מועמדי ה-EMA...

Xtina2

New member
אני לא שיר יפה

עוד שהיא עוד די יכלה לשיר היא גם שרה אותו טוב ב"חלום בתוך חלום" אם גם זה לא היה פלייבק חח

Xtina2

New member
אמרתי שלמה שזה שיר יפה

והוא יצא בזמן שהיא עוד יכלה לשיר ושהיא שרה אותי יפה ב"חלום בתוך חלום" אם זה לא היה גם פלייבק זהוו

CrAzY MuSiC

New member
בזמן שיכלה עוד לשיר../images/Emo35.gif

טחחח זה אולי לפני שנתיים, שנה וחצי. משהו השתנה אצלה בקול
ממש לא... אבל עזבי לא משנה.. עזבי את הנושא גמרנו

Xtina2

New member
כן השתנההה!!

פעם היא יכלה להחזיק (בקושי אבל יכלה)שיר והיא שרה די טוב את השיר במופע שלה ששודר בערוץ22 עכשיו שמיתי אתEverytimeופשוט כאילו מה ניהיה לה בקול!??טוב סגרנו רק למה אתה אומר שאני צבועה זה מעליב חחחח כי זה לא נכון!!!

ערן1987

New member
הוי נו,שנינו יודעים שהן התחילו כמעט

באותו הזמן.. באותה מידה זה היה יכול להיות הפוך באותה מידה היו יכולים להגיד שבריטני היא כריסטינה-וונאבי

DAN1EL

New member
הממ....

1. אני דווקא הכרתי את אשר הרבה לפני Yeah. שוב, אני לא מתווכח איתך כי אני מסכים עם מה שאתה אומר. בריטני באמת כבר אגדה. אבל בתחומה, ולא בצדק לדעתי, ממש לא בצדק. טוב, את דעתי עליה אתם יודעים, נניח את זה בצד לעכשיו. ואני לא מבין מה אנשים כל כך מתגאים בכמה בריטני מצליחה. אז היא מצליחה. מה זה בדיוק מוכיח? ממתי פופולריות מעידה על דברים כמו איכות וכישרון? לעיתים פופולריות היא תופעה נלווה לכך, אבל ממש לא ערבות לכך. 2. כריסטינה הוציאה חמישה אלבומים. סתם שתדע.
אלבום ראשון - Just Be Free, בגיל 15. אלבום שני, שנחשב לאלבום הבכורה - Christina Aguilera שלישי - Me Reflejo רביעי - My Kind Of Christmas (יצא ביחד עם me reflejo) חמישי - Stripped 3. הממ...גם בריטני יצאה להפסקות ארוכות, אפילו יותר מכריסטינה. שוב - לא שזה משנה, כי אני מסכים איתך שבריטני אגדה, אני רק מתקן אותך. (ולא מבין למה זה כל כך חשוב לך להוכיח עד כמה בריטני מצליחה)

CrAzY MuSiC

New member
בסדר צודק../images/Emo45.gif

חוץ מהקטע שאתה שונא את המוזיקה שלה. אני לא. אממ, זהו גמרנו

ReD AnGeL 89

New member
וואו מתן,

אפשר להגיד עליך הרבה דברים, אבל אי אפשר להגיד שאתה לא מעריץ אמיתי. אתה מגן עליה כאילו היא הרוח הקדושה..

ReD AnGeL 89

New member
חחחחחחחח, כן!!

אתה מעריץ אמיתי של בריטני. מה לא מחמאה?
. טוב מה |: אני לא טובה בלתת מחמאות $:

Xtina2

New member
ברור שאפשר חחחחח

מה אם סלין דיון מדונה כריסטינה ווטני יוסטון כל אלה נכון לא בגיל של בריטני אבל הן גם עשו את זה בתקופות שלהן בערך באותו הגיל של בריטני אז ככה שזה אותו דבר =)

CrAzY MuSiC

New member
תראי את מי את מביאה לי

מדונה, וויטני יוסטון, סלין דיון. [כריסטינה לא עברה חצי ממה שבריטני עשתה, אז סתם דחפת אותה לדעתי]. כנראה לא הבנת ממש את מה שאמרתי. כל הזמרות האלה שהבאת לי הן "אגדה"... והנה בריטני הגיעה למה שהן הגיעו אחרי 6 שנים ואפילו יותר מחלקן.. נו זאת לא הצלחה אדירה

DAN1EL

New member
ג'ניפר לופז

הממ...ואני מעדיף שכריסטינה תזכה ב-3 גראמי ולא בכוכב בהוליווד (למרות שגם זה יכול להיות נחמד)

DAN1EL

New member
and just for the record

אני דווקא כן מסכים איתך שבריטני כבר אגדה. האם בצדק או לא? טוב, זאת כבר שאלה אחרת. (ואת התשובה שלי אתה יודע)

למעלה