*** מועד יולי 2004 ***

Soak

New member
היה איזה משפט בסגנון

בגלל המצב הכלכלי הגרוע נאלץ דורון __________ כדי שלא ירעב ללחם 3. ישב על המדוכה אני לא זוכר את השאר... אבל זה לא היה תשובה 3. נראה לי ניחשתי כאן את 2 או 1.

-me-

New member
לחזר על הפתחים...

זאת התשובה הנכונה לדעתי. שאומרת שהוא מקבץ נדבות.

TRIPLEfnH

New member
תודה !

זה מה שהיה חסר לי ! והנה כל המילים\ביטויים שהיו בפרקי האמת: חכלילי נופת צופים (במשפט על הילד שישב בכתה או משהו) מנשר חיזר על הפתחים דידוי אנאף (הדודה שדיברה ככה ולפי קולה האנאף משהו זיהה אותה הילד) גזוזטרה שזה מרפסת כמובן והלעיט במובן של פיטם בשמפט שאני לא זוכר אבל זה היה פיטם\האביס בהשאלה.

marvin2

New member
הלעיט היה מבובן של הלעטת חומר

הינו בסיור במוזיאון והמרצה הלעיט המון חומר ככ ה שבסוף לא זכרנו כלום.

TRIPLEfnH

New member
אתה בטוח ?

אני זוכר שזה היה בהשאלה ולא דוגרי לפטם עם אוכל, אבל אתה בטוח שזה היה עם מוזיאון ומרצה ? יכול להיות... זוכר אולי מה היו שאר האפשרויות ? היה עוד משהו קרוב בכלל ? היה משהו עם המסיח של להליט (לכסות\לעטוף) אני זוכר.

a white swan

New member
אני לא יודעת מה אתכם

אבל לפי דעתי היה מבחן בכלל לא קל..לא יודעת.אישית,באנגלית היה לי ממש קל אבל בכמותי היו כמה שאלות ממש קשות וגם לא הספקתי את השאלות האחרונות באף פרק חוץ מבאנגלית.מילולי היה זוועה לדעתי..ההשלמות משפטים,האנלוגיות ופטל היה קשה! זה הפסיכומטרי הראשון שלי ואני נורא מאוכזבת,ציפיתי להרבה כי ממש הלך לי טוב בקורס.כדאי לדעתכם לגשת למועד הבא,כשהחומר טרי עוד?יש לי זמן..אני משתחררת רק עוד שנה וקצת ואני ממש מתלבטת..

TRIPLEfnH

New member
לגביי הכמותי.

הייתה רמה ממש לא אחידה. היו שתיים שלוש שאלות ממש קשות ואיזה שתיים שלוש שאלות ממש אבל ממש מטומטמות היה איזה משהו השואה כמותית: להוציא 6 בקוביה אל מול פלי לפחות פעם אחת בשתי הטלות... כאילו מה ? ומשהו פועל אחד מסיים עבודה בשעה בכמה זמן יסיימו את אותה עבודה שני פועלים (עובדים באותו הקצב) כך כך קל שבזבזתי עוד דקה רק לודא שאני לא מפספס משהו...

עוד שאלה

בעע הפסיכומטרי הזה מעצבן אותי אפילו אחרי שאני חוזר הביתה בשעה כזו יש לי את הדחף הזה לשאול שאלות מהמבחן בהשוואה כמותית היה נתון ששטח מעגל שהרדיוס שלו R גדול פי 2 משטח מעגל שהרדיוס שלו r שאלו מה יותר גדול :חצי R או r התשובה זה r נכון? ועוד שאלה שמטרידה אותי גם בהשוואה כמותית עם המשו"ש והיה שם חוצה זווית ושאלו מה יותר גדול אלפה או בתה?

poniboy

New member
תראה

קודם כל צדקת- טור 2 יותר גדול.. כי בטור 2 יוצא 2 ובטור אחד יוצא שורש 2 ...(זה יוצא אם אתה משווה את השטחים ואז מחלק ב- r בריבוע, וגם מחלק בין הטורים כאילו בטור 1 יוצא R/r ובטור 2 יוצא שורש 2 ואז במקום R/r אתה שם 2 - מההשוואה בין השטחים ואז רואה שטור 2 יותר גדול)... בקיצור , גם אם לא הבנת- אז צדקת

הבנתי מה שעשית

עשיתי בדרך בדרך אחרת בלי להשוות בין השטחים.מפני שיחס הרדיוסים בריבוע שווה ליחס השטחים..ולכן 1 חלקי שורש 2 קטן מ-1 מה לגבי השאלה השנייה אתה זוכר אותה?

-me-

New member
אם אני לא טועה, אלפא ובטא היו שוות

אני מקווה מאוד

TRIPLEfnH

New member
מישהו זוכר בקטע על מחלת ה"אהבה"

שאלה אחרונה נדמה לי על איך ניתן "לרפא" את המחלה שתי התשובות ההגיוניות יותר: הזרקת האנזים (שלוש אותיות) פירוק המולקלה (שלוש אותיות אחרות) ובקטע נאמר שאפשר להזריק את האינזים שיחסום משהו משהו וכתוצאה מכך יתפרקו מולקלות או משהו... סימנתי את התשובה עם האינזים, נראה לי.

wannabe

New member
אז מתי

מקבלים את הציונים? 1. שבועיים 2. חודש 3. 45 יום 4. לא ניתן לדעת

TRIPLEfnH

New member
לדעתי

קשה יותר. במילולי הפטלים היו ממש מטורפים. בכמותי היו כמה שאלות דיי קשות והיו כמה כל כך פשוטות שהיתי צריך לבזבז עוד זמן יקר רק כדי לודא שאני לא מפספס איזה משהו... אנגלית אותו הדבר. בסה"ך כל זה לא משנה. אם אכן יתברר שהיו יותר טעויות בממוצע מאשר באפריל פשוט יתקבלו ציונים גבוהים יותר עבור מס' תשובות נכונות. בסופו של דבר תמיד אותו אחוז של אנשים מוציא את אותם הציונים.

למעלה