מועדון 700 בקידום

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif יש לי שאלה בנושא-

נגיד יש לי פסיכו של פחות מ 650 אז אני לא יכולה להיכנס למועדון 700 הזה אני יכולה לא להגיד שעשיתי פסיכו בכלל ? כאילו- לבוא אליהם, לעשות את המבחן הדיאגנוסטי, ולהגיד שזה הפסיכו הראשון שלי ? אין מצב שיתנו לי להיות במועדון 700 הזה, אם אני איידע אותם בציון פסיכו' שלי- שהוא פחות מ 650 ?

1234aaa

New member
הממ.

אני מאמין שאם תשלמי כסף וממש תתעקשי אז ייתנו לך [אולי..]. אבל למה שתעשי את זה? אם את כבר הולכת לקורס אישי אז תלכי למה שמתאים לך. הרי הם לא סתם קבעו קריטריונים כאלה ואחרים לקורס הזה ,לדעתי אם את לא מתאימה לשם ובכל זאת תגיעי,את סתם תתבאסי. אבל זאת רק דעתי.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif אני לא באמת מדברת על עצמי

שם <כאילו, קצת
> סתם מעניין אותי המצב הזה... בשביל "לפסול" את התשובה שלך, נניח שמבחינה שכלית אני בן אדם מעל הממוצע, וסתם לא השקעתי מספיק בפסיכו'/לא הייתי מספיק מרוכזת במבחן או כל תירוץ אחר לאי הצלחה לעבור את ה 650...

1234aaa

New member
תראי,

הקטע של הקורס 700 ,זה לקחת אנשים שיש להם כבר ידע פסיכומטרי ברמה יחסית גבוה ולהביא אותם לרמה עוד יותר גבוה. אלה שעברו את ה650 יודעים כבר ,אלה שיש להם דיאגנוסטי גבוה,פשוט טובים באופון טבעי בקטע של הפסיכו' והם גם יסתדרו עם הקצב. יכול להיות שאת תותחית על (למה יכול להיות? בטוח!
) ופשוט לא השקעת דקתה והוצאת 640 ,עדיין עם הידע שלך במצב הנוכחי הוא לא מתאים לך... הכי טוב לתת להם לקבוע לך לאיפה את מתאימה.. שוב אולי אני טועה, אבל זאת דעתי.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif יכול להיות שאתה צודק...

מעניין אבל אם לפני שהייתי הולכת לעשות פסיכו' ראשון, אם הייתי עוברת את המבחן הזה שלהם, או לא...

א ד ו ש

New member
גם אם הוצאת 340 בפסיכומטרי

אבל הוצאת בדיאגנוסטי פתיחה מספיק גבוה - יקבלו אותך.

למעלה