מוסורסקי...

Unblessed

New member
אני פשוט לא מבינה למה אנשים עושים

את הפסיכומטרי עכשיו. כמעט כל הכיתה שלי עושה עכשיו פסיכומטרי ולא נראה לי שאפילו שישית מהם ילכו ללמוד באוניברסיטה בכלל. ואם עד אז יבטלו בכלל את הפסיכומטרי... למה סתם לשבור את הראש? מה קרה ל- כשנגיע לגשר נחצה אותו?:)

ToryMaster

New member
אהההה

אני אומרת - לא לעשות פסיכומטרי ולא ללמדו באוניברסיטה, חוסך הרבה כאבי ראש

נתחיל מרמז ראשון

לשאלות 1 ו-2 (תשובות תתקבלנה רק במסר פרטי): רמז א: LVX רמז ב: Keyword רמז ג: Osiris

טוב, אני חייב להגיב ../images/Emo13.gif

מוסורסקי..שהתכוונתי יותר קל לא התכוונתי שאני לא יכול להתאמץ! תבין, אני לא במצב שאני יכול להזמין את הספר..כסף.אני צריך לעבוד, ועכשיו אין לי עבודה.מה שאומר שבזמן הלימודים אני יצטרך לעבוד,ואם הציונים שלי ירדו אז אני לא יוכל לעבוד.אני לא יכול להזין את הספר,אין לי ויזה.וההורים שלי לא יקנו לא את הספר הזה....אין לי איך להגיע לקיטרו. אולי אני יסע השבוע לחיפה ואני יקפוץ לשם אבל זה עדיין בעיה. לזה התכוונתי שאמרתי קל. אני צריך לעשות שמיניות באוויר רק כדי שהיה לי את האפשרות להשיג את הספר,וזה גם לא בטוח..אבל אולי השבוע.. את הזול כבר הבנת..ואני לא חושב שמישהו יכול להגיד לי אם אני "בעסק הנכון" או לא... לא זוכר מי אמר שאפשר להוריד את הספר..אין אותו באתר של הנזיר נכון?יש לך אתר להורדה שיש אותו? מקווה שהבהרתי את עצמי.. חביב הקסם

jbu

New member
תאמין לי חיפשתי אותו

תאמין לי חיפשתי אותו ואין אותו באיטרנט אבל אתה יכול להזמין מקיטרו ולשלוח להם את הכסף.

הבהרה פשוטה

והיית חוסך את כל השרשור הזה. להבא, פשוט נסח את עצמך נכון. מי שאומר "קל וזול" מבחינתי (ללא ההבהרה שהבהרת שמציבה את הדברים באור אחר) כמוה להגיד "אני רוצה להיות רופא, אבל אין לי כח ללמוד 7 שנים בשביל זה. אני אקנה תעודה ב-2000$ ואתחזה לאחד". אז בחור כזה (היפוטתית) הוא בעסק הנכון או לא? אתה היית רוצה לפול לידי רופא כזה?

ToryMaster

New member
היי

אתה משווה אותו לבחור בסיפורון שלך וזה אל נכון. אני הבנתי מה שהוא ניסה להגיד, אתה לא, JBU (מותר לי לקרוא לילד בשמו?) לא, ועוד כמה אנשים לא, זה לא אומר שהוא לא בסדר. זה שאתם ישר תקפתם אותו, מעבר לזה שזה העלה לי את הסעיף, וכמעט הרבצתי לכם, גם לא עזר לו ללמוד, זה סתם גרם לו לרצון מיותר להתמרד (נראה לי) ולי, לרצון מיותר וחסר כל הגיון להוכיח לכם שזה כן אפשרי, שאתה כן יכול לקרוא קצת בנט ולעשות משהו שדומה לכישוף. מיותר... ואני לא חושבת שהשרשור הזה מיותר, אני חושבת להפך, השרשור הזה צריך להיכנס לטאגליינס, ולהבא, כשמגיע מישהו שמבקש קיצור דרך, להראות לו את השרשור הזה וחסל.

פספסת כמה הערות

בסיפור שלי, כמו הערה קטנה שהייתה בסוגריים (אשר "מנקה" את "חביב הקסם" מתפקיד "נושא הסיפור") וכן את המילה "היפותטי". תקראי שוב ותביני שבהודעה זו לא התייחסתי ל"חביב הקסם" ספציפית.

ToryMaster

New member
בסדר

בעיקרון, הבנתי שלא התכוונת אליו באופן ספציפי, גם אני לא התכוונתי אליו ספציפית, פשוט לקחתי אותו כדוגמא.

רוב תודות!

טורימסטר תודה על ההגנה! וכן אני יבהיר את עצמי בפעם הבאה כדי למנוע את כל הסיבוך...

jbu

New member
אני לא תקפתי אותו

אם כבר זה היה יותר לגבי הבחור הזה ששאל מהי מאגיה וכול הזמן צעק איכות ומהר ! אני דברתי באופן כללי שמתי לב שיש כאן משמעות אביבלנטית. אני מקווה שמי שיבוא לכאן ויראה הודעות כאלה לפחות יערער עלהם, בכלל לפני מאגיה מומלץ ללמוד מיסטיקה זה יתן פרקטסיבה אחרת לדברים. ואידך זיל גמור.

ToryMaster

New member
אמביוולנטית

לא תקפת אותו, אבל התחושה שאני קיבלתי הייתה של תקיפה מצידך ומצד מוסורסקי (
, והמבין יבין), וזה פוגע, בכל זאת, כאילו אלה שמתחילים ומצפים לקיצורי דרך שווים פחות מאלה שכבר יודעים שדבר כזה לא קיים.

למעלה