מומלצי השבוע

izzys

New member
מה את כל כך מפחדת לראות?

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא חושבת שהיה. - שיר השבוע (כללי): חירותי, תוך כדי תנועה, שלח לי שקט. - אלבום השבוע: דווקא עד הקצה. - האדם שעשה לכם את השבוע: גלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תוך כדי חולשה, תוך כדי בושה. תוך כדי תנועה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שבעים ותשע... תשעייייים! [עזבו שטויות
]
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שום דבר ממשי. - מאכל השבוע: אוי ואבוי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה של דנה, שגלי באה, שחורה נעמה ועידן בבית שיץ. - משהו שהרס את השבוע: אין צורך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדת לעידן.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו מעניין, התחלה חדשה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בומביי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בכיף.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

עכשיו גיליתי שאני אשםםםם טםטםטםטם..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): בסוף תבכו. - שיר השבוע (כללי): שוב, 'את מביאה הכל' בביצוע של רניייי
- אלבום השבוע: יומן מסע - אביב. - האדם שעשה לכם את השבוע: זמי, ספיר, אוחנה, חני. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ''כמה שקל ליפול''. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אני ואוחנה מנסות ללמוד למתמטיקה.. אני: "אנחנו רוצים למצוא את היתר?" אוחנפיצה: "האמת..שאנחנו יותר רוצים למצוא את הזווית. "
אני לאוחנפיצה: "הגיע הזמןןןןןןןןן אומרת אמי!!!!!!11 הכל כבר מוכן לזיין את מכביייייייייי!!!!!111" אוחנה: "איכס..למה שאמא שלך תגיד כזה דבר?"
נגמר פרק ב''השיר שלנו'', זמי: "דייייי! איך אני שונאת את הרופאה שרצה"
אוחנפיצה לזמי: "איזה מצחיק אם זמי תתחתן עם מישהו שהשם משפחה שלו זברו..." זמי: "לא נראה לי שיש עוד מישהו זברו..," אוחנה: "לא נראה לי שתתחתני עם בן."
!!!!!!!!!!!!11 זמי רוצה לספר על משהו עתיק... מסתכלת על חני: "אההה!!! את בטוח היית חיה בתקופה הזאת!" D: זמי מספרת על הדרך-שואה חזרה הביתה , "אני מסתובבת אחורה..ופתאום אני רואה יד בדואית!" DDD: ואז מספרת על התינוק שעשה קקי באוטובוס.. "יואו מסריח לי.. נו בשביל מה?! זה מזה מיותר." ואז על דוסים-חרדים מסריחים אש שעלו לאוטובוס..."רציתי להפליץ כדי שיהיה ריח יותר טוב!!!!" אוחנה: "מה, אבל מי עשה את זה מביניהם?" "לא הצלחתי להחליט מי יותר מסריח.."
ציטרין: "וואי, הוא כאילו זיוועון מהלך!!!! ה' בכה כשהוא ברא אותו!!!"
"הוא קודם נולד זוועה... ואז נולדו לו ידיים ורגליים!"
!!!!!111 - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כלום. - מאכל השבוע: כ"כ הרבה בשר שיום שלם בערך כאבה לי הבטן. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שחני באה לאריאל, ושימי הצ'אט חזרו :) - משהו שהרס את השבוע: יום רביעי, וחמישי המתכונת, ושישי.. /: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת של יפית, להתחיל לעבוד, ואולי לסמינר של הנח"ל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: איכשהו לעבור ת'מתכונת בהסטוריה בניגוד למתמטיקה.. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יפית. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אין לי אומץ...

../images/Emo55.gif באמת שצחקתי בקול ../images/Emo6.gif

אוחנה עם זמי- קברת! (לאלא, ניילנת!
)

היא לא ראתה את מה שהוא ראה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): ריטה - ימי התום. - אלבום השבוע: ריטה [הכל מהכל] - האדם שעשה לכם את השבוע: אביחי ותומר.. בעצם מי לא.
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין לי שום חרטות או תקוות לעצמי זהו כל מה שיש" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אני ממש שמח בשבילך, שאת מאושרת ככה" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): דג!!
- מאכל השבוע: - - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שבת בתל-אביב/יומולדת - משהו שהרס את השבוע: שבת בתל-אביב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Killing Me Softly - fugees
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: - סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Noam TG

New member
פחחחחח יא פא-טת-!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):עוד מעט - שיר השבוע (כללי): U2-YAWEH - אלבום השבוע:||BLACKFIELD-BLACKFIELD - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "What no man can own, no man can take. Take this heart, and make it break." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):2 דיוידיים של יו2 - מאכל השבוע:במבה
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:חופשת מחצית
- משהו שהרס את השבוע:ביצפר.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:בלקפילד במעבדה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהוופעה תיהיה טובה! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:U2-INTO THE HEART -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

אישור

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מי? - שיר השבוע (כללי): Carrion-Fiona Apple - אלבום השבוע: The Best Of- Sixpence None The Richer. - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): I got a hiding place where spring marches in. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "טוב שאת לא הדבר הכי מקסים בעולם הזה". - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: חמישי, 100 במתכונת בתנך
. - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים תנך. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לסיים תנך בהצלחה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Shame- P J Harvey. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

ב י ז י

New member
כולם הגיעו בשבילך..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): היהודים- הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): Nickelback - How You Remind Me - אלבום השבוע:עברי לידר- זה לא אותו דבר - האדם שעשה לכם את השבוע: צ'וקי, הוא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני צריך אותך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אבא שלך לא לקח אותך לפארק הקופים, הוא לקח אותך משם" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): אין יותר מתמטיקה? :] - מאכל השבוע: ספגטי, ב"ספגטים" - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה ביום שישי, והמסיבה ביום שישי - משהו שהרס את השבוע: שהיה ת'בגרות במתמטיקה.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת סימסטר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Anouk - Love -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה