מועדון לילה!

esterosh

New member
עפר- לפי האתר של מועדון לילה

עפר שכטר: מעבר להופעתו המפתיעה ב"מועדון לילה" עפר כבר מחזיק ברזומה מרשים מאד. הוא התגלה כמנחה גבה מצח בתוכנית התרבות "אקזיט", אחר כך הוא גילם את התפקיד הראשי באחד המחזות הפחות ידועים של איבסן: "פיטר פן", הוא נטל חלק באירוע המוזיקה האלטרנטיבי: "הפסטיגל" תוך שהוא מוצא זמן לתפקידי משחק תובעניים באפוסים רחבי יריעה כגון "טלנובלה בע"מ" ו"האלופה". עפר גם תורם מזמנו לקהילה והוא מוביל קמפיינים חברתיים (בין השאר ל"במבה" ו"פילפל"). זה ממש מצחיק מה שהם כתבו עליו ואם בא לכם לקרוא גם על שאר הפנאליסטים אז הנה קישור לדף.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

t o m k a

New member
אאאאאאאאאאאאאא

עפר היה כל כך יפה !!! ראיתי את השם של קרובה שלי בכתוביות "עוזרת במאי" שונאים אותתתההה כל כך לא פייררר )): למה הכניסה מגיל 16 .. ינעל אחותם

t o m k a

New member
כי היא עובדת איתו ורואה אותו הרבה

ולא יכולה לקחת אותיי לשם )):

0ליוש0

New member
רק בגלל שאת לא בת 16?!

טמטוםםםם=\\\\ עוד יומיים יש לך מומולדת [מזזזלללל טובבבבבבב]15 אז תנסי שוב

0ליוש0

New member
היה נחמדדד:]

איזה יפהה הואאא כ"כ יפה לו שארך לו השיער חזרה
הייתה תוכנית קצרה מדי...והיה נחמד

נרדמתי בהפסקת הפרסומות הראשונה X:

אבל לפי מה שראיתי עד הפרסומות עפר בקושי דיבר! כאילו אמרו לו -תיהיה יפה ותשתוק
כפרעליו איזה חמוד
ממש יפה לו השיער ככה

0ליוש0

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif

חבל באמת שלא נתנו לו לדבר
אייי כמה טוב שהוא חזר לשיער הזה הרבה יותר מתאים לו

esterosh

New member
סיכום התוכנית של אתמול.

קודם כל סוף סוף עפר חזר לטלוויזיה אחרי שלושה חודשים שלא ראינו אותו....אז זה כבר משהו טוב ומשמח! ( וש"ח של טב"ע לא נחשב וגם לא טקס פרסי האופנה...) כנראה שמרוב שציפיתי לזה אפשר לומר שמעט התאכזבתי... (אתמול אחרי התוכנית הייתה לי תחושה שהיא בכלל לא הייתה מצחיקה אבל כרגע ראיתי כמה קטעים באתר ובכל זאת היו כמה קטעים מצחיקים) לפי דעתי זאת הייתה הופעה די חלשה של עפר במועדון לילה ,הוא היה יותר מידי שקט והיו רגעים שחשבתי שמאלצים אותו להיות שם אל תקן תהיה יפה ותשתוק ( השיער שלו ממש ארך וזה היה מוזר לי לראות אותו אחרי שהתרגלתי כבר לקצר , אבל אין ספק יותר מתאים לו ארוך ...כמו בפרסומת של הוט
) ...( הישבה אתמול ליד ארז קצת הזכירה לי כמה מהתוכניות של אקזיט שהיו בערוץ 3 ,שהוא סתם היה יושב על הספה וקורא מהטלפלונטר ונותן למיכאל מושנוב לעשות את הכל...) אז יכול להיות שהמיקום ליד ארז טל לא עושה לו טוב... או שפשוט הוא עייף , עצוב , לא מרגיש טוב או אפילו סתם אין לו חשק קורה הוא בן אדם ומותר לו... אבל בכל זאת מאז שהוא חזר לארץ ( מהטיול) הוא מתנהג קצת מוזר, מרוחק , ( גם בפרסי האופנה הוא היה מוזר ,אבל זה טקס מפגר אז אפשר להבין אותו ובכלל בהרבה תמונות שלו מאז שהוא חזר הוא נראה מבואס ואדיש ,אחרת מתמיד) זה נראה שלא נוח לו עם כל הבלאגן סביבו... יכול להיות שאני קצת מגזימה אבל נראה לי שכולם יסכימו איתי שמשהו אצלו שונה. לאחר הניתוח המעמיק.... בכל זאת נהנתי וכמה בדיחות שמאוד הצחיקו אותי והנה כמה מהם: 1. ארז: מישהו שפטרנו מהתוכנית התגנב אלינו כנראה באישון לילה ומחק לנו חלקים מהסקר... עפר : זה אסי עזר. חחחחחחחח 2. עפר: כמעט 70 אחוז מהגברים ראו את אימם חוץ ממרקו לפחות פעם בשבוע. 3.ארז: 33 אחוז מהישראלים משוכנעים כי...... מסלק את המזל הרע עפר: אני יודע אבל לפני זה אני רוצה שנעשה לחיים לכבוד שי גולדשטיין הפינלאיסט החדש.... לחיי שי גולדשטיין... 33 אחוז מהישראלים משוכנעים כי לירוק בכוס של הפינלאיסט החדש מסלק את המזל הרע! 4. בעקבות ההמצאה החדשה אייפוד משנה את שמה לאייפות... 5. וגם הקטע עם המערכת כריזה והאנס היה מאוד מצחיק... חוץ מזה אורי גוטליב היה ממש מצחיק... ולאביעד ושי היו כמה הברקות נקווה שהם ישתפרו בהמשך... ומאוד אהבתי את הפינה של הסקרים... ועכשיו למי שקרא את כל זה כל הכבוד ומי שלא קרא יכול סתם להסתכל בתמונות שאני מעלה ממועדון לילה של אתמול ... תהנו ומי שרוצה מוזמן להגיב!

0ליוש0

New member
קראתי הכל../images/Emo178.gif

איזה חופרת
סתם סתם.. יש מצב שלא היה לא כח או סתם לא הרגיש טוב בצילומים מותר לו לכולנו יש יום רע לפעמים.. :] ותודה על התמונותת:] איזה יפה לו השיער כככהה אעאע

וואי ממש הבהלתם אותי עכשיו../images/Emo2.gif

גם את וגם הילד ההוא [שכחתי את שמו] אומרים שמשהו מוזר עובר עליו. אני יודעת שהוא בן אדם כמו כולם וגם לו יש בעיות וכו', אבל אם הוא באמת שמע נכון ועפר חולה במשהו
[חס וחלילה טפו טפו טפו] וד"א אהבתי את הסיכום שלך

מיתרוש5

New member
גמני ממש פוחדת עכשיו..

אם חס וחלילה (טפו טפו טפו) יקרה לו משהו אני אמות!!!! אבל אני מקווה שהוא רק מצונן!!

0ליוש0

New member
לא צריך למהר ולהסיק מסקנות:]

אם חס וחלילה יש לו משהו אויל זה אפילו סתם צינון אז שירגיש טוב ויהיה בריא:]

esterosh

New member
לא התכוונתי להביל ואני ממש

לא נגד עפר... זה הכל מדאגה ואני מקווה שהוא יחזור לעצמו ... וזה סתם יום רע שעבר עליו כמו שקרה לכולם פשוט הצגתי את כל האפשרויות שנראות לי

למעלה