מועדון דיסני – מהדורת ואלנטיין (11) 🐸🎈 - הנסיכה והצפרדע, Up, היפהפייה והיחפן

Lhuna3

Well-known member
כן, כמובן. המוטו המשפחתי עד היום זה "כל אחד רוצה להיות חתול":-D
:-D
אבל חשבתי שיש לכם מוטו ממלך האריות!
אשמח לשמוע את ההסבר כשתחזרי עם מסקנות :-):
גוגל רק אומר: "Dogs are protective creatures that safeguard all that they deem valuable."
לא כתוב למה בדיוק. בקיצור הם סתם רכושניים!
:-D בלי קשר למה שכתבת, בדקתי עכשיו והסרט אמור להתרחש בתחילת המאה ה-20, אז הוא אפילו אמור להיות יותר ישן מהתאריך שבו הוא יצא.
אה, סבבה. אבל גם בדקתי עכשיו ובאמת אולטרסאונד שמראה את מין העובר היה רק משנות ה-70 בכל מקרה.
ולדעתי מתאים היה יותר לקרוא לזה "הגברת והפרחח"
(למרות שיחפן זה גם פרחח לפי המילון, אבל מי השתמש בזה ככה אי פעם)

didalf

Well-known member
אבל חשבתי שיש לכם מוטו ממלך האריות!

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מצחיק שאני חשבתי שבקושי תהיה שיחה על הסרט הזה כי הוא ישן כל כך.
אבל אני שמח לגלות שטעיתי.

אני לא הייתי בטוח אם ראיתי אותו, אבל די מהר קלטתי שאני כן ראיתי אותו.
אולי אפילו בעשור האחרון כי יחסית לחלק מהסרטים האחרים ששכחתי, זכרתי מזה יחסית לא נורא מעט (אבל גם ממש לא הרבה)

"יש דבר אחד בעולם שאי אפשר לקנות בכסף - כשכוש של זנב של כלב" אוי זה חמוד, ונכון|מאוהב| אין יותר טהור משמחה של כלבים.
**לא לגמרי נכון בעצם כי אפשר לקנות אוכל בכסף, ואם תביא לכלב אוכל טעים הוא יכשכש בזנב 100%:-D
מבחינתי שמחה של תינוק היא יותר.

מאוד מתקשר לסיפור של הסרט שהיום אחיינית שלי ביקרה אותנו עם הבן התינוק שלה והכלב המסכן יילל ויילל כי הוא שונא כשמגיע תינוק וכולם מתייחסים אליו.
ניסיתי להרגיע אותו והרעפתי עליו תשומת לב בזמן שכמה אחרים שיחקו עם התינוק, אבל זה לא היה מספיק בשבילו, הוא רצה שיפסיקו לשחק את התינוק
הוא לא עשה חורים בקופסא!
במקור הוא הביא לה קבוצה של גורים, אבל האחרים באמת נחנקו בקופסא
יאוו איזה פשוש ליידי הגורה|מאוהב||מאוהב|
באמת משהו.
וואי הלוואי והיה אפשר להשיג גור כלב שפשוט ישאר תמיד גור, כי הם הכי חמודים בשלב הזה. (אם כי נכון שהם גם נזק נוראי ועושים צרכים בפנים וכל מיני דברים, אבל אני אתן למישהו אחר להתעסק בזה)
הכרתי פעם מישהו שהייתה לו כלבה מהסוג הזה (קוקר ספיינל?) בשם ליידי.
זה לחלוטין שם מקורי באופן מדהים.
(אגב, אני עובד לצד הוסטל שבו לפני כמה שבועות אימצו כלבה וקראו לה ליירה. ורק אני ועוד מישהי ידענו מאיפה השם הזה.
יאוו מה יותר חמוד מגור כלבים??|מאוהב|
אוקי, בחמידות הם באמת מצליחים לגבור על תינוקות.
ליידי לא רוצה לישון לבד במטבח!! היא רוצה לישון עם אמא ואבא!! חצופים|שפם| אוי היא בוכה;-(
והממזרתה נצחה:-D כמו כל כלב אינטסרט מניאק עם פרצוף חמוד. "רק הלילה" עלק:-D
אוי זה כזה קטע מצחיק. ויחסית ארוך בשביל פרק שולי בעלילה. איך ג'ון כל הזמן צועק עליה מעבר לדלת ואז מלמעלה כאילו היא יכולה להבין אותו (רק כשהיא תהיה כלבה בוגרת יותר היא תוכל להבין אותו).
ואז הקטע הזה שהיא מצליחה לעלות למעלה וגורמת לו להעלות אותה למיטה רק ללילה אחד. ואז כמובן רואים שהיא כבר גדולה והיא עדיין ישנה על המיטה.

ואז יש את הקטע המצחיק שהיא מעירה את ג'ון ומביאה לו נעלי בית אבל אז הוא נזכר שזה בכלל יום ראשון. (אני מניח שבדיבוב זה היה יום שבת)
די איזה כלבה מתוקה|מאוהב| איזה קטע שלא רואים את הפנים של הבעלים שלה אף פעם.
נכון. למרות שכן רואים את הפנים של הדודה המגעילה
אוי פתאום הבנתי שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את הסרט הזה באנגלית. לכלב הסקוטי יש מבטא סקוטי!!! זה כזה באסה שמבטאים הולכים לאיבוד בדיבוב.
אני שמח שלפחוות בזה מועדון דיסני יכול לחדש לך משהו.
איזה שכונה פנסית.
הו לה לה.
אגב, אומרים באיזו עיר הם חיים?
אה, לפי ויקי זאת עיירה מידווסטרנית קטנה.
אה, וזה ב1909.
מתישהו בסרט אומרים או רואים את השנה?
חחח החרק מרוצה מזה שהוא 1.90 פתאום:-D
לקח לי רגע להבין על מה את מדברת. נכון יש את הקטע עם הכלב הזקן ההוא שמרחרח אחרי התולעת ואז מתאר אותה כמשהו גדול
חחח איזה כלבים מבוייתים שטופי מוח שהם חושבים שקולר זה אות כבוד ולא סימון רכוש:-D סתם אבל עדיף להיות כלב בית מאשר כלב רחוב.
זאת השאלה הגדולה של הסרט. אם כי לאור זה שה"יחפן" עבר בסוף להיות כלב בית אז הם מבהירים מה באמת יותר טוב.
החיים שלה תותים אה?
אני לא אוהב תותים. אבל החיים שלה באמת מאוד מאוד נוחים.
הנה היחפן. הולך להשיג ארוחת בוקר. אוקי סרט אתה יודע שכלבים לא באמת אוכלים עצמות? כאילו זה לא מזון. הם נהנים ללעוס את זה אבל זה לא אוכל.
אבל גם הכלב הסקוטי הזה אסף עצמות בתחילת הסרט ועליו לא הרמת עין ככה.
פשיי הוא יודע לקרוא? מרשים.
כל הכלבים יודעים לקרוא
אוי חח פתאום הבנתי שג'ים דיר ודארלינג זה לא באמת השמות שלהם אלא מה שהיא חושבת כי ככה הם קוראים אחד לשניה:-D איזה הצתה מאוחרת מאד מאד:-D
כלומר לו כן קוראים ג'ים. אבל זה מוזר שגם כשאישה עם החברות שלה (מאוחר יותר בבייבי שאוור) הן קוראות לה דארלינג.
אוף בא תינוק ופתאום הכלבה לא חשובה יותר. פויה של אנשים;-( מסכנה ליידי:-( והיא עוד הכתה אותה???:-[
די, לא הכתה אותה. היא נזפה בה כי ליידי עשתה בלאגן. אף פעם לא נאלצת לתת לכלב שלך פליק קטן?
חוץ מזה רואים יפה אחר כך שליידי עדיין מאוד חשובה להם. מה לעשות שהזמן שלהם צריך להתחלק. זה גם לא קל לאח גדול. (או לפחו ככה אמרו לי, אני בן זקונים)
היחפן מתערב ומלחיץ את ליידי על הנזק של תינוקות. לפי היחס שלהם אליה עכשיו אני חוששת שהוא צודק.
אני לא יודע אם באמת שכחת את המשך הסרט או שאת נכנסת לזה שאת שופטת את הסרט רק לפי מה שקורה בנתיים.
אגב, לאור הסיפור של היחפן ציפיתי שבהמשך נגלה שהוא פעם היה שייך למשפחה שאז נטשה אותו אחרי שנולד להם תינוק. אבל לא נראה לי שדובר על זה משהו בהמשך.
מאיפה יביא אבטיח בשיא החורף?
ראיתי את הסרט אתמול, ואין לי מושג עכשיו על מה את מדברת.
אה, את מדברת על זה שהאישה שולחת את הבעל לקנות לה אוכל מסויים אני מניח.
למה לא אמרו לה שתינוק זה פשוט גור אדם?
כן, נכון זה הסבר מאוד ברור. גם חשבתי שמישהו (בני אדם או כלבים) יאמרו לה שמתישהו בעתיד גם לה יהיו גורים.
(אוי מתי רואים ספר הג'ונגל? לא שבוע הבא!)
יש לי רשימה של כל הסרטים שאת הכי אוהבת ואותם נראה שבוע הבא.
(מתי את טסה?)
זה לא חייב להיות ככה אני מכירה מספיק אנשים שלא זנחו את הכלבים כשבא תינוק, והכלב הופך לשומר מספר אחד של התינוק והם בסטיז. יאוו יש גם סרטונים כאלה זה כזה חמוד.
או סופסוף הם קצת נחמדים אליה שתראה את התינוק ומלטפים אותה שוב.
אז את רואה שהם לא זנחו אותה. הם נורא חמודים עם איך שהם מתנהגים איתה ואיך שהם נותנים לה להתקרב לתינוק.
הם בטח גם היו מעלים סרטונים לאינטרנט אם זאת לא הייתה השנה 1909.
דודה שרה רעה לליידי:-[:-[ פויה:-[
נוראית. והאמת היא שבמקרה הזה אני גם קצת כועס על הזוג כי הם היו צריכים להבהיר לה שמותר לליידי להיות בחדר של התינוק. וגם היו צריכים לאסור עליה להביא את החתולים שלה. זה נוראי לעשות משהו כזה לכלבה. ובכלל מה הם נוטשים את התינוק והכלבה שלהם עם מישהו. מה כל כך דחוף שהם היו צריכים נסיעה?
אוי החתולים הקריפיים האלה. חח אבל השיר שלהם מצחיק.
חתולים מניאקים:-[
נוראיים.
אני שוב חוזר על זה שזה סרט מאוד אנטי-חתולי.
מסכן הדג. והכי מסכנה ליידי.
ואז כמובן שהדודה מאשימה את הכל על ליידי. למרות שזה צריך להיות ברור שהם עשו את הבלאגן.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
מה את שמה לה מחסוםםםםםםםםם:-[ יאוו אני שונאת את דודה שרה:-[ ליידי כזאת כלבה טובה ומתוקה;-(
דודות באופן כללי זה דבר נוראי.
לא כמו דודים שהם מגניבים. :cool:

וכן, זה נורא עצוב כששמים לה מחסום
ליידי בורחת. יחפן טו דה רסקיו!
מה הקטע עם הכלבים שרדפו אחריה? למה הם לא דיברו?
ולא ברור איך היחפן הזה הצליח להביס שלושה מהם כשהיה נראה שכל אחד מהם גדול ממנו.
גם היא יודעת לקרוא? טוב אם היחפן יודע, והיא עוד כלבה מתורבת.
ברור. היא גם יודעת לקרוא עברית
חח הצבוע צוחק כמו אד:-D

עץ נופלללללללללללללללללללללללללללללללל חח איך שהוא צועק את זה בעברית חרוט לי במוח.
חח איך אני זוכרת את כל הקטע הזה עם הבונה.
דווקא את הקטעים בגן חיות לא זכרתי בכלל.
גם לא את הקטע שהיחפן גורם למריבה בין איזה איש מסכן ושוטר.
אחר כך הוא כמעט גורם לליידי להאכל על ידי תנין. משום מה אני חשבתי שבסוף אריה יעזור להם,
אבל באמת הדבר הכי חכם זה לגשת לחיה עם שיניים חזקות, אבל שלא אוכלת בשר (נראה לי שבונים לא אוכלים בשר).
היה גם מצחיק איך היחפן כאילו מוכר לו מכשיר מיוחד לסחיבת ענפי עץ ועושה את זה כמו פרסומות כזאת של "אתה לא תאמין למכשיר הפלאי החדש הזה" שבטח היו חזקו במיוחד בשנות ה50.
חח הקטע הזה שיש לו כמה משפחות. יש חתול שמסתובב בשכונה אצל ההורים שלי אמרתי לא מזמן שנראה לי שכמו היחפן יש לו גם כמה בתים.
וואי, זה לחלוטין קטע של חתולים.
היה חתול שהיינו מאכילים (בעיקר כי אחרת הוא גנב לחתול שלנו את האוכל) ונתנו לו סוג של שם (קראנו לו טיק הרע או טיק האחר כי הוא היה דומה לטיק החתול שלנו אז מרחוק לפעמים היינו מתבלבלים). ואז גילינו שלשכנים שלנו היה שם אחר בשבילו.
חח יאיי סצנה קלאסית. לפני איזה שנה או שנתיים הכנו לאמא שלי ליומולדת ארוחה איטלקית, ההשראה שלי לעיצוב השולחן היה השולחן הזה:-D
אוח קלאסיקה הספגטי ביחד והנשיקת ספגטי|מאוהב| להלהללהלה בלה נוטהההההההההההההההההההההה
איזו סצנה קלאסית. בטח אפשר איפשהו למצוא רשימה של כל המקומות שעשו הומאז' לסצנה הזאת.
ממש לאחרונה למשל בקליפ לשיר בשורות טובות של הפשוטע (ואגם בוחבוט)
תכלס לא יפה מה שהוא עושה לתרנגולות.
זה היה נוראי. טוב שיצא החקלאי וירה עליהם.

באופן כללי כל הקטע שלהם מסתובבים יחד היה מאוד חמוד. לחלוטין לילה של אהבה.
יש לה קולר מה לוקחים אותה למכלאה?? פעם לא היו צ'יפים הא? אבל על הקולר לא חורטים פרטים של הבעלים? או שגם זה דבר חדש יחסית?
זהו, היה לי ברור שיקחו אותה למכלאה בשלב מסוים. אבל כל הזמן חיכיתי לרגע שהיא תאבד איכשהו את הקולר שלה ואז זה יצדיק את זה שהיא תכלא במכלאה.
אז על הקולר יש מסתבר את המספר רשיון. לא ברור למה לא כתוב גם את כתובת המגורים של הבעלים שלה. גם זה לא שהיה להם מחשב לבדוק לפיו, היו צריכים לעבור על איזה ספר כלשהו ולחפש.

בכל מקרה באמת לוקחים כלבים למכלאה גם אם יש להם קולר. או לפחות בתקופתי עשו את זה. כי בעיקרון כלבים חייבים להיות בחצר של הבעלים שלהם, אז אם תופסים אותם בחוץ צריך לתפוס אותם כדי שלא יהיו סכנה לאנשים. זה גם אולי בעיקרון עוזר אם הכלב שלך הלך לאיבוד.
אבל הקטע הוא שתופסי הכלבים מקבלים כסף לפי כמות הכלבים שהם תופסים. או לפחות הם חייבים לעמוד בכמות מסויימת אחרת זה נחשב שהם מיותרים. אז תמיד היה חשד אצל אנשים (לפחו במושב שלי) שתופסי הכלבים נכנסים לחצרות ותופסים כלבים או מפתים אותם לצאת מהחצר. אז אחד הדברים שעשו זה שהיה חובה על תופסי הכלבים לצלם את הכלב בחוץ כדי שתהיה הוכחה שהוא באמת היה שלא בחצר.
אוי עצוב במכלאה:-( יאוו הכלבים שבוכים;-(;-(
נורא עצוב. והיה שם איזה שיר עצוב גם, לא?
אבל אז התברר שזה כנראה הם עושים כדי להסתיר את הרעש של אחד הכלבים חופר תעלה.
אוי לקחו כלב להרדמה;-(
זה ממש נוראי להראות לילדים.
מזל שעברו 114 שנים מאז 1909 אז בטח כיום כבר לא עושים דברים כאלו...
אוי ליידי מגלה שהיחפן הוא פלייר והיו רבות לפניה. אאוץ'. היס א טרמאפ להלהלה
ולא מספיק אז מלחיצים אותה שאם הוא יתאהב בה זה יהיה סופו.
אוי נו באמת, הוא כלב.
אבל אהבתי את הכלבה ההיא שדיברה עליו שנראית כמו נערת רחוב זקנה מידי.
אה יופי באו לקחת אותה הביתה לא זכרתי איך היא יוצאת משם. וואי אם הייתי הבעלים שלה הייתי רוצחת את דודה שרה.
אה תראו מה זה החלאות לא רק שלא רצחו את דודה שרה אלא עוד שמו את ליידי במלונה בחוץ קשורה:-[:-[
זה נורא מעצבן לקרוא את התגובות שלך בסדר שאת צופה. כמובן שהזוג לא קשר אותה בחוץ. הם לא מגעילים כאלו.
האמת שזה מפתיע אבל שהדודה בכלל טרחה לבוא לקחת אותה מהמכלאה
חח איזה חמודים החברים הזקנים שלה רוצים לתת לה בית.
זה היה מצחיק
(וכאילו שאנחנו לא יודעים שהם בעצמם זוג)
אוי לא ליידי מוגבלת ולא יכולה לרדוף אחרי העכברוש המרושע! שנכנס ישר הביתה מגיע להם!
אוקי, אז מה הקטע עם העכברושים שם?
כלומר עכברוש זה מגעיל ואני בטח לא רוצה אחד בבית ובטח לא בחדר עם התינוק. אבל זה לא שזה ידוע שעכברושים אוכלים תינוקות. כלומר אין שום סיבה להניח בכלל שהעכברוש הולך דווקא לחדר של התינוק. אבל התייחסו לזה כאילו נכנס זאב לבית.
חוץ מזה למה העכברוש לא מדבר כמו חיות אחרות?
אה זאת עדיין דודה שרה שם החלאה ששמה אותה ככה קשורה במלונה. יאווווווו אם הייתי הבעלים הייתי מגרשת אותה מהמשפחה:-[
מגיע לדודה שרה שיתקוף אתה עכברוש רשע! אבל לתינוק לא מגיע:-(
אוי לא הפילו את העריסה זה האמת לא נראה טוב. לכו תסבירו שהיה עכברוש רשע.
דילגת לחלוטין על הקטע שלייד נובחת כמו מטורפת כדי להזהיר את הדודה (לא שהיא יכולה להבין) אבל אז היחפן בא ונכנס לבית כדי להגן על התינוק בשביל ליידי. הוא לחלוטין אביר על סוס לבן. או כלב על סוס לבן.
היא כלאה אותה במרתף;-(
אוי לא היחפן נתפס.
אה יאיי היא הצליחה לספר להם שהיה עכברוש. כל הכבוד ליידי!
עם כל הכבוד מוזר שמזה הם מבינים שהם צריכים לאמץ את היחפן. כלומר זה עדיין כלב זר שעד כמה שהם יודעים רדף אחרי עכברוש לתוך הבית שלהם וגרם לתינוק שלהם ליפול. זה לא שהם יודעים שהוא בא להציל את התינוק בשביל ליידי.
כולם הולכים להציל את היחפן. אוי לא חברי נדרס. אבל הוא בסדר רק צולע קצת.
ממש פחדתי שהוא מת.
וזהו היחפן אולף. ליטרלי. לא רק ע"י בחורה:-D
הוא ידע לקרוא וידע לגרום לאנשים שונים לתת לו אוכל. נראה לי שהוא לא צריך אילוף, הוא פשוט צריך להתנהג באופן שיגרום לדארלינג וג'ון לתת לו אוכל.
ויש להם גורים. מלא כלבים עכשיו בבית. יאיי. איכשהו כל הבנות כמו ליידי ווהבן כמו היחפן, כי ככה כלבים מעורבים עובדים:-D
כמו שככה זה עובד.
רגע, בעצם איך את יודעת שכל אלו שנראים כמו ליידי הן בנות?
עכשיו נזכרתי שיש סרט המשך על הבן שלהם. חח ממזרר הילד הזה.\
ראית גם את הסרט המשך?
עדיין סרט חמוד.
אגב, אני מניח שלא ראית את הרימייק לייב אקשן שיצא לזה?

didalf

Well-known member
נהה, כלבים > תינוקות.
אם מישהו מראה לי תמונה של התינוק שלו אני לרוב צריכה לזייף התלהבות, עם כלב זה יותר אמיתי.
גם תינוקות גדלים להיות ילדים מעצבנים, כלבים נשארים חמודים כל חייהם.

אני לא אוהב תותים.
אתה לא אוהב כיף|פנים|

אבל גם הכלב הסקוטי הזה אסף עצמות בתחילת הסרט ועליו לא הרמת עין ככה.
הוא אסף אותן והחביא, לא אכל אותן. אני מניחה שהוא מקבל אוכל בבית שלו.

די, לא הכתה אותה. היא נזפה בה כי ליידי עשתה בלאגן. אף פעם לא נאלצת לתת לכלב שלך פליק קטן?
לא הכתה אותה? נראה לי בדיוק כתבתי משהו במחשב ואז ליידי אמרה שהכתה אותה|תוהה|
ולא לא זכור לי שנתנו לו פליק. רק נזיפות (שעברו לו מעל הראש)

אני לא יודע אם באמת שכחת את המשך הסרט או שאת נכנסת לזה שאת שופטת את הסרט רק לפי מה שקורה בנתיים.
אני מגיבה תוך כדי, לפעמים למרות שאני יודעת מה יקרה בהמשך (פה נגיד כן זכרתי)

יש לי רשימה של כל הסרטים שאת הכי אוהבת ואותם נראה שבוע הבא.
(מתי את טסה?)
חמישי הזה

נוראית. והאמת היא שבמקרה הזה אני גם קצת כועס על הזוג כי הם היו צריכים להבהיר לה שמותר לליידי להיות בחדר של התינוק. וגם היו צריכים לאסור עליה להביא את החתולים שלה.
נכון!!!
. ובכלל מה הם נוטשים את התינוק והכלבה שלהם עם מישהו. מה כל כך דחוף שהם היו צריכים נסיעה?
זה לא נכון, אולי היה משהו דחוף, לא אמרו לנו. אולי אפילו הם סתם זקוקים לחופשה קצת כי תינוק חדש זה קשה. לנסוע לכמה ימים זה לא "לנטוש את התינוק".
רק שיביאו בייביסיטר נורמלי!!

אני שוב חוזר על זה שזה סרט מאוד אנטי-חתולי.
נכון, לא הייתה מודעות אז לזכויות חתולים.
לא נורא אבל אחרי כמה שנים דיסני עשו את חתולים בצמרת שמפאר חתולים.
אבל הקטע הוא שתופסי הכלבים מקבלים כסף לפי כמות הכלבים שהם תופסים. או לפחות הם חייבים לעמוד בכמות מסויימת אחרת זה נחשב שהם מיותרים. אז תמיד היה חשד אצל אנשים (לפחו במושב שלי) שתופסי הכלבים נכנסים לחצרות ותופסים כלבים או מפתים אותם לצאת מהחצר. אז אחד הדברים שעשו זה שהיה חובה על תופסי הכלבים לצלם את הכלב בחוץ כדי שתהיה הוכחה שהוא באמת היה שלא בחצר.
וווי חצופים:-0

זה נורא מעצבן לקרוא את התגובות שלך בסדר שאת צופה. כמובן שהזוג לא קשר אותה בחוץ. הם לא מגעילים כאלו.
זה נגיד לא זכרתי.
האמת שזה מפתיע אבל שהדודה בכלל טרחה לבוא לקחת אותה מהמכלאה
תכלס|שפם|

:-0

אוקי, אז מה הקטע עם העכברושים שם?
כלומר עכברוש זה מגעיל ואני בטח לא רוצה אחד בבית ובטח לא בחדר עם התינוק. אבל זה לא שזה ידוע שעכברושים אוכלים תינוקות. כלומר אין שום סיבה להניח בכלל שהעכברוש הולך דווקא לחדר של התינוק. אבל התייחסו לזה כאילו נכנס זאב לבית.
חוץ מזה למה העכברוש לא מדבר כמו חיות אחרות?
אבל בטח יש לו מחלות ומספיק שהוא ינשך קצת את התינוק שעוד אין לו מערכת חיסונית מפותחת כדי לגרום לבעיות.

עם כל הכבוד מוזר שמזה הם מבינים שהם צריכים לאמץ את היחפן. כלומר זה עדיין כלב זר שעד כמה שהם יודעים רדף אחרי עכברוש לתוך הבית שלהם וגרם לתינוק שלהם ליפול. זה לא שהם יודעים שהוא בא להציל את התינוק בשביל ליידי.
חחח נכון אני גם לא הבנתי איך הם עשו את הקפיצת הגיון הזאת.

הוא ידע לקרוא וידע לגרום לאנשים שונים לתת לו אוכל. נראה לי שהוא לא צריך אילוף, הוא פשוט צריך להתנהג באופן שיגרום לדארלינג וג'ון לתת לו אוכל.
נראה לי ששהתכוונתי לכתוב "בוית" ולא אולף, אבל ברחה לי המילה.

רגע, בעצם איך את יודעת שכל אלו שנראים כמו ליידי הן בנות?
הנחתי האמת:-D

ראית גם את הסרט המשך?
כן
נכון

Lhuna3

Well-known member
נהה, כלבים > תינוקות.
אם מישהו מראה לי תמונה של התינוק שלו אני לרוב צריכה לזייף התלהבות, עם כלב זה יותר אמיתי.
|כן| כנ"ל.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
* היא היתה כל הלילה בתוך הקופסה??
זה היה בערב כשהם פתחו את המתנות, לא?
בכל מקרה הוא בטח נתן לאישה לפתוח את הקופסא די מיד אחרי שהוא הביא אותה כי אחרת היא הייתה שומעת את היללות של ליידי.
* הבעל מתייחס ומדבר אל אישתו קצת כמו הורה לילדה קטנה.
זה בכל זאת 1909
* סצינה שלמה בחדר השינה שלהם עם הכלבה והם מדברים, ולמרות שהכל מאוד תמים, בולט לי מאוד שבאף פריים לא מראים את שניהם ביחד במיטה, די בטוחה שהקפידו על זה בכוונה.
טוב, גם בכלל לא מראים את הפרצופים שלהם.
אבל כן, נראה לי שבקומדיות משנות ה50 כשהיו מראים זוג בחדר השינה שלו אז לכל אחד מהם הייתה מיטה משלו (כמו שרואים בעצם בוונדהויז'ן)
* כשהם אומרים "שום דבר לא יתפוס את מקומה בלב שלנו" אני מנחשת שהולך להיות להם תינוק בקרוב.
לא זכרתי שהם אמרו משהו כזה
* איזה חמוד ג'וק שמפחד על העצמות שהוא מחביא :-D למה בעצם כלבים קוברים עצמות? הם חושבים שיגדל להם מזה עץ עצמות? או שאיפשהו באבולוציה שלהם הם החביאו גופות?
זאת תיאוריה מעניינת. אני אף פעם לא ראיתי שכלב מחביא עצמות במציאות, אבל אם הם באמת עושים את זה אז הגיוני שבעבר שלהם הם היו מחביאים את האוכל שלהם בשביל העתיד (כמו סנאים)
:-D אוי בעצם זה הגיוני, שבטבע טורפים יחביאו גופות של בע"ח שהם הורגים, אם הם לא סיימו לאכול אותם, כדי שלא יגנבו להם. אבל צריכה לבדוק אם זה באמת ההסבר.
אחרי שאני עונה לך אני צריך לגלות שכבר ענית לעצמך?
* הסרט: pups for sale, התרגום: "פרוות למכירה" |פנים|
מכאן הגיע הרעיון ל101 כלבים וגנבים
* "אין דרך לדעת את מין התינוק" - בשנות ה-50 עוד לא היה אולטרסאונד?
זה ב1909.
וגם לאחותי שנולדה 1981 עוד לא ידעו את המין לפני שהיא נולדה כי לא עשו לה.
בתור מישהי שמתפארת בגיל מופלג הייתי מצפה שאת תזכרי טוב את שנות ה80. ואת שנות ה50. ואת 1909.
* לרגע חשבתי שהם באמת הולכים להשאיר את התינוק לבד בבית :-D
אם הדודה לא היית מגיעה אז לא היית להם ברירה. ככה זה היה בעבר.
* אוי הדודה הביאה איתה חתולים! ברור שיעשו אותם רעים :mad:
לפחות את מסכימה איתי שהסרט הוא אנטי-חתולי
* והנה גם כלבים רעים מתנפלים על ליידי - יש סרט דיסני בלי כלבים או זאבים רעים?
כשהחלטתי לשים את הסרט הזה שבוע אחרי Up לא חשבתי על הקשר הזה בינהם. אם כי רוב הכלבים בסרט הזה הם נחמדים.
ואומנם הכלבים בשני הסרטים מדברים, בזה בני האדם לא יכולים להבין אותם.
בכל מקרה לשאלתך - אני חושב שבסרט הנסיכה והצפרדע לא היו כלבים או זאבים רעים. (אם כי הכלבה כן כמעט אכלה את הצפרדע, אבל רק כי היא לא ידעה שהיא למעשה אנושית) (אולי בעצם העכברוש בסרט הזה היה נסיך שהדרך היחידה שלו להפוך חזרה לבני אדם זה נשיקה עם דודה זקנה ובגלל זה הוא נכנס לבית)
* ריב כלבים מאוד אלים - אבל לא רואים אפילו טיפת דם.
בשנות ה50 עדיין לא המציאו את הדם.
* איזה חמוד השף האיטלקי שעושה להם דייט! ועוד הם מנגנים להם :-D
כן, באמת מאוד מאוד נחמד.
אהבתי את זה שהוא גם נתן להם תפריט ואז אחרי שהיחפן נבח, הוא כאילו הבין מה הוא הזמין.
* מי זה JM ו-EB? (שהם כתבו בציור של לב בבטון?)
שאלתי את ChatGPT והוא לא ידע. ואז גיגלתי והגעתי לדף טריוויה של הסרט. שם מציינים את זה, אבל לא נותנים הסבר.
אבל גילתי המון דברים אחרים בדף טריוויה הזה:
למשל שמי שדיבבה את דארלינג דיבבה גם את פג (הכלבה שהיה לה עבר עם היחפן) ואת החתולים הסיאמיים. וזאת פגי לי שהייתה זמרת ושחקנית ידועה בתקופה. וזה נחשב למקרה הראשון שבו ליהקו מישהו בפרופיל גבוה לדבב בסרט אנימציה של דיסני.
חוץ מזה - כשנראה שהכלב הזקן מת מפגיעת הכרכרה - זה בגלל שככה נכתבה וצוירה הסצנה. כשוולט דיסני ראה את זה הוא החליט שהוא לא רוצה לעשות טראומה כמו עם אמא של במבי ולכן דאג שיוסיפו את הכלב ההוא עם תחבושת לסצנת הסיום של הסרט.
ויש עוד הרבה.
* חחח כשהם בורחים אני חשבתי שהוא אומר לה come on beach, follow me! שזה תכלס הגיוני אם הסלנג של beach עוד לא היה בשימוש כשהסרט יצא, כי היא באמת כלבה בסה"כ. אבל זה נשמע רע. אח"כ הבנתי שהוא קורא לה pigeon ובקיצור פיג', לא ביצ'. (אבל התרגום בכתוביות "מותק" מעצבן אותי)
התכוונת Bitch. מה שכתבת זה חוף (תמיד נשמעים לי מאוד דומים)
וגם לי לקח זמן להבין מה הוא קורא לה.
חחח איזה סרט נאיבי ו-wholesome, אפילו האנשים בו (טוב, חלקם לפחות) הם טובים, למרות שזה סרט שהגיבורים הם החיות. זה עושה טוב לראות כמה הזוג אוהב כלבים שבסוף הם מצילים את "היחפן" (|פנים|) כי הם מבינים איכשהו שהוא גם רק דאג לתינוק, ומאמצים אותו.
כן, בהחלט סרט עם סוף טוב

נהה, כלבים > תינוקות.
על טע ועל ריח... (אני צודק ואת טועה)
אם כי נכון שכלבים יותר חמודים באופן כללי. אני הסכמתי עם זה בהמשך.
אבל שמחה של תינוק היא יותר טובה משמחה של גור כלב.

ומתי פעם אחרונה פגשת כלב? המון כלבים הם מעצבנים וגם הכלבים הכי חמודים מעצבנים חלק מהזמן. כמו הכלב שלנו שאוהב לקפוץ עלי מאחורה ולגרום לי חצי ליפול. או כלבים שנובחים עליך כשאתה עובר לידם ברחוב או נובחים בחוץ ללא הפסקה גם בשעות הכי לא מתאימות.
ולא לא זכור לי שנתנו לו פליק. רק נזיפות (שעברו לו מעל הראש)
לא יודע איזה כלב היה לך. אבל כלב עם גוף צריך להבהיר לו באופן חזק וברור כשהוא הורס רכוש או נושך אנשים.

חמישי הזה
תהני |1כובע||מטוס|

didalf

Well-known member
בתור מישהי שמתפארת בגיל מופלג הייתי מצפה שאת תזכרי טוב את שנות ה80. ואת שנות ה50. ואת 1909.
:-D:-D
לא
ומתי פעם אחרונה פגשת כלב? המון כלבים הם מעצבנים וגם הכלבים הכי חמודים מעצבנים חלק מהזמן. כמו הכלב שלנו שאוהב לקפוץ עלי מאחורה ולגרום לי חצי ליפול.
נשמע חמוד מצידו
או כלבים שנובחים עליך כשאתה עובר לידם ברחוב או נובחים בחוץ ללא הפסקה גם בשעות הכי לא מתאימות.
למה אתה מפריע להם?
לא יודע איזה כלב היה לך. אבל כלב עם גוף צריך להבהיר לו באופן חזק וברור כשהוא הורס רכוש או נושך אנשים.
עדיין לא זוכרת שהפליקו לו.
תודה

It's Always Sunny

Well-known member
נהה, כלבים > תינוקות.
על טע ועל ריח... (אני צודק ואת טועה)
אם כי נכון שכלבים יותר חמודים באופן כללי. אני הסכמתי עם זה בהמשך.
למה אי אפשר גם וגם? זאת אומרת לאהוב את תינוקות וגם כלבים? אני יודעת שזה לא מה שנאמר חייבים לבחור? בדיוק בגלל זה אני אוהבת לראות סרטונים ביוטיוב של כלבים (או חתולים) ותינוקות.
זה מזכיר לי שאני רוצה לשתף סרטון בשרשור אוף על חתול שמנחם כלבה בחרדות, הם ממש מתוקים :-]

didalf

Well-known member
למה אי אפשר גם וגם? זאת אומרת לאהוב את תינוקות וגם כלבים? אני יודעת שזה לא מה שנאמר חייבים לבחור? בדיוק בגלל זה אני אוהבת לראות סרטונים ביוטיוב של כלבים (או חתולים) ותינוקות.
אפשר:-D
אני פשוט לא אוהבת ילדים לרוב. אבל זה לא שאין תינוקות חמודים בכלל.
(תראו את בעלי כשהיה תינוק|מאוהב|)

אבל אם צריך לדרג אז כלבים חמודים יותר.
זה מזכיר לי שאני רוצה לשתף סרטון בשרשור אוף על חתול שמנחם כלבה בחרדות, הם ממש מתוקים :-]
אווו|לב|

אפשר לשאול לאן את טסה?
איטליה🇮🇹
אולי אני אלך למסעדה ומישהו ישיר לי בלה נוטה:-D

It's Always Sunny

Well-known member
אפשר:-D
אני פשוט לא אוהבת ילדים לרוב. אבל זה לא שאין תינוקות חמודים בכלל.
(תראו את בעלי כשהיה תינוק|מאוהב|)

אבל אם צריך לדרג אז כלבים חמודים יותר.
הייתה לי התלבטות ארוכה איך לנסח את הדברים שלי כי לא רציתי שיצא לי משהו מתנשא כי להפך, אני מאוד מעריכה את מה שכתבת. אני רק ארשום שזה מאוד הגיוני ולגיטימי בעיני מה שכתבת.

איטליה🇮🇹
אולי אני אלך למסעדה ומישהו ישיר לי בלה נוטה:-D
איזה כיף, תיהנו! פעם ראשונה באיטליה?
שאלה לא קשורה; יש עוד מקומות שעדיין לא טסת אליהם והיית ממש רוצה?

didalf

Well-known member
הייתה לי התלבטות ארוכה איך לנסח את הדברים שלי כי לא רציתי שיצא לי משהו מתנשא כי להפך, אני מאוד מעריכה את מה שכתבת. אני רק ארשום שזה מאוד הגיוני ולגיטימי בעיני מה שכתבת.
חחח עכשיו אני סקרנית מה כתבת שחשבת שיצא מתנשא:-D
אבל תודה:-]

איזה כיף, תיהנו! פעם ראשונה באיטליה?
תודה!
הייתי בגיל 12 בצפון איטליה (אזור מילאנו ואגם גרדה), עכשיו אנחנו נוסעים לדרום. (אזור נאפולי)
שאלה לא קשורה; יש עוד מקומות שעדיין לא טסת אליהם והיית ממש רוצה?
יש הרבה מקומות. ארגטינה תמיד רציתי בגלל האובססיה שלי לסדרות:-D

It's Always Sunny

Well-known member
חחח עכשיו אני סקרנית מה כתבת שחשבת שיצא מתנשא:-D
אולי זה רק בתחושה שלי אבל רציתי לכתוב בהתחלה שזה לגיטימי שאת חושבת ככה ואז אמרתי לעצמי: אבל מי את שתתני אישור לדעות של אחרים? כאילו, אין ספק שקצת הלכתי רחוק אבל אני לא רוצה לגרום לאנשים לאי נוחות בכך שבאיזשהו מקום יצא לי בסאבטקסט: זה בסדר שאת מרגישה מה שאת מרגישה כשזה לא המקום שלי להביע דעה. (שיהיה ברור, אני יודעת שמותר לי להביע דעה אבל אני מרגישה שלפעמים זה לא תורם)

keren or5

Well-known member
והפעם ראיתי את זה עכשיו גם. זה היה אחד הסרטים שממש חרשתי עליהם בילדות, וגם זכרתי אותו מאוד טוב, למרות שזה מוזר כי אני לא זוכרת שזו הייתה רמת חרישה של סרטים אחרים, אבל כמעט כל פעם כשהתחילה סצנה זכרתי בערך לאן זה הולך.
חיות > נסיכות)
סורי, אבל לא |שפם|
זה תמיד מוזר לי ההפרדה הזאת שאת עושה בין סרטי דיסני עם חיות לכאלה בלי חיות, כי אני אף פעם לא חשבתי בכלל על ההפרדה הזאת. כאילו בחיים לא חשבתי על "מלך האריות" כסרט על חיות. אולי כי בסרטים מהסוג הזה, הם אמנם חיות נכון, אבל רמת התקשורת והיכולת שלהם לדבר פשוט גורמת לי לחשוב שהם אנשים. (וגם נזכרתי שהיה לי קראש קטן על היחפן |מובך|). מעניין אותי אם את מחשיבה את כסרט חיות גם את רובין הוד של וולט דיסני כסרט חיות, כי כל הדמויות שם הם חיות, אבל כולם מתנהגים כמו אנשים ולובשים בגדים והכל (בעצם לא הייתה ממש סיבה לעשות אותם חיות, לא יודעת למה החליטו על זה), כמו גם זוטופוליס היותר חדש שעשה אותו דבר עכשיו נזכרתי שבזוטופוליס בעצם יש סיבה מסוימת שזה חשוב שזה חיות, אבל ברובין הוד שום סיבה.
אבל בלי קשר: נסיכות > הכל!
די איזה כלבה מתוקה|מאוהב| איזה קטע שלא רואים את הפנים של הבעלים שלה אף פעם.
חשבתי על זה באמת כי אני זוכרת שהיו כל מיני תוכניות שהתעסקו בבעלי חיים וראו את הבעלים בעיקר מהרגליים זה כמו בסרט הזה. אני מנסה לחשוב על דוגמא ספציפית אבל לא בטוחה. נראה לי שטום וג'רי נגיד היו ככה גם. בככל מקרה זה טרופ שמוכר לי. אבל מה ששמתי לב בצפייה הזאת שדווקא את השף האיטלקי שמארגן להם את הדייט רואים הרבה ובשלמותו. אולי זה כי החיות רואות אותו אחד משלהם כזה כי הוא באמת מתייחס אליהם הרבה יותר כאנשים מאשר בני אדם אחרים.
אוי פתאום הבנתי שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את הסרט הזה באנגלית. לכלב הסקוטי יש מבטא סקוטי!!! זה כזה באסה שמבטאים הולכים לאיבוד בדיבוב.
גם אותי זה הפתיע. אני לא זוכרת אם ראיתי אי פעם את הסרט בדיבוב אנגלי. גם אם זה קרה זה בטוח היה הרבה פחות מהפעמים שראיתי את זה בעברית בתור ילדה.

ויש להם גורים. מלא כלבים עכשיו בבית. יאיי. איכשהו כל הבנות כמו ליידי ווהבן כמו היחפן, כי ככה כלבים מעורבים עובדים
סצינה שלמה בחדר השינה שלהם עם הכלבה והם מדברים, ולמרות שהכל מאוד תמים, בולט לי מאוד שבאף פריים לא מראים את שניהם ביחד במיטה, די בטוחה שהקפידו על זה בכוונה.
לא שמתי לב לזה, אבל באמת יש מצב שזה בכוונה.
חחח איזה סרט נאיבי ו-wholesome
יש באמת משהו מאוד מתוק והולסם בסרט הזה.
יכול להיות שהסרט הזה הוא בעצם המקור לכך שליידי זה כזה שם נפוץ לכלבות?
רגע זה שם נפוץ לכלבות? 8-* אני לא יודעת כלום על חיות אמיתיות. אבל אם זה המצב אז ברור שבגלל הסרט.

סורי בנות, פה אני חייבת להסכים עם ניק.
וואי הלוואי והיה אפשר להשיג גור כלב שפשוט ישאר תמיד גור, כי הם הכי חמודים בשלב הזה
אני רוצה שזה יהיה ככה עם בני אדם. למה הם צריכים לגדול מעל גיל 4?! |שפם| השלב של גיל 0-4 זה הדבר הכי פשושי אבר.
ואז יש את הקטע המצחיק שהיא מעירה את ג'ון ומביאה לו נעלי בית אבל אז הוא נזכר שזה בכלל יום ראשון. (אני מניח שבדיבוב זה היה יום שבת)
כן. וזכרתי את הקטע הזה! 8-*
אגב, לאור הסיפור של היחפן ציפיתי שבהמשך נגלה שהוא פעם היה שייך למשפחה שאז נטשה אותו אחרי שנולד להם תינוק. אבל לא נראה לי שדובר על זה משהו בהמשך.
אני מאוד שמחה שלא עשו את זה. לא יודעת, אני מרגישה שהיחפן הוא דמות שמאוד קל להבין את ההגיון שלו וכנראה את העבר שלו, וחשבתי שעשו עבודה ממש יפה בלתאר את הדמות שלו בלי להאכיל אותנו בכפית.
דודות באופן כללי זה דבר נוראי.
לא כל הדודות!! :-[

היה גם מצחיק איך היחפן כאילו מוכר לו מכשיר מיוחד לסחיבת ענפי עץ ועושה את זה כמו פרסומות כזאת של "אתה לא תאמין למכשיר הפלאי החדש הזה" שבטח היו חזקו במיוחד בשנות ה50.
חחח כן! היחפן יודע להסתדר!
באופן כללי כל הקטע שלהם מסתובבים יחד היה מאוד חמוד. לחלוטין לילה של אהבה.
לגמרי! אני בכלל מסתכלת על הסרט הזה כקומדיה רומנטית! ליחפן יש אישיוז עם מחויבות אבל זה כמובן עד שהוא מגלה את אהבת חייו ואז הוא מוכן להתמסד!
(על שני הכלבים החברים של ליידי) 8-* לא חשבתי על זה בכלל! אבל זה הגיוני!
לא ידעתי שיצא לזה רימייק לייב אקשן. אני תוהה אם לראות, זה מסקרן אותי מאוד..
ממש פחדתי שהוא מת.
אתם תחשבו שאני מפלצת אבל לא היה אכפת לי שהוא ימות (זכרתי שהוא לא מת).
נהה, כלבים > תינוקות.

נראה לי ששהתכוונתי לכתוב "בוית" ולא אולף, אבל ברחה לי המילה.
אני ישר הבנתי אותך! נו זה ברור שכל הקטע של היחפן שהוא לא רוצה משפחה אחת זו מטאפורה לפחד ממחויבות! זה מוזר כי כשהייתי קטנה לא נראה לי שהבנתי שהיחסים בינהם רומנטיים, אבל אבל אני זוכרת שראיתי את זה פעם שהייתי גדולה וזה היה ממש אובייס שהייתי כזה- איך לא קלטתי?!
הקטע שהכי אהבתי בסרט זה שהוא אומר לה לברוח איתו והיא אומרת לו- אבל מה עם התינוק? ואז הוא אומר לה- "ניצחת". עשה לי קצת קווץ' בלב.
כן, באמת מאוד מאוד נחמד.
אהבתי את זה שהוא גם נתן להם תפריט ואז אחרי שהיחפן נבח, הוא כאילו הבין מה הוא הזמין.
כל הקטע עם השף הצחיק אותי מאוד.
חוץ מזה - כשנראה שהכלב הזקן מת מפגיעת הכרכרה - זה בגלל שככה נכתבה וצוירה הסצנה. כשוולט דיסני ראה את זה הוא החליט שהוא לא רוצה לעשות טראומה כמו עם אמא של במבי ולכן דאג שיוסיפו את הכלב ההוא עם תחבושת לסצנת הסיום של הסרט.
זה מוזר לראות סרט של דיסני כשוולט דיסני היה עדיין בחיים כשעשו אותו.
התכוונת Bitch.
היא התכוונה לביטקה ;-) (אם לא תבין את הרפרנס אני מאוד אתאכזב!)

didalf

Well-known member
סורי, אבל לא |שפם|
זה תמיד מוזר לי ההפרדה הזאת שאת עושה בין סרטי דיסני עם חיות לכאלה בלי חיות, כי אני אף פעם לא חשבתי בכלל על ההפרדה הזאת. כאילו בחיים לא חשבתי על "מלך האריות" כסרט על חיות. אולי כי בסרטים מהסוג הזה, הם אמנם חיות נכון, אבל רמת התקשורת והיכולת שלהם לדבר פשוט גורמת לי לחשוב שהם אנשים. (וגם נזכרתי שהיה לי קראש קטן על היחפן |מובך|). מעניין אותי אם את מחשיבה את כסרט חיות גם את רובין הוד של וולט דיסני כסרט חיות, כי כל הדמויות שם הם חיות, אבל כולם מתנהגים כמו אנשים ולובשים בגדים והכל (בעצם לא הייתה ממש סיבה לעשות אותם חיות, לא יודעת למה החליטו על זה), כמו גם זוטופוליס היותר חדש שעשה אותו דבר עכשיו נזכרתי שבזוטופוליס בעצם יש סיבה מסוימת שזה חשוב שזה חיות, אבל ברובין הוד שום סיבה.
האמת שהתכוונתי לזה בהקשר של מה שהיה בבית שלי בילדותי, וזה למה ראיתי את הסרט הזה למשל הרבה יותר לעומת סרטי נסיכות. אני לא יודעת אם זה משהו שהגיע מההורים שלי או מאחותי אבל היו לנו בעיקר סרטי חיות ובקושי סרטי נסיכות. כיום אני דווקא כן מעדיפה את סרטי הנסיכות של הניינטיז (חוץ ממלך האריות כמובן, הוא בא ראשון תמיד מעל הכל).

(וגם נזכרתי שהיה לי קראש קטן על היחפן |מובך|).
:-D:-D
מובן לגמרי הוא הטייפ שלך:-D
מעניין אותי אם את מחשיבה את כסרט חיות גם את רובין הוד של וולט דיסני כסרט חיות
לא ראיתי רובין הוד האמת8-*

רגע זה שם נפוץ לכלבות? 8-* אני לא יודעת כלום על חיות אמיתיות. אבל אם זה המצב אז ברור שבגלל הסרט.
לאדעת אם נפוץ אבל הכרתי לפחות כלבה אחת כזאת. והיא גם הייתה קוקר ספנייל אז ברור שזה בגלל הסרט.

להסכים עם ניק זה תמיד טעות.

אני מאוד שמחה שלא עשו את זה. לא יודעת, אני מרגישה שהיחפן הוא דמות שמאוד קל להבין את ההגיון שלו וכנראה את העבר שלו, וחשבתי שעשו עבודה ממש יפה בלתאר את הדמות שלו בלי להאכיל אותנו בכפית.
תכלס.
:-D:-D אני בטוחה שאת דודה טובה.
(למרות שלאדעת, היחס שלך לכלבים מדאיג|תוהה|)

אני ישר הבנתי אותך! נו זה ברור שכל הקטע של היחפן שהוא לא רוצה משפחה אחת זו מטאפורה לפחד ממחויבות!
בדיוק
זה מוזר כי כשהייתי קטנה לא נראה לי שהבנתי שהיחסים בינהם רומנטיים, אבל אבל אני זוכרת שראיתי את זה פעם שהייתי גדולה וזה היה ממש אובייס שהייתי כזה- איך לא קלטתי?!
אני חושבת שאני כן תמיד הבנתי את זה8-*

Lhuna3

Well-known member
במקור הוא הביא לה קבוצה של גורים, אבל האחרים באמת נחנקו בקופסא
:-D :-D :-D
אוקיי אז זה סרט הרבה יותר אפל משחשבתי.
בשנות ה-50? תכבה שניה את החוסם פרסומות שלך בתפוז ותרד לתחתית העמוד פה :-D
כלומר עכברוש זה מגעיל ואני בטח לא רוצה אחד בבית ובטח לא בחדר עם התינוק. אבל זה לא שזה ידוע שעכברושים אוכלים תינוקות.
אוקיי זה ממש הצחיק אותי, אבל הלכתי לגוגל וכתבתי "עכברוש אכל" והוא השלים לי ל"תינוק".
נכנסתי לחיפוש הזה ומסתבר שכן, יש כתבות על מקרים כאלה ;-#
(זה בהתחלה נורא הצחיק אותי אבל אז הרגשתי אשמה כי זה בעצם מזעזע)
גם לי זה לא היה נשמע הכי הגיוני, אבל זה חמוד נורא, אני אוהבת שהם כל כך אוהבים כלבים.
כלומר לאלף אותם.
זה ב1909.
וגם לאחותי שנולדה 1981 עוד לא ידעו את המין לפני שהיא נולדה כי לא עשו לה.
ב-1909 הייתי בדיוק מאוד עסוקה אז לא הייתי כל כך בעניינים.
שאלתי את ChatGPT והוא לא ידע.
[מי הם EM ו-JB שהם כתבו בבטון] אוקיי, הייתי בטוחה שזה משהו שפספסתי ושאתם תדעו לענות לי, אבל אם אפילו האינטרנט לא יודע, אז כנראה שזה לא הם כתבו אלא סתם מצאו כיתוב של זוג אלמוני.
ואז גיגלתי והגעתי לדף טריוויה של הסרט. שם מציינים את זה, אבל לא נותנים הסבר.
אבל גילתי המון דברים אחרים בדף טריוויה הזה:
למשל שמי שדיבבה את דארלינג דיבבה גם את פג (הכלבה שהיה לה עבר עם היחפן) ואת החתולים הסיאמיים. וזאת פגי לי שהייתה זמרת ושחקנית ידועה בתקופה. וזה נחשב למקרה הראשון שבו ליהקו מישהו בפרופיל גבוה לדבב בסרט אנימציה של דיסני.
יפה.
8-*
התכוונת Bitch
אויש נכון |פנים|
לא יודעת למה, זה מצחיק אותי שאת כזה אוהבת נסיכות!

רגע זה שם נפוץ לכלבות? 8-*
מאוד.
אני לא יודעת כלום על חיות אמיתיות.
אז שתדעי שהן לא באמת יודעות לדבר.
לגמרי! אני בכלל מסתכלת על הסרט הזה כקומדיה רומנטית! ליחפן יש אישיוז עם מחויבות אבל זה כמובן עד שהוא מגלה את אהבת חייו ואז הוא מוכן להתמסד!
וואלה זה באמת קומדיה רומנטית.
אתם תחשבו שאני מפלצת אבל לא היה אכפת לי שהוא ימות (זכרתי שהוא לא מת).
מפלצת! :p

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היא התכוונה לביטקה ;-) (אם לא תבין את הרפרנס אני מאוד אתאכזב!)
כמובן שאני מבין! :-D
לא עברו עד כדי כך הרבה שנים
לא ראיתי רובין הוד האמת8-*
תהיה לך את ההזדמנות מתישהו השנה.
לאדעת אם נפוץ אבל הכרתי לפחות כלבה אחת כזאת. והיא גם הייתה קוקר ספנייל אז ברור שזה בגלל הסרט.
אני הכרתי כלבת זאב בשם ליידי
תודה רבה
להסכים עם ניק זה תמיד טעות.
את יודעת שאת גם מסכימה איתי הרבה פעמים
אוקי, יש גם דודות טובות
לגמרי! אני בכלל מסתכלת על הסרט הזה כקומדיה רומנטית!
ולכן כבר מלפני כמה זמן קבעתי אותו בתור הסרט שאני אשים בשבוע של ולנטיינז דיי
(נראה אם תצליחו לנחש איזה סרט אני קובע עבור השבוע)
אני רוצה שזה יהיה ככה עם בני אדם. למה הם צריכים לגדול מעל גיל 4?! |שפם| השלב של גיל 0-4 זה הדבר הכי פשושי אבר.
זה נכון.
אם כי זה אומר שגם אנחנו היינו עדיין בני 4 וזה מטריד
לא ידעתי שיצא לזה רימייק לייב אקשן. אני תוהה אם לראות, זה מסקרן אותי מאוד..
אני מרגיש שלראות את הטריילר הספיק לי

נערך לאחרונה ב:
למעלה