*** מועד יולי 2004 ***

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif בהנחה ש- ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אתה זוכר את הניסוח בצורה המדויקת.

poniboy

New member
ל- TRIPLEfnH

אתה ממש ממש טועה... השאלה פה לא היתה מה המספר הכי גדול אלא מה המספר הכי גדול שהביטוי הזה יכול להתחלק בו.. לכן אם תציב a=2 (שזו הצבה חוקית), אז בביטוי יתקבל 64 ולכן הביטוי לא יכול להתחלק ב- 128... ולכן תשובה זו ישר נפסלת ובגלל שביקשו את המספר הכי גדול אז התשובה הבאה הנכונה היא 64... זה שהצבת מספר זוגי אחר נגיד a=4 והתקבל לך 512 או כמה שהתקבל זה לא אומר שהוא תמיד יתחלק ב- 128... זה שאלה שדומה לסימני חילוק ...תחשוב על זה קצת ותבין שטעית... אני מבין שהניסוח היה דפוק אבל היה צריך להבין את זה ככה... ואותנו לימדו בקורס שבתרגילים כאלה צריך להציב כמה פעמים

poniboy

New member
וזה ש...

וזה שאתה אומר שהביטוי יכול להיות כל מספר ...זה ממש לא נכון...כי אם הביטוי הוא 64 (שזה יכול להיות אם מציבים A=2) , אז הוא לא יתחלק ב- 128

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif הוא לא ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

אידיוט, הוא מבין למה התשובה יכולה להיות 64, אבל הוא טוען שעל פי הניסוח, זה לא התשובה. אני לא ראיתי את השאלה במבחן, אז אני לא יודעת. לגבי הפיתרון, בלי הצבות ובלי שטויות, תסתכל בדרך שרשמתי למעלה.. ובכלל די לדון בשאלה הזאת, גם אם חלקיכם טעיתם, אז- לא יהיה לכם 150 בכמותי, לא מתים מזה !!!!!!!!

TRIPLEfnH

New member
דוגרי.

"מבין למה התשובה יכולה להיות 64, אבל הוא טוען שעל פי הניסוח, זה לא התשובה" מה לעשות ? שאלו יכול להיות ומספיק מקרה אחד כדי להוכיח שיכול להיות.

Hofman007

New member
חברה

זה הפסיכו השלישי שאני עושה קיבלתי בשני הקודמים בכמותי 150. זה הנושא החזק שלי. לפי דעתי התשובה 64 נכונה בהחלט.

TRIPLEfnH

New member
וואלה

טוב, כנראה שעם 141 כמותי אני בטוח טועה. חחבל רק שזו טעות של הבנת הנקרא כי אני והמרכז הארצי לא מדברים באותה השפה. אולי בנוסף לשינון המילון היתי צריך ללמוד שהמרכז הארצי מתכוון להגיד "בהכרח" כשהוא אומר "יכול להיות"...

verycooldude

New member
והתשובה הנכונה היא:

ננסה לפרק את המכפלה ככל שאפשר: a נשאר a b הופך להיות 2a c הופך להיות 4a המכפלה a*b*c=a*2a*4a=8a^3 אממה, ידוע כי a מספר זוגי ולכן ניתן לפרקו לa=2n (לדוגמא 1*2=2, 2*2=4) ואז קיבלנו 8a^3=8*(2n)^3=8*8*n^3=64n^3 אני מניח שמכאן כבר יותר קל להבין מדוע התשובה הנכונה היא 64... ולא, לא עשיתי את המבחן.

shabby

New member
כמותי

נתון: A=3B לכמה שווה זווית D? אני לא זוכרת יותר מדי מהשאלה הזו... מה הייתה התשובה?

XnirX

New member
השאלה עם ה A=3B

והצורה המוזרה הזאת , סימנתי 4 , פשוט שאר התשובות לא היו הגיוניות , והשוויתי את זה גם עם עוד מישהי שלמדה איתי בקורס..

yakirml

New member
תשובה

מהעובדה שמדובר בשני משולשים עם זווית אחת משותפת: A+B=C+D ע"פ נתון A=3B לכן: 4A=C+D או D=4A-C זו לדעתי התשובה.

TRIPLEfnH

New member
זה היה פיילוט.

פרקי אמת גרף תרומות זמרים גרף טמפ' צל\שמש ומרגש (קר\קריר\ח\חמים)

IDANGR

New member
פיילוט באנגלית

למישהו פה הייה 14 בשלמות משפטים באנגלית או שזה הייה פיילוט - אני לא זוכר כמה שאלות היו סה"כ בפרק אלא רק שהיו 14 השלמ"ש מישהו יודע ?

sivan83

New member
זה הפרק שהלך לי הפי פחות טוב

המבחן התחיל לי עם 2 פרקים רצופים בכמותית , הראשון היה עם גרף של מס הכנסה או משהו בסגנון.... הפרק הלך לי ממש טוב והייתי מבסוטית... אבל אחרי זה היה הפרק השני עם הגרף של האומנים שהיה ממש קשה, וניחשתי המון!!! והכי מעצבן שהפילוט הלך לי הכי טוב והפרקים האמיתים לא!!!!

spittea

New member
אצלי בדיוק אותו דבר

בזמרים הימרתי כמו אח של אתי אלון עופר מקסימוב

fireman

New member
הוא באמת היה דיי מורכב

היה רק צריך להבין את הפואנטה שלו, בסופו של דבר הלך לי דווקא מצויין התרשים הזה....אני אנסה להזכר איך הוא היה בנוי ואני אעלה אותו לכאן מסודר.

למעלה