סיכום התוכנית של אתמול.
קודם כל סוף סוף עפר חזר לטלוויזיה אחרי שלושה חודשים שלא ראינו אותו....אז זה כבר משהו טוב ומשמח! ( וש"ח של טב"ע לא נחשב וגם לא טקס פרסי האופנה...) כנראה שמרוב שציפיתי לזה אפשר לומר שמעט התאכזבתי... (אתמול אחרי התוכנית הייתה לי תחושה שהיא בכלל לא הייתה מצחיקה אבל כרגע ראיתי כמה קטעים באתר ובכל זאת היו כמה קטעים מצחיקים) לפי דעתי זאת הייתה הופעה די חלשה של עפר במועדון לילה ,הוא היה יותר מידי שקט והיו רגעים שחשבתי שמאלצים אותו להיות שם אל תקן תהיה יפה ותשתוק ( השיער שלו ממש ארך וזה היה מוזר לי לראות אותו אחרי שהתרגלתי כבר לקצר , אבל אין ספק יותר מתאים לו ארוך ...כמו בפרסומת של הוט
) ...( הישבה אתמול ליד ארז קצת הזכירה לי כמה מהתוכניות של אקזיט שהיו בערוץ 3 ,שהוא סתם היה יושב על הספה וקורא מהטלפלונטר ונותן למיכאל מושנוב לעשות את הכל...) אז יכול להיות שהמיקום ליד ארז טל לא עושה לו טוב... או שפשוט הוא עייף , עצוב , לא מרגיש טוב או אפילו סתם אין לו חשק קורה הוא בן אדם ומותר לו... אבל בכל זאת מאז שהוא חזר לארץ ( מהטיול) הוא מתנהג קצת מוזר, מרוחק , ( גם בפרסי האופנה הוא היה מוזר ,אבל זה טקס מפגר אז אפשר להבין אותו ובכלל בהרבה תמונות שלו מאז שהוא חזר הוא נראה מבואס ואדיש ,אחרת מתמיד) זה נראה שלא נוח לו עם כל הבלאגן סביבו... יכול להיות שאני קצת מגזימה אבל נראה לי שכולם יסכימו איתי שמשהו אצלו שונה. לאחר הניתוח המעמיק.... בכל זאת נהנתי וכמה בדיחות שמאוד הצחיקו אותי והנה כמה מהם: 1. ארז: מישהו שפטרנו מהתוכנית התגנב אלינו כנראה באישון לילה ומחק לנו חלקים מהסקר... עפר : זה אסי עזר. חחחחחחחח 2. עפר: כמעט 70 אחוז מהגברים ראו את אימם חוץ ממרקו לפחות פעם בשבוע. 3.ארז: 33 אחוז מהישראלים משוכנעים כי...... מסלק את המזל הרע עפר: אני יודע אבל לפני זה אני רוצה שנעשה לחיים לכבוד שי גולדשטיין הפינלאיסט החדש.... לחיי שי גולדשטיין... 33 אחוז מהישראלים משוכנעים כי לירוק בכוס של הפינלאיסט החדש מסלק את המזל הרע! 4. בעקבות ההמצאה החדשה אייפוד משנה את שמה לאייפות... 5. וגם הקטע עם המערכת כריזה והאנס היה מאוד מצחיק... חוץ מזה אורי גוטליב היה ממש מצחיק... ולאביעד ושי היו כמה הברקות נקווה שהם ישתפרו בהמשך... ומאוד אהבתי את הפינה של הסקרים... ועכשיו למי שקרא את כל זה כל הכבוד ומי שלא קרא יכול סתם להסתכל בתמונות שאני מעלה ממועדון לילה של אתמול ... תהנו ומי שרוצה מוזמן להגיב!