*** מועד יולי 2004 ***

XnirX

New member
אכן התעכבתי עליהם

גם אני יותר מהרצוי , ובאחת השאלות ניחשתי על פי מציאת השורש המובהק.. סך הכל , כמותי בינוני קל, אנגלית היה בינוני קל , מילולית היה בינוני עד קשה. בתור אחד שלא ממש שולט באנגלית ולא ממש מצטיין במילולית וטוב יחסית בכמותית זאת הייתה הרמה עבורי..

eyeball

New member
אה כן...

מי שקיבל את החוברת בצבע כתום בהיר יכל לשים לב שלאחר שהבוחנים חילקו את החוברות והקריאו בינתיים את ההוראות היה אפשר להצמיד את הכריכה לחוברת ולראות את השאלות הראשונות של הבחינה עקב צבעה הבהיר של הכריכה...

IDANGR

New member
פרק ראשון באנגלית

למישהו היה פרק ראשון באנגלית עם 14 השלמ"ש ? לא יכול להיות שאני היחיד שהיה לו את זה ......... זה ממש משגע אותי שלאף אחד לא היה לו את זה ........ מישהו ????????.

eyeball

New member
מישהו זוכר את השאלה

עם הסירות נייר ששטות בתוך הנחלים בדרכם לים ? איזה מספר היתה התשובה שם ? מישהו זוכר ?

Hofman007

New member
במילולי?

עם נחל נירון? עגון ועוד שטויות כאלה? התשובה הייתה 3 או 4. את אתה זוכר את התשובות אני אגיד לך בדיוק.

eyeball

New member
כן במילולי...אבל אני לא זוכר

את התשובות.. נראה לי שסימנתי 4.

Hofman007

New member
ק.פ.א זה התשובה הנכונה

הקפאתי את התוכנית... מקפא בננות... (גלידה).

Melodia

New member
אף אחד פה לא עשה את הבחינה

של 14:30?...
נשמע מתאים למזל שלי...

shabby

New member
כל הפטלים האלה

חוץ מהפטל עם שורש ס.ע.ד, היו בפרק פיילוט לדעתי... לי היו רק שניים מילולי, ואני ממש לא זוכרת אותם

eyeball

New member
את בטוחה ??? את אולי זוכרת

אם היה אצלך את השורש ק.פ.א : הירקות קפאו במקרר מקפא הבננות וכו' ? או שזה היה פיילוט ?? ומה עם השורש כ.ס.ף : שערותיו הכסיפו שנת הכספים האחרונה וכו' ? את זוכרת משהו כזה אולי ???

shabby

New member
את השורש כ.ס.ף אני כן זוכרת

ק.פ.א אני לא בטוחה... בהתחלה הייתי בטוחה שלא היה כזה דבר, עכשיו אני מתחילה לפקפק בזה. אני רק לא בטוחה אם זה כי כן היה כזה וסתם בהתחלה לא זכרתי, או בגלל שהזכירו את זה כאן כלכך הרבה שזה התחיל להיכנס לי לראש
אם אתה זוכר איזה עוד פטלים, או שאלות אחרות, היו בפרק עם הפטל הזה, אני אוכל להגיד לך בבירור אם זה היה פיילוט או לא

TRIPLEfnH

New member
כ.ס.פ. ק.פ.א. ס.ע.ד. היה א.מ.ת.

היה לי את אלה ולא היה לי פילוט מילולי.

z t c

New member
שאלה במילולי

היתה שאלה במילולי שהלכה בערך ככה: יש 4 אנשים בצבעים שונים ו-4 כובעים בצבעים אלו. על כל אחד מונח כובע כלשהו. נתון: על האיש הצהוב מונח כובע בצבע האיש שחובש את הכובע האדום. מה מהבאים נכון? אני לא זוכר מהם ארבעת האפשרויות אבל נראה לי שהיתה יותר מתשובה אחת נכונה וזה אפשרי כיון שזה היה הפיילוט. האם זה באמת היה בפיילוט? האם בפיילוט יכולה להיות יותר מתשובה אחת? אם לא, מישהו יכול להביא תשובה עם הסבר מנומק? אשמח לקבל תשובות לשאלה קריטית זו.

dolzinea

New member
../images/Emo63.gifלפי דעתי...

אני כתבתי שהאיש הכחול לובש כובע אדום כי אמרו לך שהאיש הצהוב לובש כובע בצבע של האיש שלובש כובע אדום- ז"א שהאיש הצהוב אינו יכול ללבוש כובע כובע צהוב- מכאן שתי תשובות נכונות: א- האיש הכחול לובש כובע אדום (זאת היתה תשובה 3 ) לא יכול להיות שזה האיש האדום כי אם האיש האדום לובש כובע אדום אז האיש הצהוב לא יכול ללבוש כובע בצבע האיש. ב- עוד תשובה נכונה היא שהאיש הצהוב חובש כובע כחול אבל לפי מה שאני זוכרת לא היתה תשובה כזאת ולכן זה (3) אם למישהו יש תשובה אחרת אשמח לשמוע.... אגב, זה הופיע באותו פרק שהיה קטע על השפה העברית? ("נזירות")

shabby

New member
זה היה פרק אמת

והייתה רק תשובה אחת נכונה שלושה אנשים, שלושה כובעים האיש הצהוב לובש כובע בצבע של האיש שלובש את הכובע האדום מכאן שרק האיש הכחול יכול ללבוש את הכובע האדום, כי אם האיש האדום לובש את הכובע האדום האיש הצהוב לא יכול ללבוש אותו, והאיש הצהוב לא לובש אותו כי אז הוא היה צריך ללבוש כובע צהוב, וכבר נתון שהוא לובש כובע אדום מכאן שהוא לובש כובע כחול ולא, הטקסט שאתה מדבר עליו היה בפיילוט כנראה

dolzinea

New member
../images/Emo35.gifרגע...

אבל אני זוכרת שהיתה תשובה 3 האיש הכחול לובש כובע אדום ולפי מה שכתבת זה נכון. אז מה התשובה? אני כבר מבולבלת...

TRIPLEfnH

New member
התשובה הייתה

איש כחול לובש כובע אדום נדמה לי או צהוב, אבל זה היה איש כחול לובש משהו.

dolzinea

New member
אוקי תודה

נושא אחד סגרנו. והפרק עם הקטע שעסק בשפה העברית עם שאלה על "נזירות" הוא פיילוט?

TRIPLEfnH

New member
בבקשה

כן. פרקי האמת במילולי: 1) עם קטע על איזה מישהו שכתב ספר על הנדסה בימי נחמיה משהו משהו, היה איזה חוקר שטען שהוא בכלל המציא הכל. ואז דנו בהשפעות המדע של היוונים העתיקים והדת הנצרות והיהדות על החברה המודרנית. 2) שני קטעים, אחד על מחלת ה"אהבה" ואחד על העין והמח. המילים שהיו בפרקי האמת: מנשר, אנאף (אינפוף), גזוזטרה, נופת צופים, דידוי, כחלילי, הלעיט ועוד פתגם שאני לא מצליח להיזכר בו כרגע.

למעלה