מוסד ללימודי משפטים

lol65

New member
ה"בדרך כלל"

שלך הוא לא נכון. לא ניתן לטעון שרובו של שנתון הם "יוצאים מהכלל". לא יודעת, אולי השנתון שלי פשוט עילוי

לא טענתי שאין שום משמעות למוסד הלימודים. כל שאמרתי הוא שהמלצה ללמוד רק באת"א או בעברית או לא ללמוד בכלל זה קצת קיצוני, במיוחד כאשר ישנה אלטרנטיבה של אוניברסיטה נוספת שרוב בוגריה כן מוצאים התמחות טובה.

טוב קראתי את כל השירשור

וזה נשמע לי הזוי לגמרי מה שאתה מתאר. בר אילן נחשבת לאחת האוניברסיטאות המובילות מיד אחרי תל אביב והעברית. למה שתלמידי עם ממוצע 85 פלוס לא ימצאו עבודה אחי התמחות במקום נחשב? מה גם שאני מכיר אישית הרבה שהעדיפו בר אילן על פני תל אביב משיקולים פוליטיים.חברתיים או סביבה דתית (ולא בגלל הציון הפסיכומטרי). בנוסף עברתי על אתרי האינטנרט של משרדיים המובילים וראיתי שיש לא מעט בוגרי בר אילן שמועסקים כעורכי דין צעירים במשרדיים המובילים.

allak112

New member
בילבלתם אותי לגמרי

אחד טוען שרק דרך העברית/את"א תשיג עבודה נורמלית והשני טוען שזה יותר תלוי איפה עשית את התמחות שלך?
השאלה שנשאלת איך תתקבל להתמחות במקום טוב אם לא למדת באת"א/העברית?

מגהזורד

New member
מצטער לקלקל לחלק מהאנשים

כן, יש העדפה לבוגרי ת"א/העברית בקבלה למשרדים הגדולים.
זה עדיין לא אומר שאי אפשר להתקבל אליהם ממקומות אחרים,
יעידו המון סטודנטים מחיפה/בר אילן/בינתחומי שהמקומות המבוקשים מלאים בהם. יש פער גדול בינם לבין שאר המוסדות, גדול יותר מהפער בינם לבין האוניברסיטאות המובילות.
תסיים בממוצע טוב+ (בד"כ 85+) את התואר באחד מאלו (או כמובן בת"א/העברית) וכנראה שלא תיתקל בבעיה גדולה מדי להתקבל להתמחות טובה.
כאשר אתה מסיים התמחות במקום שנחשב "יוקרתי" בעיני מעסיקים, יהיה קל יותר להתקבל לאחר מכן לעבודה במשרדים/חברות שמציעים תנאים הולמים.

למעלה