*** מועד יולי 2004 ***

הסבר לארנקים

יש לנו 10 מטבעות שני ארנקים אפשר לחלק את זה ככה 1-9 או להיפך 2-8 או להיפך 3-7 כנל 4-6 כנל 5-5 או 10 ו-0 או 0 ו-10

shabby

New member
ככה

בודקים כמה סידורים אפשריים יש: ארנק א ארנק ב 0 10 1 9 2 8 וכו' וכו' עד למצב שבו בארנק א יש עשרה מטבעות ובארנק ב 0 מכיוון שכולם אותם מטבעות אין צורך לבדוק מה קורה בכל פעם שמטבע ספציפי נמצא בארנק אחד או אחר...

gidi34

New member
אבל למה זה שהמטבעות שווים

אומר שלא צריך לבדוק את האופציה ההפוכה?? לא כתוב שזה לא משנה?

shabby

New member
כי הם אותו הדבר..

זה לא משנה אם מטבע מסויים יהיה בארנק א או ב, כי הוא בדיוק אותו דבר כמו שאר המטבעות... אם נגיד כל אחד היה בצבע שונה, אז זה היה קורה... גם אפשר היה לראות לפי התשובות אני חושבת, לא זכורה לי תשובה עם חזקות או עצרת או משו

wannabe

New member
בעצם מספר הסידורים

של 48 אנשים ,או מה שזה לא היה, הוא 48! של 47=47! וכשמחלקים 48! ב 47! יוצא 48

XnirX

New member
הוכחתי שזה 16

עם הארנב והצב , הגעתי איכשהו ל144 חלקי 9

TRIPLEfnH

New member
זה 16 והנה למה

ארנב עושה 15 ק"מ ב 15 דקות כלומר 60 קמ"ש צב שלושה רבעי ק"מ ב 12 דקות כלומר (מכפילים ב 5) 15 רבעים קמ"ש. 60 חלקי 15 רבעים = 16

Soak

New member
זה אכן 16

אני עשיתי טיפה אחרת: צב: 3/4 ק"מ ב-12 דקות = 1 ק"מ ב-16 דקות ארנב: 15 ק"מ ב-15 דקות = 1 ק"מ ב-1 דקה. מרחק זהה של 1 ק"מ לוקח לצב 16 דקות בעוד לארנב לוקח 1 דקה, כלומר פי 16.

shabby

New member
עוד אחת בכמותי

נתון משולש שבסיסו A וגובהו H, ומלבן ששטחו שווה לשטח המשולש. אם אורך שתיים מצלעות המלבן הוא H, מה אורך הצלעות הנותרות? 1. A 2. 2A 3. A/2 4. A/4 בשתי התשובות האחרונות אני בטוחה, בשתיים הראשונות לא כלכך..

יניב123456

New member
שאלה לאלו שהיה להם 3 פרקים במילולי

האים החלק האחרון במילולי הוא הפיילוט?

TRIPLEfnH

New member
פ.ט.ל.ים !!! כל מי שזוכר בבקשה.

אני זוכר כרגע ס.ע.ד. כ.ס.פ. יש מצב שהיה גם ת.א.מ. ח.מ.צ. ופ.ק.ד - אבל אלו אני כבר לא זוכר אם היו מסיחים או לא. הייתה שאלה בפטל עם מפטל בננות ו טעם מפוטל ועוד משהו. אי לא זוכר אם זה היה ת.ב.ל. או שזה היה מסיח. מישהו זוכר ?

למעלה