*** מועד יולי 2004 ***

TRIPLEfnH

New member
או שאתה לא מבין את המשמעות.

מיילדת היא האשה שמיילדת את הולד וזו יכולה גם להיות האשה היולדת בעצמה. לא קראת אף פעם בעיתון על אשה שנתקעה במעלית או משהו ויילדה בעצמה את תינוקה ? וזה לא היה פיילוט מאה אחוז. היו לי שני מילולי.

Soak

New member
מה??

"הוא מבצע פעולה שתביא לכך שלמישהו אחר יהיה ייעוץ" מהי אותה פעולה? אתה בכלל מבין את המשפט שכתבת? הפעולה שהוא מבצע היא ייעוץ, זו לא התוצאה. אחד התנאים הראשונים שמדברים עליהם כשמלמדים אנלוגיות בקורסי ההכנה הוא לבדוק כמה גורמים משתתפים באנלוגיה. באנלוגיה עם המיילדת משתתפים 2 גורמים, עם החייט מדובר על גורם אחד. לא יכול להיות שזו התשובה הנכונה. אני מתחיל לחשוב שאתה לא רוצה למצוא את התשובה הנכונה אלא רק לשמוע שאתה הוא זה שצודק...

TRIPLEfnH

New member
הבעיה שלכם היא...

שאתם לא מבינים שמיילדת מבצעת פעולה של עבודה דוגרי (יילוד הולד) ולא של סיוע כמו היועץ שרק מסייע (אם בכלל...) לפעולת ההחלטה. הפעולה אותה מבצע היועץ הינה ייעוץ ולא החלטה. יכול להיות שהתשובה של המרכז הארצי היא באמת יועץ: החלטה. אולי. אבל זה פשוט לא אנלוגיה נכונה. במקום לשאול מדריכי פסיכומטרי אולי כדאי שתשאלו מישהו שהיה פעם בחדר לידה.

Soak

New member
הקשר לא אמור להיות מדוייק 1:1

אלא הכי קרוב להשוואה המקורית. בכל מקרה אין כאן בכלל ויכוח בגלל עניין השני יצורים מול יצור אחד. לא ברור לי למה אתה ממשיך את זה עוד ועוד.

TRIPLEfnH

New member
טוב, דיי !!

זה כבר הופך למשחק של מי אומר את המילה האחרונה. אתה מחליט שאין בכלל ויכוח ולמרות זאת מתווכח, לא ברור לך למה אני ממשיך עוד ועוד ? כי אתה לא מוכן להקשיב אלא רק לבלבל מוח על שני גורמים ושני יצורים. מה שני צורים ? חייט ותפירה זה יצור אחד ?? חייט (מבצע הפעולה) מבצע את פעולת התפירה על גורם נוסף (בד) בדיוק כמו מיילדת המבצעת את פעולת הלידה על הולד. עכשיו שוב תגיד לי שהיא לא מבצעת אלא מסייעת ? ואני שוב אגיד לך שהיא כן מבצעת, ולצורך העניין גם אשה יכולה ליילד את תינוקה שלה (כמו שעשו בימי קדם וגם בימנו במקומות מאוד לא מפותחים) ולכן תמיד ולא משנה מה תהיה "מיילדת". אולי תנסה לחשוב על התשובה שלך לרגע ? יועץ: החלטה ?? לא רק שהיועץ לא מחליט אלא מייעץ, העצה שלו בכלל לא חייבת להתקבל. זה נראה לך מתאים למיילדת לידה ?? סבבה, אולי גם המרכז הארצי חושב ככה. אולי כדאי שתאל מישהי שיצא לה פעם ליילד מה היא חושבת...

fireman

New member
אנחנו יכולים להמשיך להתווכח על זה

שעות.... אם תיקח אישה בהריון שצריכה ללדת....לא צביא מיילדת....היא לא תלד? בטח שהיא תלד, אף פעם לא שמעת על נשים שילדו בדרך לבית חולים? נשים שילדו בבית? אותו דבר גם לגבי החלטה, החלטה יכולה להתקבל גם ללא עזרתו של יועץ. גבר, גם 798 זה ניקוד מצויין

TRIPLEfnH

New member
נכון ו...

אותן הנשים יילדו את התינוק בעצמן. זוהי בדיוק הנק'. יש מיילדת (אשה נוספת) או האשה עצמה אבל בכל מקרה מישהי מבצעת את פעולת היילודה. טוב, דיי להתווכח, יכול להיות שגם המרכז הארצי לא יסכים איתי. 798 בחיים לא ! שאפתי ל 750-740 אבל זה יהיה כבר יותר לכיווןה 700. הבוחנים הפלגמטים שלנו פישלו בענק עם השעון והורידו דקה-שתיים מכל פרק ואז אנשים התחילו להתווכח איתם וצעקות, בלאגנים...

fireman

New member
אצלנו הבוחנים דייקו בצורה מופתית

בהחלט ייאמר לזכותם.... איפה נבחנת?

TRIPLEfnH

New member
לא שזו כזו עבודה קשה.

למה שלא ידייקו ?? ממש מסובך ללחוץ על הסטופר פעמיים. בת"א באולם דאך.

TRIPLEfnH

New member
לא ביאס אותך קצת ?

שהבוחנת המטומטמת קיצצה דקות יקרות מכמה פרקים מאוד חיוניים ?

TRIPLEfnH

New member
שורה שלישית לבד באמצע.

הכי קרוב לבוחנים. ואם ממש במקרה שמת לב, אז אני זה שירד להסביר לבוחנת אחרי הפרק אנגלית השלישי שהיא לא מבצעת את עבודתה כהלכה...

TRIPLEfnH

New member
הוסיפו בערך...

לא יודע מה איתך, אבל לי מאוד הפריע שהיתי באמצע שאלה אחת לפני הסוף ונשארו עוד שתי דקות, ופתאום היא אומרת לעבור פרק, חצי אולם מתחיל לצעוק "אה בה ציגלה מה", ואז נותנים לנו עוד דקה. מילא פעם אחת אבל כל פרק ?? זה היה מאוד משמעותי בייחוד בכמותי שהשאלה האחרונה היא גם הכיקשה. אה כן, והיא לא אמורה בכל פרק לקרוא את ההוראות מחדש "הפרק שלפניכם הוא פרק בלה בלה בלה, לפניכם ככה וככה מס' שאלות, הזמן העומד לרשותכם הוא בלה בלה בלה..." גם קצת מפריע, לא ? אולי זה רק אני...

TRIPLEfnH

New member
אתה מזיין ת'שכל ! ממש לא יועץ החלטה

יועץ לא מבצע את פעולת ההחלטה. הוא נותן עצה, לצורך העניין העצה לא חייבת בכלל להילקח בחשבון והוא בכלל לא קשור להחלטה. מיילדת עבודתה לבצע את פעולת הלידה כמו שחייט את פעולת התפירה.

למעלה