מונה אנושי

Elishabb

New member
הדס

סליחה -אבל אני בכלל לא מבין אותך. מה הקשר בן נושא המחשבים ובן ההודעה הנוכחית שלי? למי שלא הבין - אני יוצא חוצץ כנגד כל אותם היושבים על הגדר ומומחיותם בנתינת עצות (ואינני מתכוון למישהו מסוים כרגע). קהילה אמיתית מבוססת בסופו של עינין על העיקרון "קח כפי צורכך ותן כפי יכולתך". זכותו של משתתף להיות פסיבי ואפילו להשתמש בדברים אותם מציעה הקהילה. אבל מכאן ועד נטילת הזכות של אותו משתתף פסיבי לחרוץ דעה הדרך ארוכה. הזכות להיות חבר בקהילה היא זכות הנרכשת בפעילות ושיתוף והיא איננה דבר הנחטף כלאחר יד. זה כל מה שרציתי לומר - האם שמעת כאן את המילה מחשבים??? הצעתי היא שנחזיר את הדברים לפרופורציות הנכונות ונלמד לכבד אחד את השני, גם אם אנחנו לא מסכימים לפעמים לדעתו. אלישע

אין בעיה.

כמובן שהבקשה לכבד אחד את השני, גם אם לא מסכימים לדעתו - צריכה להיות משותפת לכולם. וכמו שציינת, די לחכימה ברמיזה.

איריסא

New member
לענת

זה לא עניין של חשש ממחשבים (אני באה מהתחום) הבעיה היתה שזה פשוט השתלט פה על הפורום וגרם אי נוחות לחלק מהאנשים

sheer 4

New member
חינוך=גם מחשבים...לא רק...

הטכנולוגיה כבודה במקומה מונך ואני כחסידת אותה טכנולוגיה חושבת שבאמצעותה אנו יכולים להיות מורים= מדריכים =מתווחים הרבה יותר יעילים. ברם, לא כל המעשה החינוכי קשור במחשבים. רבים התחומים הנוספים הקשורים במקצוע בו אנו עוסקים. אני חושבת שפיצול זה יגרום לי ולפחות לעוד כמה חברות שלי להכנס יותר, להשתתף יותר ולתרום יותר מאשר קודם. וכמו שאמרה הדס... תנו צ´אנס, הזדמנות לניסיון...לא ילך... נשיב הגלגל חזרה. בכבוד רב לכולם.

amr riki

New member
גם במוחי !!!!!!!!!!

ואפילו כתבתי על כך במסרים אישיים לחברים שמרגישים כמוני.

מדהים פשוט מדהים

שהכל הולך כאן מאחורי הקלעים גם אני קיבלתי מסרים רבים מאנשים רבים שחושבים כמוני ורשמו לי שהם כותבים לי במסר כדי לחזק אותי, אבל מישום מה רשמו:"... אבל אני לא רוצה לכתוב את זה בפורום, כדי לא לעורר מהומה רבה מידי"

הדס , מקווה שהתנצלות פומבית תסיים

את ה"הכנסות הקטנות" שלך ונחזיר עטרה ליושנה. גם אני קיבלתי מסרים כמו שאת קיבלת מאוד דומים בתוכנם, על פי מה שציינת כאן - אבל בכיוון השני
מסתבר שההערה שלי בה אמרתי את דעתי הנוגדת לדעתך התפרשה בעיניך כהתקפה.. והודעה רדפה הודעה... והערה שהיתה על תוכן הפכה להיות משהו אישי בינך וביני. נאמרו בשני הצדדים דברים שזה לא מקומם אני מנצלת במה נכבדה זולהתנצל בפניך אם היו בדברי דברים שפגעו בך אישית. קיבלתי את מה שחכם בביוף אמר שלא כל מה שאני חושבת אני צריכה לומר; "סייג לחכמה שתיקה" (אלישע, רק אל תיעלב מחכם בביוף.. זה נאמר באהבה ובהערכה רבה) לכן אומר את מה שיש לי במחשבה נוספת , אולי אעדן את הדברים אבל אמשיך לומר את מה שאני חושבת , גם אני אם טועה גם אם אספוג עלבונות ממנהל זה או אחר גם אם חבר כשלהו ידבר בגנותי במסר אישי זה או אחר אני לפחות עושה את זה בגלוי, עם שמי המלא. ואין מצב שיביא אותי לעשות זאת בכינוי אחר. אין לי ספק שאני טועה לא פעם, אין לי ספק שדעותי לא תמיד מקובלות אני יודעת להתנצל ולומר שטעיתי באותה מידה שאני יודעת לפרגן ולעודד.

fency

New member
חיה , כמה יפה , זה ענקי לדעת להתנצל

לי על כל פנים זה נתן תחושה נהדרת לקרוא את הדברים שכתבת ... בהערכה רבה מאוד ליאנה

וסליחה אלישע, אבל לא!!!

אני לא מוכנה שבכל יום תזכיר לאותו אדם את העניין. מצטערת

Elishabb

New member
הדס ידידתי

כשההיתי מורה צעיר, אמר לי פעם מנהלי הראשון, קובה בלוגובסקי ז"ל - "הבעיה עם סתימת פיות היא שהיא שאתה יודע הכן היא מתחילה , אבל לעולם אינך יודע היכן היא מסתיימת" ודאי לחכימה ברמיזה. אלישע

ואני בתמימותי חשבתי

שלרשום יום יום כל יום למשך שבועיים הודעה זהה, זה לא סתימת פיות אלא אפילו גובל בהצפה. אבל כמובן שאני טועה, ואתה יודע הכל הרבה יותר טוב ממני!!! הדס

anat1

New member
הדס

את עוברת מעט את הגבול לטעמי, התגובות שלך חריפות יתר על המידה ומופנות לאנשים הלא נכונים בואי ננסה למתן את התגובות ובודאי מצד מנהלת הפורום- כמודל לחיקוי

איריסא

New member
לענת

תפקיד מנהל הפורום הוא בחלקו להגן על הפורום וזה מה שהדס עושה

איריסא

New member
לכל החבורה שבאשכול זה

אנחנו יכולים להמשיך להתנגח כאן שעות אבל זו לא המטרה קרה משהו בפורום שהפריע לכמה אנשים הטענה עלתה ולא משנה מי זה שהעלה אותה יש מקום בפורום זה (אני מקוה) להגיד גם את מה שמפריע כמו שעשה מבקר לפעמים כולי תקוה שבפעמים הבאות אנשים ידעו לקבל בקשות הערות הארות וביקורת בדרך יותר בונה ושאנשים כמו מבקר לפעמים יוכלו לכתוב בגלוי ולא יצטרכו לחשוש מתגובות

למעלה