מונה אנושי

Elishabb

New member
מונה אנושי

ל"מבקר לפעמים" - עברו יומים מאז המהומה שחוללת כאן בפורום ועדין לא רואים אותך בכלל. מבטיח להזכיר לך בכל יום. אלישע מונה אנושי 2 י מ י ם מ ת ו ך 4 1

איריסא

New member
לאלישע

אין לי מושג מי הוא מבקר לפעמים אבל הוא צדק מאוד מה שהיה פה בפורום כבר היה מוגזם זה הפך לפורום מחשבים עכשיו סוף סוף הפורום מתחיל לחזור להיות פורום מורים דוקא ממך לא ציפיתי לתגובה כזאת

איריס,

אם תת פורום יגרום לך להשתתף יותר בפורום ולתרום מעבר לאתר המקסים שלך והאתר המקסים לא פחות של חברה שלך...דייני ממתינה בשמחהה לראות אותך פעילה יותר..

איריסא

New member
לחיה

אני חושבת שתרמתי פה הרבה מעבר לאתרי (שאותו דרך אגב בכלל לא אני פרסמתי פה אלא רק מצגת בנושא מסוים) לצערי אני לא מורה בפועל (מה לעשות לא לכולם יש פרוטקציה במשרד החינוך דבר הדרוש באיזורי) אתיכולה לעשות חיפוש על שמי ולהבחין בכך שישנם הרבה הודעות ומערכי שיעורים שכתבתי פה בתשובה לבקשות של מורים

מתנצלת ועומדת בפינה ../images/Emo140.gif

עכשיו אני מבינה יותר למה הפריעו להם השרשורים הקשורים לאתרים בית ספריים. לנו זה תרם כי אנו חיים את זה, רובנו מורים בשטח אני בשבתון אומנם אבל...

דווקא לא, בן הפונים היו גם מורים

שרשמו שזה מפריע להם, כך שהרמיזה שזה הפריע רק לאנשים שאינם מורים (או בגלל שאינם מורים) - אינה מדוייקת.

sheer 4

New member
שמחה שהפורום חזר למתכונת הזאת.

להדס
וישר כוח.

mirigon

New member
גם לי זה הפריע

ואני מורה, המון שנות וותק ואפילו קשורה מאוד לנושא בניית אתרים (אני בניתי חלק נכבד מאתר ביה"ס שלי ומתחזקת אותו במשך השנה כך שיש לי מאוד קשר ורצון ללמוד ולדעת יותר על בניית אתרים ואף אחד לא יכול לאמר שאינני קשורה לנושא). וכן,גם לי מאוד הפריע שחלק גדול מאוד מאוד מההודעות היו בנושא בניית אתרים וכן,הרגשתי שזה בולע ומשתלט על כל שאר הפעילות הנהדרת שהייתה קודם. וכן, זה גרם לי לא פעם פשוט לא לקרוא ולחפש במה אוכל לעזור. וכן, ניסיתי להיות מאוד מבינה אבל מצאתי את עצמי כמעט ולא שותפה. וכן, גם אני הרגשתי שכל מי שניסה לאמר משהו בנידון הושתק בצורה לא הכי יפה (גם עם המילים היו מאוד יפות), הנעימה היתה מאוד לא נעימה. אני לא מאלה אשר פנו להדס בנידון אבל אני חושבת שהגיע הזמן להפסיק את ההקנטות. אני לא זקוקה עוד להסברים מאף אחד מה טוב במצב שהיה. אינני מוצאת שום רע במצב החדש שהרי מי שבניית אתרים מעניין אותו, יש לו כתובת נהדרת. תודה הדס שהיה לך האומץ לעשות את השינוי.

מוציא את האף מהמנבסון ותומך בשינוי../images/Emo65.gif

יותר מדי זמן נראה המסך כמו פורום מחשבים. כבר כתבתי כאן מדוע זה מונע מאנשים להצטרף או להמשיך לכתוב (כולל מורים כמוני שעובדים הרבה מאד עם מחשבים) והצעתי את מה שהצעתי. אני שמח שהגענו ליום הזה. מקווה שלא יספרו את הודעותי מעתה ואילך, לא תמיד עוסקים כאן בתחומים הקשורים לחטיבה העליונה, אז הנה אחת. נחשב?

Elishabb

New member
איריס

זה לא הוגן !! לך יש דעה וזאת זכותך ולי יש דעה וזכותי להביע אותה באותה מידה. עם כל הכבוד איריס, זכויותי הם לפחות באותה מידה כזכיותיך. בהודעה שלי אן שום דבר הקשור למחשבים. אני מציין בה עובדה הקשורה למהלך העינינים ונדמה לי שזכותי לקבל על כך תשובה. באות מידה שאני יודע לתת, למדתי גם לתבוע את מה שאני חושב שמגיע לי ובמיקרה זה מגיע לי תשובה !!! ואחזור ואזכיר זאת עד שנדע "האם כצעקת". אלישע

איריסא

New member
לאלישע

לא באתי חו"ח לשלול את זכויותיך אבל בהודעתך שללת את זכויותיו של מבקר לפעמים לא פלא שהוא כתב בעילום שם עם יחס כזה זכותך להגיד הכל אבל יש דרך להגיד את זה ובהודעתך פגעת לא רק בו אלו בכל אלו שהודעתו תאמה את דעותיהם בנושא

איריס , האומנם?

היכן בהודעה של אלישע מופיעה שלילה של זכויותיו של "מבקר לפעמים" ??? תשכילי אותי

איריסא

New member
לחיה

עברו יומים מאז המהומה שחוללת כאן בפורום ועדין לא רואים אותך בכלל. במשפט זה הוא שולל את זכותו להגיד את דעותיו

איריס , אני רואה כאן את ההיפך

היכן במילים האלה יש רמיזה לשלילת זכויות של מישהו לומר את דברו???? אדם הופיע בשם בדוי, עורר מהומה ונדם אלישע מזמין אותו להמשיך ולהשתתף ולא שולל את זכותו. יכול להיות שיש לי בעיות בהבנת הנקרא אבל כך אני רואה את הדברים.

איריסא

New member
לחיה

ראשית כמו שאמרת הוא פנה בשם בדוי אף אחד לא יכול לדעת אם חזר להופיע בשמו הרגיל בפורום דבר נוסף בזה שאתם כותבים חולל מהומה ישנה לשון שלילה לאדם

anat1

New member
צר לי אך אתן טועות ובגדול

אלישע הוא זה שמייצג את היונה כאן בפורום, תמיד מציע הצעות חלופיות, ולא שוכח את מטרת הפורום להפך- חינוך נכון אינו מנותק ממחשבים, הגישה שלכן מחזירה אותנו המורים לימים אחרים, בהם המורה משתרך אחרי הילדים, חושש מטכנולוגיה ועוצר את התפתחות החינוך. איפה הקידמה, איפה החזון אסור לדרוך במקום ולנתק את החינוך מטכנולוגיות מתקדמות. לא הגבתי עד כה כי נתתי צ´אנס לנסיון אבל אני חושבת שהפיצול לא נכון ואפילו מקבע. ענת

לא מדובר על פורום מורים

שבו פה ושם נשאלה בו שאלה שקשורה למחשבים. כשזה היה כך אף אחד לא דיבר מדובר על פורום מורים שהפך לפורום מחשבים! שכל הודעה בו כמעט היתה בנושא המחשבים, ואנשים שפחות מתחברים לתחום לא מצאו את עצמם בפורום. חבר´ה - החלטנו על שבועיים ניסיון אז תנו צאנ´ס - תכבדו את הבקשה שלנו (או יותר נכון שלי) אם לא יצליח - תמיד נוכל לחזור למצב הקודם! אבל בעצם העובדה שכל הזמן חוזרים ודנים בנושא האם זה היה צעד נכון או לא, אנו לא תורמים כלום. מבטיחה שבעוד שבועיים נערוך סקר מה העדפתם - את המצב הראשוני או הנוכחי ולפי החלטת הרוב נפעל. עד אז, בבקשה- תנו לנסות להצליח בניסוי, ואל תחזרו כל הזמן לנושא הזה שמעורר כל פעם ויכוחים וטענות לכאן או לכאן

למעלה