מועדון לילה!

esterosh

New member
20 ואחרון

מקווה שתהנו... את התמונה הזאת ממש אהבתי .... אני אוהבת שעפר נקרע מצחוק והמצלמה תופסת אותו
והוא צחק בדיוק אחרי שאורי אמר : "קישטה מזל רע לך מכאן..." זה היה כל כך מצחיק ..... אורי גוטליב
!

מיתרוש5

New member
תודה..=]]..גמני אוהבת שהוא מתפקע..

חחחחח.. עוד תמונה אחת יש לי 1180..(איך אני משוויצה..חח..אני פשוט מאושרת..!! כי לפני שבוע היה לי 870 ככה..) וזה הכל (מ-870 עד לעכשיו) מהפורום..!! אז תודהההההה

0ליוש0

New member
ושוב תודה על תמונותת../images/Emo24.gif

נמאס לי כבר להודות לך
תמונות מדהימות
במיוחד הזאתי שהוא נקרע מצחוק

esterosh

New member
התוכנית של היום

הייתה פשוט קורעת אחת המצחיקות שהיו..... האורחים היו סבבה וזרמו איתם( צביקה הדר וקרן פלס ממש השתלבו שם) .... הסיפורים היו הזוים...הסטקרים בהתחלה היו מצחיקים מאוד... הרניגטון היה טוב והקטעים שהרכיבו אותו ( במיוחד הקטע של איתן כבל) היו ממש מצחיקים... אהבתי גם את כל הקטע שהם התחילו לרקוד....ובכלל היה שמח באולפן ( בניגוד לאתמול שהיה יותר רציני..) חבל שגם אין אורחים ביום שישי , האורחים יוצרים יותר ענין.... הקטע שהכי הצחיק אותי היה המרכזיה של אורי גלר במיוחד הקטע שהדגים נעמדו ( בחורה הזויה) וכמובן האיש שחמותו נפלה מהמרפסת והתגובות של רן תלם היו הפעם מצחיקות ( אני פחות אוהבת את הקטעים שלו שהוא מתחפש לאנשים לפעמים יש כמה יציאות אבל לרוב זה מעצבן...) ולסיכום אורי ורמי
( רמי נראה כזה מסכן בקטע של הנשיקות) זהו אין לי ציטוטים כי אני לא זוכרת אבל בגדול היה ממש מצחיק שימשכו כך ( הוודקה עשתה את שלה) ולמרות הכל היה מענין לראות את עפר בתוכנית היום משתכר ורוקד....
( חפירה קצרה....חחחח
) נ.ב יש תמונות חדשות באלבומים...

0ליוש0

New member
הייתה תוכנית נחמדה:]

יותר מצחיקה מיום שישי והאורחים באמת מוסיפים עניין חבל שהם רק בשבת ולא בשישי אחרת אולי גם שישי היה יכול ליהיות יותר מצחיק...ואהבתי את הסטיקרים בהתחלה..
"נ נח נחו בשמירה"

esterosh

New member
מישהי פה עוקצת ? חחח סתם

האמת שלא ציטטתי כי היה כל כך הרבה דברים שהתחיקו אותי אז הכל התבלבל לי ושכתבתי את ההודעה לא היה קטעים באתר.... אבל נראה לי שפרטתי מספיק מה הצחיק אותי ואם גם הייתי מצוטטת אני בספק אם למישהו היה כוח לקרוא חחחח

למעלה