מועדון לילה!

esterosh

New member
* להבהיל ובקשר לחפירות

חחחחח אני אנסה לתמצת , אבל לפחות זה קצת מעיר את הפורום ומפתח דיונים.... מה גם שאף אחד לא חייב לקרוא.....

0ליוש0

New member
למה לתמצת?

תגידי את כל מה שאת חושבת למי שיש כח לקרוא יקרא את לא צריכה לקצר וזה באמת מפתח דיונים אז תמשיכי לכתוב מה שאת חושבת:]

0ליוש0

New member
כמובן שלא ניסית להבהיל.. :]

רק אמרת את דעתך ושזאת אפשרות:] רק צריך לא להסיק מסקנות ולזכור שכרגע זאת רק אפשרות שנקווה מאד שלא נכונה:]

esterosh

New member
תודה רבה על הפירגון../images/Emo24.gif

בכל מקרה יכול להיות שהגזמתי נמשיך לעקוב ונקווה שהוא ירגיש טוב ויהיה בריא ושמח כתמיד....

0ליוש0

New member
בבקשה../images/Emo24.gif

לא הגזמת כי את לא באת ואמרת "הוא חולה" אמרת יכול ליהיות ואמרת את דעתך וכמובן נקווה שהכל לא נכון ואם חס וחלילה כן שירגיש טוב :]

מיתרוש5

New member
צודקת אני פשוט כ"כ אוהבת אותו (כמו

כולם פה..) ואני נבהלתי..זה הכל אני יודעת שזה לא היה מכוונה רעה ובאמת זכותך להביעע דעה..

זה היה עצוב כזה..

עפר בכלל לא דיבר..והיו לו פרצופים עצובים באמצע התוכנית(אם שמתם לב) ואם הוא חולה או שקרה לו משהו(חס וחלילה)שירגיש טוב!! וכנראה קרה לו משהו...כי גם היום בערב הוא לא יהיה... טוב זה היה פרק עצוב כזהה..בקושי מצחיקק..לא כמו שהיה בתחילת העונה.. אני מקווה מאווד שזה ישתפר שבוע הבא...נקווה לטוב...

מיתרוש5

New member
אז לא ממש הפסדתי אתמול??

טוב כןם הפסדתי לראות את עפר אבל...אני באמת לא מבינה מה קורה לו מאז שהוא חזר מחו"ל הוא באמת מוזר..=//

למעלה