Lhuna3
Well-known member
מראים בטריילר ללייב אקשן הזה שירים ממואנה?אני מרגיש שלראות את הטריילר הספיק לי
undefined
מראים בטריילר ללייב אקשן הזה שירים ממואנה?אני מרגיש שלראות את הטריילר הספיק לי
undefined
אני לא כל כך מגעילהשבוע היה יום המשפחה אז אנקנטו. (חוצפה מצידך)
אני לא יודע על מה את מדברתמראים בטריילר ללייב אקשן הזה שירים ממואנה?
איזה הצטרפות מקרים!! בכל מהנה ה נשמע ממש מגניב לנסוע לשם. תהני הרבהאיטליה
אולי אני אלך למסעדה ומישהו ישיר לי בלה נוטה![]()
גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום.להסכים עם ניק זה תמיד טעות.
אני בטוחה שאת דודה טובה.
(למרות שלאדעת, היחס שלך לכלבים מדאיג)
האמת היא שאני לא *כזה* אוהבת נסיכות לרוב. זה פשוט משהו שגדלתי עליו עד זה ככייף לי כשמדברים על זה, וגם זה מאוד מוזר לי שמדברים על דיסני לא בהקשר של נסיכות כי בראש שלי זה כאלו הקטע של המותג. גם מבחינה היסטורית תמיד נסיכות הצילו את החברה. הסרט ששם אותם על המפה היה שילגיה- סרט נסיכות, תקופה ארוכה מאוד הם דישדשו מאוד ולא הצליחו, ובשנות ה-90 הסרט שהוציא אותם מהדשדוש הזה היה רק סרט נסיכות- בת הים הקטנה, שהציל את החברה והחזיר אותה לימי גדולתה. יכול מאוד להיות שאנשים עכשיו יותר אוהבים את אלאדין ומלך האריות, אבל הם לא היו קיימים בלי הצלחה של בת הים הקטנה והיפה והחיה. אחר כך הייתה לדיסני עוד תקופה לא כ"כ טוב והם ניסו שוב להציל את המותג עם סרטי נסיכות. הם עשו 2 שלא הצליחו ברמה שהם קיוו (הנסיכה והצפרדע ופלונטר), אבל אז הגיע פרוזן והוכיח שדיסני הכי ידועים בסרט הנסיכות שלהם ואלו הסרטים שבד"כ מצילים אותם ומצליחים הכי הרבה.
לא יודעת למה, זה מצחיק אותי שאת כזה אוהבת נסיכות!
האמת שלפי הטריילר זה לא נראה ממש נורא, אבל ה ממש מרגיש כאילו זה בול אותו סיפור רק לא מצוייר הפעם, אז מוריד לי את החשק סתם כי זה נראה לי מיותר. אולי בכל את אני אראה את זה מתישהו שישעמם לי. זה קשה לי מאוד לא לראות את הלייב אקשנים שהם עושים, גם אם אני שונאת אותם אחר כך, זה פשוט מסקרן אותי מדי בשביל לא לראות את זה בכלל.אני מרגיש שלראות את הטריילר הספיק לי
undefined
לא הבנתי את השאלה. אני מפספסת משהו? למה שיהיה בטריילר ללייב אקשן של היפיפיה והיחפן שירים ממואנה?מראים בטריילר ללייב אקשן הזה שירים ממואנה?
תודה שאת מגנה על כבודן של הדודותאנטי דודתי! עד מתי יסבלו דודות מסטיגמות שכאלה![]()
גם כשמדובר בילדים שהם לא קרובי משפחה? אני מחבבת ילדים אבל תמיד אעדיף את האחיינים שלי על כל שאר הילדים האחרים.אבל אני קצת נמסה כל פעם כשאני רואה ילדה בין הגילאים 0-4.
אין למשפחה כלב או כל חיית מחמד אחרת אז זה לא משהו שאני צריכה ממש להתמודד איתו.
מעניין, לא חשבתי על זה ככה.האמת היא שאני לא *כזה* אוהבת נסיכות לרוב. זה פשוט משהו שגדלתי עליו עד זה ככייף לי כשמדברים על זה, וגם זה מאוד מוזר לי שמדברים על דיסני לא בהקשר של נסיכות כי בראש שלי זה כאלו הקטע של המותג. גם מבחינה היסטורית תמיד נסיכות הצילו את החברה. הסרט ששם אותם על המפה היה שילגיה- סרט נסיכות, תקופה ארוכה מאוד הם דישדשו מאוד ולא הצליחו, ובשנות ה-90 הסרט שהוציא אותם מהדשדוש הזה היה רק סרט נסיכות- בת הים הקטנה, שהציל את החברה והחזיר אותה לימי גדולתה. יכול מאוד להיות שאנשים עכשיו יותר אוהבים את אלאדין ומלך האריות, אבל הם לא היו קיימים בלי הצלחה של בת הים הקטנה והיפה והחיה. אחר כך הייתה לדיסני עוד תקופה לא כ"כ טוב והם ניסו שוב להציל את המותג עם סרטי נסיכות. הם עשו 2 שלא הצליחו ברמה שהם קיוו (הנסיכה והצפרדע ופלונטר), אבל אז הגיע פרוזן והוכיח שדיסני הכי ידועים בסרט הנסיכות שלהם ואלו הסרטים שבד"כ מצילים אותם ומצליחים הכי הרבה.
אני חושבת שמעבר לנוסטלגיה, כשאני חושבת על זה בתור מבוגרת, אז אין באמת ז'אנר של סרטים שהדמות המרכזית שלי היא כמעט תמיד אישה. בכל ז'אנר אחר, לרוב הגבר הוא הפרוטגוניסט, אבל בסרטי נסיכות זה תמיד אישה, ואפילו אם היא עושה החלטות מטופשות, היא עדיין הדמות הראשית וגורמת לי להרגיש יותר "נראית" כאילו אפילו נגיד שאריאל מתאהבת באריק תוך שניה, אני עדיין מעדיפה את אריאל ולא את אריק כי זה הסרט של אריאל, וחוץ מזה גם אם אני יודעת שגם אם אני הרגשתי ככה בחיים שלי, שהתאהבתי בבחור תוך שניה סתם כי הוא היה חתיך נגיד. אז אני תמיד אעדיף גיבורה פגומה על גיבור מושלם.
תודהאיזה הצטרפות מקרים!! בכל מהנה ה נשמע ממש מגניב לנסוע לשם. תהני הרבה![]()
גם שעון מקולקל צודק פעמיים ביום.
אבל אם היו להם כלבים והיית עושה בייביסיטר האם היית מגרשת את הכלב? אם כן אנחנו בבעיהתודה. אני רוצה להיות ברורה - זה לא שאני מתעללת בכלבים להנאתי כן? אני פשוט לא כזה נמסה כשאני רואה כלב, אבל אני קצת נמסה כל פעם כשאני רואה ילדה בין הגילאים 0-4. חוץ מזה המשפחה של אחותי לא אוהבת ככלבים בעצמה. אחיינית הקטנה שלי פעם פחדה מכלבים מאוד (אני לא יודעת אם עדיין), ואין למשפחה כלב או כל חיית מחמד אחרת אז זה לא משהו שאני צריכה ממש להתמודד איתו.
גם במציאות, אלא אם התינוק ממש ממש יפה או שאני ממש אוהבת את ההורים שלו אני נשארת סופר אדישה.בתמונות אגב לא כזה אכפת לי לא מחיות ולא מתינוקות, כי זה רק תמונה, אבל במציאות זה גורם לי יותר אושר לראות ילד קטן מאשר חיה.
הוא מאד אנטי דודות בהחלטאתם טענתם שהסרט הוא אנטי חתולי, אבל אני חושבת שהוא יותר אנטי דודתי! עד מתי יסבלו דודות מסטיגמות שכאלה![]()
ניק טעה בסרטון ואז תיקן ועשה את עצמו תמים.לא הבנתי את השאלה. אני מפספסת משהו? למה שיהיה בטריילר ללייב אקשן של היפיפיה והיחפן שירים ממואנה?![]()
כמובן שזה לא אותה התרגשות שזה לא ילד מהמשפחה. אבל עדיין אם זה תינוק ממש קטן אני ארצה להחזיק אותו לפחות לקצת (ונראה אדבר אליו בצורה שמבוגרים מדברים לתינוקות, כאילו הוא אדם מפגר), ואם זה ילדים בסביבות 2-4 כזה, מה שיוצא לי בעיקר לראות שאני יושבת לפעמים בגני שעשועים אם אני יושבת שם בשעות היום, לרוב פשוט עולה לי חיוך, ואם הוא יבוא לדבר איתי זה יהיה לי ממש נחמד, אבל אין לי אומץ לגשת בעצמי. זה לא היה לי לפני שהיו לי אחיינים. לפני לא נראה לי שתינוק או ילד קטן היו ממש מרגשים אותי, אבל האחיינים שינו אותי בקטע הזה.גם כשמדובר בילדים שהם לא קרובי משפחה? אני מחבבת ילדים אבל תמיד אעדיף את האחיינים שלי על כל שאר הילדים האחרים.
האמת שההורים שלי באמת לא אוהבים חיות. שהייתי קטנה אני התחננתי לכלב כי היו לחברות שלי היו, אבל הם לא הסכימו בשום צורה. אולי זה מסביר כמה דברים.סתם מסקרנות, את ההורים שלך פחות עניין בעלי חיים?
אויש, ברור שלא. אני לא שונאת כלבים, זה יותר שאני אדישה אליהם. אבל ברור שלא הייתי נגיד מוציאה כלב מבית של מישהו. גם יצא לי להיות בבתים של אנשים שהיו להם חיות והסתדרתי, בחיים לא עלה בדעתי לבקש ממישהו שיש לו חיה להוציא אותה החוצה אם אני נמצאת אצלם.אבל אם היו להם כלבים והיית עושה בייביסיטר האם היית מגרשת את הכלב? אם כן אנחנו בבעיה![]()
אפשר לשאול כמה זמן את דודה?כמובן שזה לא אותה התרגשות שזה לא ילד מהמשפחה. אבל עדיין אם זה תינוק ממש קטן אני ארצה להחזיק אותו לפחות לקצת (ונראה אדבר אליו בצורה שמבוגרים מדברים לתינוקות, כאילו הוא אדם מפגר), ואם זה ילדים בסביבות 2-4 כזה, מה שיוצא לי בעיקר לראות שאני יושבת לפעמים בגני שעשועים אם אני יושבת שם בשעות היום, לרוב פשוט עולה לי חיוך, ואם הוא יבוא לדבר איתי זה יהיה לי ממש נחמד, אבל אין לי אומץ לגשת בעצמי. זה לא היה לי לפני שהיו לי אחיינים. לפני לא נראה לי שתינוק או ילד קטן היו ממש מרגשים אותי, אבל האחיינים שינו אותי בקטע הזה.
מה לגבי חתולים?האמת שההורים שלי באמת לא אוהבים חיות. שהייתי קטנה אני התחננתי לכלב כי היו לחברות שלי היו, אבל הם לא הסכימו בשום צורה. אולי זה מסביר כמה דברים.
אז זה יותר בקטע שלא היית רוצה כלב בבית שלך אבל אין לך בעיה לבוא לבית שיש בו כלבים, הבנתי נכון? זה משנה אם כלב גדול או קטן?אויש, ברור שלא. אני לא שונאת כלבים, זה יותר שאני אדישה אליהם. אבל ברור שלא הייתי נגיד מוציאה כלב מבית של מישהו. גם יצא לי להיות בבתים של אנשים שהיו להם חיות והסתדרתי, בחיים לא עלה בדעתי לבקש ממישהו שיש לו חיה להוציא אותה החוצה אם אני נמצאת אצלם.
חחח אמאלה אני ממש מפחדת להחזיק תינוקות אני אשבור אותםאבל עדיין אם זה תינוק ממש קטן אני ארצה להחזיק אותו לפחות לקצת (
אממ האחיינית הכי גדולה שלי היא בת 20, אז 20 שנה.אפשר לשאול כמה זמן את דודה?
האמת, פעם הייתי עם חתולים לגמרי כמו עם כלבים, ככאילו לא רוצה שהם יגעו בי ולא אני בהם. זה קצת השתנה. נראה לי שהשינוי הראשון היה שגרתי באותו בניין של אח שלי תקופה, והיו לו אז שתי חתולות (ועוד לא היו לו ילדות). היה לי מפתח לדירה שלו כי היה לו מחשב ומדפסת בדירה והייתי צריכה להשתמש בהם לפעמים כי למדתי אז, וגם בגדול גנבתי לו את הוויי פיי (בידיעתו), אז כל פעם שהיה נופל והייתי רוצה לנסות לעשות ריסטארט או משהו הייתי צריכה להיכנס לבית שלו, והוא ואישתו היו רוב הזמן לא בבית בגלל העבודה שלהם. אז הייתה להם חתולה אחת סנובית שלא הפריע לי, לפעמים הייתי נכנסת לשם ובכלל לא רואה אותה כי היא הייתה יכולה סתם לשבת באיזה ארון ולא הפריע לה שמישהו ננס לבית. השניה לעומת זאת הייתה קרציית עולם. כל פעם שהייתי נכנסת הבייתה היא הייתה דוהרת אלי ומתחככת בי כל הזמן ופשוט לא עזבה אותי ברמה שממש התעצבנתי בהתחלה. נגיד שהייתי מנסה לעשות משהו על המחשב לפעמים היא הייתה קופצת על הכסא שניה לפני שהייתי מתיישבת, או שהייתה הולכת על השולחן ליד או על הקלידים. בהתחלה פחדתי לגעת בה כי פחדתי שאני אגרום לה נזק, אבל אם הזמן הבנתי שאי לי ברירה אלא להזיז אותה לפעמים ואז התחלתי יותר לגעת בה עד שזה לא היה ביג דיל בכלל, ועם הזמן התרגלתי אליה ואפילו התחלתי לחבב אותה. אני באמת חושבת שזה ממש שינה את היחס שלי לחתולים, כי מאז דווקא חתולי רחוב אני כן מלטפת ומתלהבת קצת, וגם שאני הולכת לבית של מישהו עם חתול אני הרבה יותר חמה אליו ממה שהייתי פעם. זה לא קרה לי עם כלבים אולי י לא הייתה לי חוויה כזאת עם כלב.מה לגבי חתולים?
אני שואלת כי מאז שאני זוכרת את עצמי, אהבתי כלבים (וגם אם לא היה בבית כלב, תמיד היינו בסביבת כלבים) אבל לקח לי זמן להבין שאני בסדר עם חתולים.
משנה קצת אני מניחה, אבל לא ברמה שזה ישנה את ההתנהגות שלי. אני חושבת שהייתה תקופה שקצת פחדתי מכלבים גדולים, ונראה לי שהיום כבר לא, איכשהו יותר מפריע לי כלבים שמריירים הרבה. זה דיי מגעיל אותי. ולפעמים הבעלים שלהם נותנים להם ללקק אותם או שמנשקים אותם בפה שאת זה אני בכלל לא מבינה איך אפשר לעשות, זה נראה לי מגעיל גם עם כלבים שלא מריירים. אבל כמו שאמרתי, זה לא יגרום לי בחיים לבקש ממישהו להוציא את הכלב שלו מהבית שלו, אני פשוט מנסה לא לבוא עם הכלב במגע, ואם הוא מנסה בכל זאת, לרוב הבעלים רואים שאני לא ממש מרגישה נוח עם זה ואומרים לכלב לעזוב אותי, וזה תמיד עובד. וזה בסדר מבחינתי להיות איתו באותו חלל, אבל בלי מגע.זה משנה אם כלב גדול או קטן?
וואי, זה מפחיד טילים. לפני שהיו לי אחיינים גם אני סופר פחדתי מזה. עם הראשונה שלי גם כל הזמן פחדתי ברמות בהתחלה. יש במיוחד איזה קטע עם הראש, שאמורים לא לגעת בהם כי הגולגולת שלהם לא נסגרת עד איזה חצי שנה מהלידה. אבל זה פשוט עניין של ניסיון, בגלל שהיו לי אחיינים ונורא רציתי להחזיק אותם אז בהתחלה עשיתי את זה קצת בפחד, אבל אם הזמן כבר זה בא יותר טבעי, עם קטנים ממש צריך קצת להיזהר אבל אם נזהרים כמעט אין סיבה שיקרה כלום. כשהם כזה בגיל של בן שנה לשנתיים כזה הם כבר פחות שבירים ויותר מוצקים ואז אפשר להיזהר פחות וקצת למחוץ אותם.חחח אמאלה אני ממש מפחדת להחזיק תינוקות אני אשבור אותם![]()
העניין העיקרי הוא שאם משנים משהו בלייב אקשן אז זה לרוב מעצבן ששינו כי זה מרגיש לרעה. אם משאירים אותו דבר אז מרגיש מיותר שבכלל עשו את זה.האמת שלפי הטריילר זה לא נראה ממש נורא, אבל ה ממש מרגיש כאילו זה בול אותו סיפור רק לא מצוייר הפעם, אז מוריד לי את החשק סתם כי זה נראה לי מיותר. אולי בכל את אני אראה את זה מתישהו שישעמם לי. זה קשה לי מאוד לא לראות את הלייב אקשנים שהם עושים, גם אם אני שונאת אותם אחר כך, זה פשוט מסקרן אותי מדי בשביל לא לראות את זה בכלל.
אין לכן הוכחותניק טעה בסרטון ואז תיקן ועשה את עצמו תמים.
אני תמיד אעדיף את אחיינים שלי על ילדים אחרים.גם כשמדובר בילדים שהם לא קרובי משפחה? אני מחבבת ילדים אבל תמיד אעדיף את האחיינים שלי על כל שאר הילדים האחרים.
אני תמיד אעדיף את אחיינים שלי על ילדים אחרים.
אבל זה בגלל שהאחיינים שלי הם יותר טובים, יפים וחמודים מכל שאר הילדים. וזה פשוט עובדה. אני אובייקטיבי לחלוטין.
(אגב, טכנית רוב האחיינים שלי הם כבר לא ילדים, אבל זה עדיין תקף עליהם)
אין לי אחיינים אבל הילדים של בני דודים שלי הם הילדים היחידים שאני מחבבת. (אבל גאד הם רועשים לפעמים)אני תמיד אעדיף את אחיינים שלי על ילדים אחרים.
אבל זה בגלל שהאחיינים שלי הם יותר טובים, יפים וחמודים מכל שאר הילדים. וזה פשוט עובדה. אני אובייקטיבי לחלוטין.
כשהם כזה בגיל של בן שנה לשנתיים כזה הם כבר פחות שבירים ויותר מוצקים ואז אפשר להיזהר פחות וקצת למחוץ אותם.
איזה סוג כלבים את חושבת שחמוד? קטנים או גדולים?אני גם עם ניק ומיקי
אני חושבת שיש יותר ילדים חמודים מכלבים חמודים (אני מוצאת שרק כמה סוגים של כלבים הם חמודים )
אהבתי את החפירההאמת היא שאני לא *כזה* אוהבת נסיכות לרוב. זה פשוט משהו שגדלתי עליו עד זה ככייף לי כשמדברים על זה, וגם זה מאוד מוזר לי שמדברים על דיסני לא בהקשר של נסיכות כי בראש שלי זה כאלו הקטע של המותג. גם מבחינה היסטורית תמיד נסיכות הצילו את החברה. הסרט ששם אותם על המפה היה שילגיה- סרט נסיכות, תקופה ארוכה מאוד הם דישדשו מאוד ולא הצליחו, ובשנות ה-90 הסרט שהוציא אותם מהדשדוש הזה היה רק סרט נסיכות- בת הים הקטנה, שהציל את החברה והחזיר אותה לימי גדולתה. יכול מאוד להיות שאנשים עכשיו יותר אוהבים את אלאדין ומלך האריות, אבל הם לא היו קיימים בלי הצלחה של בת הים הקטנה והיפה והחיה. אחר כך הייתה לדיסני עוד תקופה לא כ"כ טוב והם ניסו שוב להציל את המותג עם סרטי נסיכות. הם עשו 2 שלא הצליחו ברמה שהם קיוו (הנסיכה והצפרדע ופלונטר), אבל אז הגיע פרוזן והוכיח שדיסני הכי ידועים בסרט הנסיכות שלהם ואלו הסרטים שבד"כ מצילים אותם ומצליחים הכי הרבה.
אני חושבת שמעבר לנוסטלגיה, כשאני חושבת על זה בתור מבוגרת, אז אין באמת ז'אנר של סרטים שהדמות המרכזית שלי היא כמעט תמיד אישה. בכל ז'אנר אחר, לרוב הגבר הוא הפרוטגוניסט, אבל בסרטי נסיכות זה תמיד אישה, ואפילו אם היא עושה החלטות מטופשות, היא עדיין הדמות הראשית וגורמת לי להרגיש יותר "נראית" כאילו אפילו נגיד שאריאל מתאהבת באריק תוך שניה, אני עדיין מעדיפה את אריאל ולא את אריק כי זה הסרט של אריאל, וחוץ מזה גם אם אני יודעת שגם אם אני הרגשתי ככה בחיים שלי, שהתאהבתי בבחור תוך שניה סתם כי הוא היה חתיך נגיד. אז אני תמיד אעדיף גיבורה פגומה על גיבור מושלם.
מה גם שכמובן שכשהזמנים מתקדמים דיסני מנסים ללמוד מהטעויות שלהם עם הנסיכות ולעשות את הסרטים יותר woke, ולנסות להימנע ממסרים בעייתים. לפעמים זה יוצא קרינג'י (בעיקר בלייב רימייקים שלהם שתמיד הנסיכה איכשהו הופכת ליותר "גירל בוס" בצורה שמרגישה לא אורגנית), אבל מצד שני רואים שבסרטים המקוריים שלהם הייצוג הנשי השתפר פלאים (פרוזן, מואנה, אנקאנטו). וכל זה לא היה קורה אם דיסני לא היו ז'אנר בעיקר של נסיכות.
כי ניק שם שם בטעות בהתחלה שיר ממואנה במקום הטריילר, ואחר כך ערך את ההודעה שלו ותיקןלא הבנתי את השאלה. אני מפספסת משהו? למה שיהיה בטריילר ללייב אקשן של היפיפיה והיחפן שירים ממואנה?![]()
חחחח זה באמת מוזר להגיד שמשהו "מעורר אדישות"!אבל באמת שהם מעוררים בי אדישות מוחלטת. (מרגיש לי שמעוררים זאת לא המילה הנכונה)
אבל בכל מקרה כלבים וחתולים (ובע"ח מעוד כמה סוגים) תמיד מוציאים ממני "אוי חמוד!" בקול טיפשי. אפילו רק בתמונות. אז זה מוכיח שאין עליהם בחמידות.
ותודהוחוץ מזה עדי- תעשי חיים!
![]()
אה כן, golden retrieverאני הכי אוהבת כלבים מסוג של הכלב מאבודים (ולא בגלל שהוא מאבודים כי נגיד בשולחן לחמישה יש להם כלב מהסוגי הכלבים שאני הכי שונאת )
[בספר מרלי ואני זה גם היה כלב מסוג הזה]
ומסוג של הכלב מצער גידול בנות (אני מוסיפה תמונה כי את בטח לא מכירה )
צפה בקובץ המצורף 72060
לא כל הכלבים והחתוליםאבל בכל מקרה כלבים וחתולים (ובע"ח מעוד כמה סוגים) תמיד מוציאים ממני "אוי חמוד!" בקול טיפשי. אפילו רק בתמונות. אז זה מוכיח שאין עליהם בחמידות.
האמת שזה היה יותר צירוף מקרים אם בדיוק היינו רואים לוקהאיזה הצטרפות מקרים!! בכל מהנה ה נשמע ממש מגניב לנסוע לשם. תהני הרבה![]()
כן, תהניוחוץ מזה עדי- תעשי חיים!
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.