמרת ולרוב גם בתור בן אדם, אבל זה לא קשור כרגע.

Xtina2

New member
טוב האמת אני מקווה בשבילה

כי כל אומן רוצה את הגראמי וזה יכול ממש לדחוף אותה קדימה ולהשתפר!! למרות שלא ניראה לי שהיא תזכה אבל ניראה כבר=)

ערן1987

New member
אם שר חיכתה איזה 40 שנה לגראמי

ה-1(והיחיד שלה עד כה),אז בריטני יכולה לחכות 6 שנים

Xtina2

New member
איכככככ מה אסי עשה בשעררררררררררררר

חחח מה הקשר סתם לא יודעת פשוט איכ טוב מתי הגראמי בכלל!?!!?

למעלה