didalf
Well-known member
כן, כמובן. המוטו המשפחתי עד היום זה "כל אחד רוצה להיות חתול"עוד אחד מהסרטים שצפיתם בהם בריפיט כשהיית קטנה?
לא זוכרת כבר, נראה לי שהוא נחמד.מה חשבת על סרט ההמשך?
כן, כמובן. המוטו המשפחתי עד היום זה "כל אחד רוצה להיות חתול"עוד אחד מהסרטים שצפיתם בהם בריפיט כשהיית קטנה?
לא זוכרת כבר, נראה לי שהוא נחמד.מה חשבת על סרט ההמשך?
כן, כמובן. המוטו המשפחתי עד היום זה "כל אחד רוצה להיות חתול"![]()
גוגל רק אומר: "Dogs are protective creatures that safeguard all that they deem valuable."אשמח לשמוע את ההסבר כשתחזרי עם מסקנות![]()
אה, סבבה. אבל גם בדקתי עכשיו ובאמת אולטרסאונד שמראה את מין העובר היה רק משנות ה-70 בכל מקרה.בלי קשר למה שכתבת, בדקתי עכשיו והסרט אמור להתרחש בתחילת המאה ה-20, אז הוא אפילו אמור להיות יותר ישן מהתאריך שבו הוא יצא.
אבל חשבתי שיש לכם מוטו ממלך האריות!
מבחינתי שמחה של תינוק היא יותר."יש דבר אחד בעולם שאי אפשר לקנות בכסף - כשכוש של זנב של כלב" אוי זה חמוד, ונכוןאין יותר טהור משמחה של כלבים.
**לא לגמרי נכון בעצם כי אפשר לקנות אוכל בכסף, ואם תביא לכלב אוכל טעים הוא יכשכש בזנב 100%![]()
במקור הוא הביא לה קבוצה של גורים, אבל האחרים באמת נחנקו בקופסאהוא לא עשה חורים בקופסא!
באמת משהו.יאוו איזה פשוש ליידי הגורה![]()
זה לחלוטין שם מקורי באופן מדהים.הכרתי פעם מישהו שהייתה לו כלבה מהסוג הזה (קוקר ספיינל?) בשם ליידי.
אוקי, בחמידות הם באמת מצליחים לגבור על תינוקות.יאוו מה יותר חמוד מגור כלבים??![]()
אוי זה כזה קטע מצחיק. ויחסית ארוך בשביל פרק שולי בעלילה. איך ג'ון כל הזמן צועק עליה מעבר לדלת ואז מלמעלה כאילו היא יכולה להבין אותו (רק כשהיא תהיה כלבה בוגרת יותר היא תוכל להבין אותו).ליידי לא רוצה לישון לבד במטבח!! היא רוצה לישון עם אמא ואבא!! חצופיםאוי היא בוכה
והממזרתה נצחהכמו כל כלב אינטסרט מניאק עם פרצוף חמוד. "רק הלילה" עלק
![]()
נכון. למרות שכן רואים את הפנים של הדודה המגעילהדי איזה כלבה מתוקהאיזה קטע שלא רואים את הפנים של הבעלים שלה אף פעם.
אני שמח שלפחוות בזה מועדון דיסני יכול לחדש לך משהו.אוי פתאום הבנתי שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את הסרט הזה באנגלית. לכלב הסקוטי יש מבטא סקוטי!!! זה כזה באסה שמבטאים הולכים לאיבוד בדיבוב.
הו לה לה.איזה שכונה פנסית.
לקח לי רגע להבין על מה את מדברת. נכון יש את הקטע עם הכלב הזקן ההוא שמרחרח אחרי התולעת ואז מתאר אותה כמשהו גדולחחח החרק מרוצה מזה שהוא 1.90 פתאום![]()
זאת השאלה הגדולה של הסרט. אם כי לאור זה שה"יחפן" עבר בסוף להיות כלב בית אז הם מבהירים מה באמת יותר טוב.חחח איזה כלבים מבוייתים שטופי מוח שהם חושבים שקולר זה אות כבוד ולא סימון רכושסתם אבל עדיף להיות כלב בית מאשר כלב רחוב.
אני לא אוהב תותים. אבל החיים שלה באמת מאוד מאוד נוחים.החיים שלה תותים אה?
אבל גם הכלב הסקוטי הזה אסף עצמות בתחילת הסרט ועליו לא הרמת עין ככה.הנה היחפן. הולך להשיג ארוחת בוקר. אוקי סרט אתה יודע שכלבים לא באמת אוכלים עצמות? כאילו זה לא מזון. הם נהנים ללעוס את זה אבל זה לא אוכל.
כל הכלבים יודעים לקרואפשיי הוא יודע לקרוא? מרשים.
כלומר לו כן קוראים ג'ים. אבל זה מוזר שגם כשאישה עם החברות שלה (מאוחר יותר בבייבי שאוור) הן קוראות לה דארלינג.אוי חח פתאום הבנתי שג'ים דיר ודארלינג זה לא באמת השמות שלהם אלא מה שהיא חושבת כי ככה הם קוראים אחד לשניהאיזה הצתה מאוחרת מאד מאד
![]()
די, לא הכתה אותה. היא נזפה בה כי ליידי עשתה בלאגן. אף פעם לא נאלצת לתת לכלב שלך פליק קטן?אוף בא תינוק ופתאום הכלבה לא חשובה יותר. פויה של אנשיםמסכנה ליידי
והיא עוד הכתה אותה???
![]()
אני לא יודע אם באמת שכחת את המשך הסרט או שאת נכנסת לזה שאת שופטת את הסרט רק לפי מה שקורה בנתיים.היחפן מתערב ומלחיץ את ליידי על הנזק של תינוקות. לפי היחס שלהם אליה עכשיו אני חוששת שהוא צודק.
ראיתי את הסרט אתמול, ואין לי מושג עכשיו על מה את מדברת.מאיפה יביא אבטיח בשיא החורף?
כן, נכון זה הסבר מאוד ברור. גם חשבתי שמישהו (בני אדם או כלבים) יאמרו לה שמתישהו בעתיד גם לה יהיו גורים.למה לא אמרו לה שתינוק זה פשוט גור אדם?
יש לי רשימה של כל הסרטים שאת הכי אוהבת ואותם נראה שבוע הבא.(אוי מתי רואים ספר הג'ונגל? לא שבוע הבא!)
אז את רואה שהם לא זנחו אותה. הם נורא חמודים עם איך שהם מתנהגים איתה ואיך שהם נותנים לה להתקרב לתינוק.זה לא חייב להיות ככה אני מכירה מספיק אנשים שלא זנחו את הכלבים כשבא תינוק, והכלב הופך לשומר מספר אחד של התינוק והם בסטיז. יאוו יש גם סרטונים כאלה זה כזה חמוד.
או סופסוף הם קצת נחמדים אליה שתראה את התינוק ומלטפים אותה שוב.
נוראית. והאמת היא שבמקרה הזה אני גם קצת כועס על הזוג כי הם היו צריכים להבהיר לה שמותר לליידי להיות בחדר של התינוק. וגם היו צריכים לאסור עליה להביא את החתולים שלה. זה נוראי לעשות משהו כזה לכלבה. ובכלל מה הם נוטשים את התינוק והכלבה שלהם עם מישהו. מה כל כך דחוף שהם היו צריכים נסיעה?דודה שרה רעה לליידיפויה
![]()
נוראיים.אוי החתולים הקריפיים האלה. חח אבל השיר שלהם מצחיק.
חתולים מניאקים![]()
דודות באופן כללי זה דבר נוראי.מה את שמה לה מחסוםםםםםםםםםיאוו אני שונאת את דודה שרה
ליידי כזאת כלבה טובה ומתוקה
![]()
מה הקטע עם הכלבים שרדפו אחריה? למה הם לא דיברו?ליידי בורחת. יחפן טו דה רסקיו!
ברור. היא גם יודעת לקרוא עבריתגם היא יודעת לקרוא? טוב אם היחפן יודע, והיא עוד כלבה מתורבת.
דווקא את הקטעים בגן חיות לא זכרתי בכלל.חח הצבוע צוחק כמו אד
עץ נופלללללללללללללללללללללללללללללללל חח איך שהוא צועק את זה בעברית חרוט לי במוח.
חח איך אני זוכרת את כל הקטע הזה עם הבונה.
וואי, זה לחלוטין קטע של חתולים.חח הקטע הזה שיש לו כמה משפחות. יש חתול שמסתובב בשכונה אצל ההורים שלי אמרתי לא מזמן שנראה לי שכמו היחפן יש לו גם כמה בתים.
איזו סצנה קלאסית. בטח אפשר איפשהו למצוא רשימה של כל המקומות שעשו הומאז' לסצנה הזאת.חח יאיי סצנה קלאסית. לפני איזה שנה או שנתיים הכנו לאמא שלי ליומולדת ארוחה איטלקית, ההשראה שלי לעיצוב השולחן היה השולחן הזה
אוח קלאסיקה הספגטי ביחד והנשיקת ספגטילהלהללהלה בלה נוטהההההההההההההההההההההה
![]()
זה היה נוראי. טוב שיצא החקלאי וירה עליהם.תכלס לא יפה מה שהוא עושה לתרנגולות.
זהו, היה לי ברור שיקחו אותה למכלאה בשלב מסוים. אבל כל הזמן חיכיתי לרגע שהיא תאבד איכשהו את הקולר שלה ואז זה יצדיק את זה שהיא תכלא במכלאה.יש לה קולר מה לוקחים אותה למכלאה?? פעם לא היו צ'יפים הא? אבל על הקולר לא חורטים פרטים של הבעלים? או שגם זה דבר חדש יחסית?
נורא עצוב. והיה שם איזה שיר עצוב גם, לא?אוי עצוב במכלאהיאוו הכלבים שבוכים
![]()
זה ממש נוראי להראות לילדים.אוי לקחו כלב להרדמה![]()
אוי נו באמת, הוא כלב.אוי ליידי מגלה שהיחפן הוא פלייר והיו רבות לפניה. אאוץ'. היס א טרמאפ להלהלה
ולא מספיק אז מלחיצים אותה שאם הוא יתאהב בה זה יהיה סופו.
זה נורא מעצבן לקרוא את התגובות שלך בסדר שאת צופה. כמובן שהזוג לא קשר אותה בחוץ. הם לא מגעילים כאלו.אה יופי באו לקחת אותה הביתה לא זכרתי איך היא יוצאת משם. וואי אם הייתי הבעלים שלה הייתי רוצחת את דודה שרה.
אה תראו מה זה החלאות לא רק שלא רצחו את דודה שרה אלא עוד שמו את ליידי במלונה בחוץ קשורה![]()
זה היה מצחיקחח איזה חמודים החברים הזקנים שלה רוצים לתת לה בית.
אוקי, אז מה הקטע עם העכברושים שם?אוי לא ליידי מוגבלת ולא יכולה לרדוף אחרי העכברוש המרושע! שנכנס ישר הביתה מגיע להם!
דילגת לחלוטין על הקטע שלייד נובחת כמו מטורפת כדי להזהיר את הדודה (לא שהיא יכולה להבין) אבל אז היחפן בא ונכנס לבית כדי להגן על התינוק בשביל ליידי. הוא לחלוטין אביר על סוס לבן. או כלב על סוס לבן.אה זאת עדיין דודה שרה שם החלאה ששמה אותה ככה קשורה במלונה. יאווווווו אם הייתי הבעלים הייתי מגרשת אותה מהמשפחה
מגיע לדודה שרה שיתקוף אתה עכברוש רשע! אבל לתינוק לא מגיע
אוי לא הפילו את העריסה זה האמת לא נראה טוב. לכו תסבירו שהיה עכברוש רשע.
עם כל הכבוד מוזר שמזה הם מבינים שהם צריכים לאמץ את היחפן. כלומר זה עדיין כלב זר שעד כמה שהם יודעים רדף אחרי עכברוש לתוך הבית שלהם וגרם לתינוק שלהם ליפול. זה לא שהם יודעים שהוא בא להציל את התינוק בשביל ליידי.היא כלאה אותה במרתף
אוי לא היחפן נתפס.
אה יאיי היא הצליחה לספר להם שהיה עכברוש. כל הכבוד ליידי!
ממש פחדתי שהוא מת.כולם הולכים להציל את היחפן. אוי לא חברי נדרס. אבל הוא בסדר רק צולע קצת.
הוא ידע לקרוא וידע לגרום לאנשים שונים לתת לו אוכל. נראה לי שהוא לא צריך אילוף, הוא פשוט צריך להתנהג באופן שיגרום לדארלינג וג'ון לתת לו אוכל.וזהו היחפן אולף. ליטרלי. לא רק ע"י בחורה![]()
כמו שככה זה עובד.ויש להם גורים. מלא כלבים עכשיו בבית. יאיי. איכשהו כל הבנות כמו ליידי ווהבן כמו היחפן, כי ככה כלבים מעורבים עובדים![]()
ראית גם את הסרט המשך?עכשיו נזכרתי שיש סרט המשך על הבן שלהם. חח ממזרר הילד הזה.\
אגב, אני מניח שלא ראית את הרימייק לייב אקשן שיצא לזה?עדיין סרט חמוד.
נהה, כלבים > תינוקות.מבחינתי שמחה של תינוק היא יותר.
אתה לא אוהב כיףאני לא אוהב תותים.
הוא אסף אותן והחביא, לא אכל אותן. אני מניחה שהוא מקבל אוכל בבית שלו.אבל גם הכלב הסקוטי הזה אסף עצמות בתחילת הסרט ועליו לא הרמת עין ככה.
לא הכתה אותה? נראה לי בדיוק כתבתי משהו במחשב ואז ליידי אמרה שהכתה אותהדי, לא הכתה אותה. היא נזפה בה כי ליידי עשתה בלאגן. אף פעם לא נאלצת לתת לכלב שלך פליק קטן?
אני מגיבה תוך כדי, לפעמים למרות שאני יודעת מה יקרה בהמשך (פה נגיד כן זכרתי)אני לא יודע אם באמת שכחת את המשך הסרט או שאת נכנסת לזה שאת שופטת את הסרט רק לפי מה שקורה בנתיים.
חמישי הזהיש לי רשימה של כל הסרטים שאת הכי אוהבת ואותם נראה שבוע הבא.
(מתי את טסה?)
נכון!!!נוראית. והאמת היא שבמקרה הזה אני גם קצת כועס על הזוג כי הם היו צריכים להבהיר לה שמותר לליידי להיות בחדר של התינוק. וגם היו צריכים לאסור עליה להביא את החתולים שלה.
זה לא נכון, אולי היה משהו דחוף, לא אמרו לנו. אולי אפילו הם סתם זקוקים לחופשה קצת כי תינוק חדש זה קשה. לנסוע לכמה ימים זה לא "לנטוש את התינוק".. ובכלל מה הם נוטשים את התינוק והכלבה שלהם עם מישהו. מה כל כך דחוף שהם היו צריכים נסיעה?
נכון, לא הייתה מודעות אז לזכויות חתולים.אני שוב חוזר על זה שזה סרט מאוד אנטי-חתולי.
וווי חצופיםאבל הקטע הוא שתופסי הכלבים מקבלים כסף לפי כמות הכלבים שהם תופסים. או לפחות הם חייבים לעמוד בכמות מסויימת אחרת זה נחשב שהם מיותרים. אז תמיד היה חשד אצל אנשים (לפחו במושב שלי) שתופסי הכלבים נכנסים לחצרות ותופסים כלבים או מפתים אותם לצאת מהחצר. אז אחד הדברים שעשו זה שהיה חובה על תופסי הכלבים לצלם את הכלב בחוץ כדי שתהיה הוכחה שהוא באמת היה שלא בחצר.
זה נגיד לא זכרתי.זה נורא מעצבן לקרוא את התגובות שלך בסדר שאת צופה. כמובן שהזוג לא קשר אותה בחוץ. הם לא מגעילים כאלו.
תכלסהאמת שזה מפתיע אבל שהדודה בכלל טרחה לבוא לקחת אותה מהמכלאה
(וכאילו שאנחנו לא יודעים שהם בעצמם זוג)
אבל בטח יש לו מחלות ומספיק שהוא ינשך קצת את התינוק שעוד אין לו מערכת חיסונית מפותחת כדי לגרום לבעיות.אוקי, אז מה הקטע עם העכברושים שם?
כלומר עכברוש זה מגעיל ואני בטח לא רוצה אחד בבית ובטח לא בחדר עם התינוק. אבל זה לא שזה ידוע שעכברושים אוכלים תינוקות. כלומר אין שום סיבה להניח בכלל שהעכברוש הולך דווקא לחדר של התינוק. אבל התייחסו לזה כאילו נכנס זאב לבית.
חוץ מזה למה העכברוש לא מדבר כמו חיות אחרות?
חחח נכון אני גם לא הבנתי איך הם עשו את הקפיצת הגיון הזאת.עם כל הכבוד מוזר שמזה הם מבינים שהם צריכים לאמץ את היחפן. כלומר זה עדיין כלב זר שעד כמה שהם יודעים רדף אחרי עכברוש לתוך הבית שלהם וגרם לתינוק שלהם ליפול. זה לא שהם יודעים שהוא בא להציל את התינוק בשביל ליידי.
נראה לי ששהתכוונתי לכתוב "בוית" ולא אולף, אבל ברחה לי המילה.הוא ידע לקרוא וידע לגרום לאנשים שונים לתת לו אוכל. נראה לי שהוא לא צריך אילוף, הוא פשוט צריך להתנהג באופן שיגרום לדארלינג וג'ון לתת לו אוכל.
הנחתי האמתרגע, בעצם איך את יודעת שכל אלו שנראים כמו ליידי הן בנות?
כןראית גם את הסרט המשך?
נכוןאגב, אני מניח שלא ראית את הרימייק לייב אקשן שיצא לזה?
נהה, כלבים > תינוקות.
אם מישהו מראה לי תמונה של התינוק שלו אני לרוב צריכה לזייף התלהבות, עם כלב זה יותר אמיתי.
גם תינוקות גדלים להיות ילדים מעצבנים, כלבים נשארים חמודים כל חייהם.
זה היה בערב כשהם פתחו את המתנות, לא?* היא היתה כל הלילה בתוך הקופסה??
זה בכל זאת 1909* הבעל מתייחס ומדבר אל אישתו קצת כמו הורה לילדה קטנה.
טוב, גם בכלל לא מראים את הפרצופים שלהם.* סצינה שלמה בחדר השינה שלהם עם הכלבה והם מדברים, ולמרות שהכל מאוד תמים, בולט לי מאוד שבאף פריים לא מראים את שניהם ביחד במיטה, די בטוחה שהקפידו על זה בכוונה.
לא זכרתי שהם אמרו משהו כזה* כשהם אומרים "שום דבר לא יתפוס את מקומה בלב שלנו" אני מנחשת שהולך להיות להם תינוק בקרוב.
זאת תיאוריה מעניינת. אני אף פעם לא ראיתי שכלב מחביא עצמות במציאות, אבל אם הם באמת עושים את זה אז הגיוני שבעבר שלהם הם היו מחביאים את האוכל שלהם בשביל העתיד (כמו סנאים)* איזה חמוד ג'וק שמפחד על העצמות שהוא מחביאלמה בעצם כלבים קוברים עצמות? הם חושבים שיגדל להם מזה עץ עצמות? או שאיפשהו באבולוציה שלהם הם החביאו גופות?
אחרי שאני עונה לך אני צריך לגלות שכבר ענית לעצמך?אוי בעצם זה הגיוני, שבטבע טורפים יחביאו גופות של בע"ח שהם הורגים, אם הם לא סיימו לאכול אותם, כדי שלא יגנבו להם. אבל צריכה לבדוק אם זה באמת ההסבר.
מכאן הגיע הרעיון ל101 כלבים וגנבים* הסרט: pups for sale, התרגום: "פרוות למכירה"![]()
זה ב1909.* "אין דרך לדעת את מין התינוק" - בשנות ה-50 עוד לא היה אולטרסאונד?
אם הדודה לא היית מגיעה אז לא היית להם ברירה. ככה זה היה בעבר.* לרגע חשבתי שהם באמת הולכים להשאיר את התינוק לבד בבית![]()
לפחות את מסכימה איתי שהסרט הוא אנטי-חתולי* אוי הדודה הביאה איתה חתולים! ברור שיעשו אותם רעים![]()
כשהחלטתי לשים את הסרט הזה שבוע אחרי Up לא חשבתי על הקשר הזה בינהם. אם כי רוב הכלבים בסרט הזה הם נחמדים.* והנה גם כלבים רעים מתנפלים על ליידי - יש סרט דיסני בלי כלבים או זאבים רעים?
בשנות ה50 עדיין לא המציאו את הדם.* ריב כלבים מאוד אלים - אבל לא רואים אפילו טיפת דם.
כן, באמת מאוד מאוד נחמד.* איזה חמוד השף האיטלקי שעושה להם דייט! ועוד הם מנגנים להם![]()
שאלתי את ChatGPT והוא לא ידע. ואז גיגלתי והגעתי לדף טריוויה של הסרט. שם מציינים את זה, אבל לא נותנים הסבר.* מי זה JM ו-EB? (שהם כתבו בציור של לב בבטון?)
התכוונת Bitch. מה שכתבת זה חוף (תמיד נשמעים לי מאוד דומים)* חחח כשהם בורחים אני חשבתי שהוא אומר לה come on beach, follow me! שזה תכלס הגיוני אם הסלנג של beach עוד לא היה בשימוש כשהסרט יצא, כי היא באמת כלבה בסה"כ. אבל זה נשמע רע. אח"כ הבנתי שהוא קורא לה pigeon ובקיצור פיג', לא ביצ'. (אבל התרגום בכתוביות "מותק" מעצבן אותי)
כן, בהחלט סרט עם סוף טובחחח איזה סרט נאיבי ו-wholesome, אפילו האנשים בו (טוב, חלקם לפחות) הם טובים, למרות שזה סרט שהגיבורים הם החיות. זה עושה טוב לראות כמה הזוג אוהב כלבים שבסוף הם מצילים את "היחפן" () כי הם מבינים איכשהו שהוא גם רק דאג לתינוק, ומאמצים אותו.
על טע ועל ריח... (אני צודק ואת טועה)נהה, כלבים > תינוקות.
אם מישהו מראה לי תמונה של התינוק שלו אני לרוב צריכה לזייף התלהבות, עם כלב זה יותר אמיתי.
לא יודע איזה כלב היה לך. אבל כלב עם גוף צריך להבהיר לו באופן חזק וברור כשהוא הורס רכוש או נושך אנשים.ולא לא זכור לי שנתנו לו פליק. רק נזיפות (שעברו לו מעל הראש)
תהניחמישי הזה
בתור מישהי שמתפארת בגיל מופלג הייתי מצפה שאת תזכרי טוב את שנות ה80. ואת שנות ה50. ואת 1909.
לאאבל שמחה של תינוק היא יותר טובה משמחה של גור כלב.
נשמע חמוד מצידוומתי פעם אחרונה פגשת כלב? המון כלבים הם מעצבנים וגם הכלבים הכי חמודים מעצבנים חלק מהזמן. כמו הכלב שלנו שאוהב לקפוץ עלי מאחורה ולגרום לי חצי ליפול.
למה אתה מפריע להם?או כלבים שנובחים עליך כשאתה עובר לידם ברחוב או נובחים בחוץ ללא הפסקה גם בשעות הכי לא מתאימות.
עדיין לא זוכרת שהפליקו לו.לא יודע איזה כלב היה לך. אבל כלב עם גוף צריך להבהיר לו באופן חזק וברור כשהוא הורס רכוש או נושך אנשים.
תודהתהני![]()
נהה, כלבים > תינוקות.
כנ"ל.
למה אי אפשר גם וגם? זאת אומרת לאהוב את תינוקות וגם כלבים? אני יודעת שזה לא מה שנאמר חייבים לבחור? בדיוק בגלל זה אני אוהבת לראות סרטונים ביוטיוב של כלבים (או חתולים) ותינוקות.על טע ועל ריח... (אני צודק ואת טועה)
אם כי נכון שכלבים יותר חמודים באופן כללי. אני הסכמתי עם זה בהמשך.
אבל שמחה של תינוק היא יותר טובה משמחה של גור כלב.
(מתי את טסה?)
אפשר לשאול לאן את טסה?חמישי הזה
אפשרלמה אי אפשר גם וגם? זאת אומרת לאהוב את תינוקות וגם כלבים? אני יודעת שזה לא מה שנאמר חייבים לבחור? בדיוק בגלל זה אני אוהבת לראות סרטונים ביוטיוב של כלבים (או חתולים) ותינוקות.
אוווזה מזכיר לי שאני רוצה לשתף סרטון בשרשור אוף על חתול שמנחם כלבה בחרדות, הם ממש מתוקים![]()
איטליהאפשר לשאול לאן את טסה?
הייתה לי התלבטות ארוכה איך לנסח את הדברים שלי כי לא רציתי שיצא לי משהו מתנשא כי להפך, אני מאוד מעריכה את מה שכתבת. אני רק ארשום שזה מאוד הגיוני ולגיטימי בעיני מה שכתבת.אפשר
אני פשוט לא אוהבת ילדים לרוב. אבל זה לא שאין תינוקות חמודים בכלל.
(תראו את בעלי כשהיה תינוק)
![]()
אבל אם צריך לדרג אז כלבים חמודים יותר.
איזה כיף, תיהנו! פעם ראשונה באיטליה?איטליה
אולי אני אלך למסעדה ומישהו ישיר לי בלה נוטה![]()
חחח עכשיו אני סקרנית מה כתבת שחשבת שיצא מתנשאהייתה לי התלבטות ארוכה איך לנסח את הדברים שלי כי לא רציתי שיצא לי משהו מתנשא כי להפך, אני מאוד מעריכה את מה שכתבת. אני רק ארשום שזה מאוד הגיוני ולגיטימי בעיני מה שכתבת.
תודה!איזה כיף, תיהנו! פעם ראשונה באיטליה?
יש הרבה מקומות. ארגטינה תמיד רציתי בגלל האובססיה שלי לסדרותשאלה לא קשורה; יש עוד מקומות שעדיין לא טסת אליהם והיית ממש רוצה?
אולי זה רק בתחושה שלי אבל רציתי לכתוב בהתחלה שזה לגיטימי שאת חושבת ככה ואז אמרתי לעצמי: אבל מי את שתתני אישור לדעות של אחרים? כאילו, אין ספק שקצת הלכתי רחוק אבל אני לא רוצה לגרום לאנשים לאי נוחות בכך שבאיזשהו מקום יצא לי בסאבטקסט: זה בסדר שאת מרגישה מה שאת מרגישה כשזה לא המקום שלי להביע דעה. (שיהיה ברור, אני יודעת שמותר לי להביע דעה אבל אני מרגישה שלפעמים זה לא תורם)חחח עכשיו אני סקרנית מה כתבת שחשבת שיצא מתנשא![]()
סורי, אבל לאחיות > נסיכות)
חשבתי על זה באמת כי אני זוכרת שהיו כל מיני תוכניות שהתעסקו בבעלי חיים וראו את הבעלים בעיקר מהרגליים זה כמו בסרט הזה. אני מנסה לחשוב על דוגמא ספציפית אבל לא בטוחה. נראה לי שטום וג'רי נגיד היו ככה גם. בככל מקרה זה טרופ שמוכר לי. אבל מה ששמתי לב בצפייה הזאת שדווקא את השף האיטלקי שמארגן להם את הדייט רואים הרבה ובשלמותו. אולי זה כי החיות רואות אותו אחד משלהם כזה כי הוא באמת מתייחס אליהם הרבה יותר כאנשים מאשר בני אדם אחרים.די איזה כלבה מתוקהאיזה קטע שלא רואים את הפנים של הבעלים שלה אף פעם.
גם אותי זה הפתיע. אני לא זוכרת אם ראיתי אי פעם את הסרט בדיבוב אנגלי. גם אם זה קרה זה בטוח היה הרבה פחות מהפעמים שראיתי את זה בעברית בתור ילדה.אוי פתאום הבנתי שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את הסרט הזה באנגלית. לכלב הסקוטי יש מבטא סקוטי!!! זה כזה באסה שמבטאים הולכים לאיבוד בדיבוב.
ויש להם גורים. מלא כלבים עכשיו בבית. יאיי. איכשהו כל הבנות כמו ליידי ווהבן כמו היחפן, כי ככה כלבים מעורבים עובדים
לא שמתי לב לזה, אבל באמת יש מצב שזה בכוונה.סצינה שלמה בחדר השינה שלהם עם הכלבה והם מדברים, ולמרות שהכל מאוד תמים, בולט לי מאוד שבאף פריים לא מראים את שניהם ביחד במיטה, די בטוחה שהקפידו על זה בכוונה.
יש באמת משהו מאוד מתוק והולסם בסרט הזה.חחח איזה סרט נאיבי ו-wholesome
רגע זה שם נפוץ לכלבות?יכול להיות שהסרט הזה הוא בעצם המקור לכך שליידי זה כזה שם נפוץ לכלבות?
סורי בנות, פה אני חייבת להסכים עם ניק.מבחינתי שמחה של תינוק היא יותר.
אני רוצה שזה יהיה ככה עם בני אדם. למה הם צריכים לגדול מעל גיל 4?!וואי הלוואי והיה אפשר להשיג גור כלב שפשוט ישאר תמיד גור, כי הם הכי חמודים בשלב הזה
כן. וזכרתי את הקטע הזה!ואז יש את הקטע המצחיק שהיא מעירה את ג'ון ומביאה לו נעלי בית אבל אז הוא נזכר שזה בכלל יום ראשון. (אני מניח שבדיבוב זה היה יום שבת)
אני מאוד שמחה שלא עשו את זה. לא יודעת, אני מרגישה שהיחפן הוא דמות שמאוד קל להבין את ההגיון שלו וכנראה את העבר שלו, וחשבתי שעשו עבודה ממש יפה בלתאר את הדמות שלו בלי להאכיל אותנו בכפית.אגב, לאור הסיפור של היחפן ציפיתי שבהמשך נגלה שהוא פעם היה שייך למשפחה שאז נטשה אותו אחרי שנולד להם תינוק. אבל לא נראה לי שדובר על זה משהו בהמשך.
לא כל הדודות!!דודות באופן כללי זה דבר נוראי.
חחח כן! היחפן יודע להסתדר!היה גם מצחיק איך היחפן כאילו מוכר לו מכשיר מיוחד לסחיבת ענפי עץ ועושה את זה כמו פרסומות כזאת של "אתה לא תאמין למכשיר הפלאי החדש הזה" שבטח היו חזקו במיוחד בשנות ה50.
לגמרי! אני בכלל מסתכלת על הסרט הזה כקומדיה רומנטית! ליחפן יש אישיוז עם מחויבות אבל זה כמובן עד שהוא מגלה את אהבת חייו ואז הוא מוכן להתמסד!באופן כללי כל הקטע שלהם מסתובבים יחד היה מאוד חמוד. לחלוטין לילה של אהבה.
(על שני הכלבים החברים של ליידי)(וכאילו שאנחנו לא יודעים שהם בעצמם זוג)
לא ידעתי שיצא לזה רימייק לייב אקשן. אני תוהה אם לראות, זה מסקרן אותי מאוד..אגב, אני מניח שלא ראית את הרימייק לייב אקשן שיצא לזה?
אתם תחשבו שאני מפלצת אבל לא היה אכפת לי שהוא ימות (זכרתי שהוא לא מת).ממש פחדתי שהוא מת.
נהה, כלבים > תינוקות.
אני ישר הבנתי אותך! נו זה ברור שכל הקטע של היחפן שהוא לא רוצה משפחה אחת זו מטאפורה לפחד ממחויבות! זה מוזר כי כשהייתי קטנה לא נראה לי שהבנתי שהיחסים בינהם רומנטיים, אבל אבל אני זוכרת שראיתי את זה פעם שהייתי גדולה וזה היה ממש אובייס שהייתי כזה- איך לא קלטתי?!נראה לי ששהתכוונתי לכתוב "בוית" ולא אולף, אבל ברחה לי המילה.
בשנות ה50 עדיין לא המציאו את הדם.
כל הקטע עם השף הצחיק אותי מאוד.כן, באמת מאוד מאוד נחמד.
אהבתי את זה שהוא גם נתן להם תפריט ואז אחרי שהיחפן נבח, הוא כאילו הבין מה הוא הזמין.
זה מוזר לראות סרט של דיסני כשוולט דיסני היה עדיין בחיים כשעשו אותו.חוץ מזה - כשנראה שהכלב הזקן מת מפגיעת הכרכרה - זה בגלל שככה נכתבה וצוירה הסצנה. כשוולט דיסני ראה את זה הוא החליט שהוא לא רוצה לעשות טראומה כמו עם אמא של במבי ולכן דאג שיוסיפו את הכלב ההוא עם תחבושת לסצנת הסיום של הסרט.
היא התכוונה לביטקההתכוונת Bitch.
האמת שהתכוונתי לזה בהקשר של מה שהיה בבית שלי בילדותי, וזה למה ראיתי את הסרט הזה למשל הרבה יותר לעומת סרטי נסיכות. אני לא יודעת אם זה משהו שהגיע מההורים שלי או מאחותי אבל היו לנו בעיקר סרטי חיות ובקושי סרטי נסיכות. כיום אני דווקא כן מעדיפה את סרטי הנסיכות של הניינטיז (חוץ ממלך האריות כמובן, הוא בא ראשון תמיד מעל הכל).סורי, אבל לא
זה תמיד מוזר לי ההפרדה הזאת שאת עושה בין סרטי דיסני עם חיות לכאלה בלי חיות, כי אני אף פעם לא חשבתי בכלל על ההפרדה הזאת. כאילו בחיים לא חשבתי על "מלך האריות" כסרט על חיות. אולי כי בסרטים מהסוג הזה, הם אמנם חיות נכון, אבל רמת התקשורת והיכולת שלהם לדבר פשוט גורמת לי לחשוב שהם אנשים. (וגם נזכרתי שהיה לי קראש קטן על היחפן). מעניין אותי אם את מחשיבה את כסרט חיות גם את רובין הוד של וולט דיסני כסרט חיות, כי כל הדמויות שם הם חיות, אבל כולם מתנהגים כמו אנשים ולובשים בגדים והכל (בעצם לא הייתה ממש סיבה לעשות אותם חיות, לא יודעת למה החליטו על זה), כמו גם זוטופוליס היותר חדש שעשה אותו דבר עכשיו נזכרתי שבזוטופוליס בעצם יש סיבה מסוימת שזה חשוב שזה חיות, אבל ברובין הוד שום סיבה.
אבל בלי קשר: נסיכות > הכל!
(וגם נזכרתי שהיה לי קראש קטן על היחפן).
לא ראיתי רובין הוד האמתמעניין אותי אם את מחשיבה את כסרט חיות גם את רובין הוד של וולט דיסני כסרט חיות
לאדעת אם נפוץ אבל הכרתי לפחות כלבה אחת כזאת. והיא גם הייתה קוקר ספנייל אז ברור שזה בגלל הסרט.רגע זה שם נפוץ לכלבות?אני לא יודעת כלום על חיות אמיתיות. אבל אם זה המצב אז ברור שבגלל הסרט.
להסכים עם ניק זה תמיד טעות.סורי בנות, פה אני חייבת להסכים עם ניק.
תכלס.אני מאוד שמחה שלא עשו את זה. לא יודעת, אני מרגישה שהיחפן הוא דמות שמאוד קל להבין את ההגיון שלו וכנראה את העבר שלו, וחשבתי שעשו עבודה ממש יפה בלתאר את הדמות שלו בלי להאכיל אותנו בכפית.
לא כל הדודות!!![]()
בדיוקאני ישר הבנתי אותך! נו זה ברור שכל הקטע של היחפן שהוא לא רוצה משפחה אחת זו מטאפורה לפחד ממחויבות!
אני חושבת שאני כן תמיד הבנתי את זהזה מוזר כי כשהייתי קטנה לא נראה לי שהבנתי שהיחסים בינהם רומנטיים, אבל אבל אני זוכרת שראיתי את זה פעם שהייתי גדולה וזה היה ממש אובייס שהייתי כזה- איך לא קלטתי?!
במקור הוא הביא לה קבוצה של גורים, אבל האחרים באמת נחנקו בקופסא
בשנות ה-50? תכבה שניה את החוסם פרסומות שלך בתפוז ותרד לתחתית העמוד פההיה גם מצחיק איך היחפן כאילו מוכר לו מכשיר מיוחד לסחיבת ענפי עץ ועושה את זה כמו פרסומות כזאת של "אתה לא תאמין למכשיר הפלאי החדש הזה" שבטח היו חזקו במיוחד בשנות ה50.
אוקיי זה ממש הצחיק אותי, אבל הלכתי לגוגל וכתבתי "עכברוש אכל" והוא השלים לי ל"תינוק".כלומר עכברוש זה מגעיל ואני בטח לא רוצה אחד בבית ובטח לא בחדר עם התינוק. אבל זה לא שזה ידוע שעכברושים אוכלים תינוקות.
גם לי זה לא היה נשמע הכי הגיוני, אבל זה חמוד נורא, אני אוהבת שהם כל כך אוהבים כלבים.עם כל הכבוד מוזר שמזה הם מבינים שהם צריכים לאמץ את היחפן. כלומר זה עדיין כלב זר שעד כמה שהם יודעים רדף אחרי עכברוש לתוך הבית שלהם וגרם לתינוק שלהם ליפול. זה לא שהם יודעים שהוא בא להציל את התינוק בשביל ליידי.
כלומר לאלף אותם.הוא ידע לקרוא וידע לגרום לאנשים שונים לתת לו אוכל. נראה לי שהוא לא צריך אילוף, הוא פשוט צריך להתנהג באופן שיגרום לדארלינג וג'ון לתת לו אוכל.
ב-1909 הייתי בדיוק מאוד עסוקה אז לא הייתי כל כך בעניינים.זה ב1909.
וגם לאחותי שנולדה 1981 עוד לא ידעו את המין לפני שהיא נולדה כי לא עשו לה.
בתור מישהי שמתפארת בגיל מופלג הייתי מצפה שאת תזכרי טוב את שנות ה80. ואת שנות ה50. ואת 1909.
בשנות ה50 עדיין לא המציאו את הדם.
[מי הם EM ו-JB שהם כתבו בבטון] אוקיי, הייתי בטוחה שזה משהו שפספסתי ושאתם תדעו לענות לי, אבל אם אפילו האינטרנט לא יודע, אז כנראה שזה לא הם כתבו אלא סתם מצאו כיתוב של זוג אלמוני.שאלתי את ChatGPT והוא לא ידע.
יפה.ואז גיגלתי והגעתי לדף טריוויה של הסרט. שם מציינים את זה, אבל לא נותנים הסבר.
אבל גילתי המון דברים אחרים בדף טריוויה הזה:
למשל שמי שדיבבה את דארלינג דיבבה גם את פג (הכלבה שהיה לה עבר עם היחפן) ואת החתולים הסיאמיים. וזאת פגי לי שהייתה זמרת ושחקנית ידועה בתקופה. וזה נחשב למקרה הראשון שבו ליהקו מישהו בפרופיל גבוה לדבב בסרט אנימציה של דיסני.
חוץ מזה - כשנראה שהכלב הזקן מת מפגיעת הכרכרה - זה בגלל שככה נכתבה וצוירה הסצנה. כשוולט דיסני ראה את זה הוא החליט שהוא לא רוצה לעשות טראומה כמו עם אמא של במבי ולכן דאג שיוסיפו את הכלב ההוא עם תחבושת לסצנת הסיום של הסרט.
אויש נכוןהתכוונת Bitch
אבל בלי קשר: נסיכות > הכל!
מאוד.רגע זה שם נפוץ לכלבות?![]()
אז שתדעי שהן לא באמת יודעות לדבר.אני לא יודעת כלום על חיות אמיתיות.
וואלה זה באמת קומדיה רומנטית.לגמרי! אני בכלל מסתכלת על הסרט הזה כקומדיה רומנטית! ליחפן יש אישיוז עם מחויבות אבל זה כמובן עד שהוא מגלה את אהבת חייו ואז הוא מוכן להתמסד!
מפלצת!אתם תחשבו שאני מפלצת אבל לא היה אכפת לי שהוא ימות (זכרתי שהוא לא מת).
כמובן שאני מבין!היא התכוונה לביטקה(אם לא תבין את הרפרנס אני מאוד אתאכזב!)
תהיה לך את ההזדמנות מתישהו השנה.לא ראיתי רובין הוד האמת![]()
אני הכרתי כלבת זאב בשם ליידילאדעת אם נפוץ אבל הכרתי לפחות כלבה אחת כזאת. והיא גם הייתה קוקר ספנייל אז ברור שזה בגלל הסרט.
תודה רבהסורי בנות, פה אני חייבת להסכים עם ניק.
את יודעת שאת גם מסכימה איתי הרבה פעמיםלהסכים עם ניק זה תמיד טעות.
אוקי, יש גם דודות טובותלא כל הדודות!!![]()
ולכן כבר מלפני כמה זמן קבעתי אותו בתור הסרט שאני אשים בשבוע של ולנטיינז דיילגמרי! אני בכלל מסתכלת על הסרט הזה כקומדיה רומנטית!
זה נכון.אני רוצה שזה יהיה ככה עם בני אדם. למה הם צריכים לגדול מעל גיל 4?!השלב של גיל 0-4 זה הדבר הכי פשושי אבר.
אני מרגיש שלראות את הטריילר הספיק לילא ידעתי שיצא לזה רימייק לייב אקשן. אני תוהה אם לראות, זה מסקרן אותי מאוד..
השבוע היה יום המשפחה אז אנקנטו. (חוצפה מצידך)(נראה אם תצליחו לנחש איזה סרט אני קובע עבור השבוע)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.