מועדון 700 בקידום

dima87

New member
מועדון 700 בקידום

פעם ראשונה שאני פה, ואני רואה שיש כאן חבר'ה שמבינים אז רציתי לדעת, מה דעתכם על קורס מועדון 700 של קידום? אשמח לשמוע מי שעשה/עושה/ מתכוון לעשות את הקורס... זה שווה את זה? אנשים עם פוטנציאל גבוה באמת ממצים אותו שם? אה ודרך אגב אני שביעיסט ואני רוצה לגשת באוקטובר, אני בונה על זה שהלימודים הם במהלך החופש הגדול ותחילת שנת הלימודים שרצופה בחגים, למרות מה שאנשים פה אומרים לא נראה לי שזה יפגע לי בלימודים. אני טועה?

microbe

New member
עד כמה שאני יודע

מועדון 700 בקידום מיועד לאלה שכבר עושים מבחן בפעם היותר מראשונה לאחר שכבר קיבלו מעל 700 אבל צריכים ורוצים יותר. הקורס של מועדון 700 אינו מדבר אל כלל העם אלא בנוי בצורה מיחדת עבור משתתפי הקורס ומתמקד בעניינים ספציפיים ביותר. אני עברתי במקביל להם את קידום אישי ואת חלק ממשתתפי מועדון 700 אני מכיר.ממה שהבנתי מהם הם היו מרוצים.כמובן שיש מרוצים יותר ומרוצים פחות. יש כאן את אהוד,אני מניח שהוא יוכל לספק עוד פרטים בהמשך בהצלחה

מועדון 700

לא צריך ציון קודם של מעל 700. יש שני ערוצי קבלה לקורס: 1. ציון קודם של 660 - 670. 2. ציון גבוה במבחן הדואגנוסטי בתחילת הקורס הרגיל. לגבי הכדאיות, אני מציע לך לפנות לאדוש. הוא עשה את הקורס וכותב בפורום. זה יהיה הוגן יותר אם הוא יביע את דעתו. בהצלחה.

א ד ו ש

New member
אם אתה יכול אני ממליץ בחום.

מועדון 700 מורכב ברובו (בכל אופן ככה הייתה הכיתה שלי) מאנשים שהוציאו גבוה במבחן הדיאגנוסטי של הפתיחה. (בעיקר במתמט' ומילולי). בערך שליש הם אנשים שכבר הוציאו מעל 650 בפסיכומטרי. אני לא בטוח שזה אכן כדאי כי אצלנו היה להם ממש קשה ומתסכל. מועדון 700 שונה מקידום אישי בזה שאין תוכנית מיוחדת לכל תלמיד (בקידום אישי אתה מסווג לרמות בכל אחד מהחלקים) אלא הכל ברמה הכי גבוהה. עובדים איתך הרבה מאוד על שאלות קשות, כשההגיון מאחורי זה הוא שלכל שאלה יש עקרון מסוים. שאלה מאוד קשה, שכבר ראית את העקרון שלה פעם - לא תהיה בכלל קשה. רמת האנשים שם גבוהה ויש אוירה ממש ממש טובה (ציפיתי לאוירה תחרותית מאוד אבל זה בכלל לא היה ככה. היה ממש נחמד.) בד"כ המדריך שמגיע להדריך את מועדון 700 הוא ברמה הכי גבוהה שיש לקידום, ועם הרבה ניסיון. מועדון 700 זה כיתה אחת בכל מחזור (יכול להיות שבאפריל יש שתיים. לא יודע). הכיתה יושבת בעזריאלי בת"א ואנשים מגיעים לשם מכל הארץ (מגוחך אבל נכון. היו איתי אנשים בכיתה מחיפה, מטבריה ועוד חורים מכל הארץ
) אני לא חושב שהיינו מוצפים בחומר יותר מכיתה רגילה. פשוט עבדנו שונה. הייתה אוירה לימודית ממש טובה שפשוט גרמה לך ללמוד. כל מי שיושב לידך טיפה מלחיץ אותך (מי שישב לידי היה עושה שאלות הגיון בע"פ תוך 10 שניות ואף פעם לא טועה - הוא הוציא 777) וזה גורם לך להתאמץ יותר. הציון הממוצע בכיתה הוא באזור ה 715. יש ציונים מתחת ל700 אבל אלה בעיקר אנשים שהתקבלו על סמך פסיכומטרי קודם. בכיתה שלי היו 8 שעברו את ה750. לפי מה שאני יודע אין דבר דומה בשום מכון אחר, ולכן למרות שאני לא יודע איזה מכון הכי טוב, ואני לא אוהב להמליץ על מכון כזה או אחר (לפחות עד שישלמו לי על זה) - בכל זאת אם אתה יכול להתקבל למועדון 700 - אל תלך לשום מקום אחר. ממולץ.

א ד ו ש

New member
ועוד.

לתשומת לבך - היו לנו 3-4 תיכוניסטים בקורס בערך. הם הסתדרו עם הזמן (במועד אפילו יותר לחוץ מבחינת התיכון) אבל לא היה להם קל. אלא אם כן אתה רוצה ללכת לעתודה - אל תעשה פסיכומטרי בתיכון.

Musi© Gi®l

New member
זה מוזר שאנשים שעשו פסיכו' פעם

הצליחו פחות... חשבתי תמיד שזה המטרה העיקרית של המועדון 700 הזה שהוא נועד לאנשים של 650-700 על מנת שיוכלו להעלות את הציון שלהם ל700+

Ronaldinio1

New member
הייתי שם

כמו שאהוד אמר מספיק ציון דיאגנוסטי גבוה או ציון מעל 650 בפסיכו הקודם. האנשים שם היו ממש על רמה וגם המורה. לא מצטער שהלכתי לשם. ממש לא. ההבדל המהותי בין קידום אישי ו700 זה שב700 אתה צריך לעשות את כל המסלול של קידום אישי בלי שום קשר ליכולת שלך. הרבה תרגול הרבה לחץ המון שיעורי בית והכל דחוס לתקופה של חודשיים. אני עשיתי את מועד בפרואר והיה לי קשה לשלב בין לימודים לפסיכו. הרבה אנשים שם לקחו חופש מהעבודה, פריווילגיה שלא קיימת אצלנו, ואני זוכר שהייתי חוזר הבייתה ב11 ומקלל את היום שנרשמתי לשם. הלחץ מאד כבד אבל לרוב יש תוצאות. בקשר לפגיעה בלימודים קשה לדעת. דווקא בתקופת הלמידה לפסיכו הציונים שלי עלו באופן מפתיע. אבל אתה צריך לזכור שהפסיכומטרי גובה מחיר מסוים לא רק בארנק. עכשיו למשל חודשיים וחצי אחרי הפסיכו, שאחריו עשיתי גם את אפריל כדי לשפר עוד יותר, אני מרגיש די מותש ועכשיו בתקופה שכולם בשוונג ולומדים במרץ לבגרויות אני מרגיש שכבר סיימתי את השנה מבחינתי. תעשה מה שנראה לך. תלוי מאד בחוסן הנפשי שלך.

dima87

New member
../images/Emo13.gif

אוטו דידקט... אהבתי... אאמץ את הביטוי אם אין לך התנגדות.

jan valjan

New member
../images/Emo6.gifמועדון 700?

מה לא מדובר בלהיט המיסיונרי מערוץ המזה"ת? (זה שאחרי סופרבוק)

BMX9

New member
../images/Emo6.gif

ועוד שאלה לגבי מועדון 700 - כמה זה יוצא בשקלים

BMX9

New member
../images/Emo13.gif התכוונתי מה מחיר הקורס ../images/Emo35.gif

dana810

New member
אני נורא רציתי להרשם

למועדון 700.. זאת הייתה הבחירה הראשונה שלי אבל משיקולי מרחק אני ויתרתי על זה.. הכי קרוב אליי היה עזריאלי שזה בכלל לא קרוב.. בשבילי זה היה הקורס הכי מתאים.. הצטערתי קצת בדיעבד על זה שלא נרשמתי לשם בסוף..

dana810

New member
תשובה..

690 בקידום תיכון שלי ואז רציתי קורס יותר מתאים..

dima87

New member
ושישה מיליון, זה מספר טלפון?

מצטער, בדיחות ברוח המסע לפולין...

dima87

New member
תודה לכולם :->

אבל קשרתי את העגלה לפני הסוסים, הבחינה הדיאגנוסטית שלי מחר. ועוד שאלה- רמת איי קיו יכולה להצביע על הצלחה בפסיכומטרי? עשיתי פעם מבחן איי קיו וקיבלתי 138, שזה באחוז העליון מכלל האוכלוסיה, זה אומר שאני יכול לצפות לפסיכומטרי 760?!

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif בן אדם עם...

IQ של 110 יכול לקבל 750 בפסיכו' בדיוק כמו שבן אדם עם 140 IQ יכול לקבל "רק" 600 בפסיכו' זה לא דברים שבהכרח קשורים זה בזה <למשל מבחן IQ לא בודק את הידע שלך באנגלית...> אבל עדיין יש קשר מסוים... קשה לי לחשוב שיש מישהו עם IQ של 140+ שמקבל פחות מ 500 בפסיכו'... כמו שקשה לי לחשוב שיש מישהו עם IQ של 70, שמוציא 700+ בפסיכו'...

למעלה