מה את כל כך מפחדת לראות?
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא חושבת שהיה. - שיר השבוע (כללי): חירותי, תוך כדי תנועה, שלח לי שקט. - אלבום השבוע: דווקא עד הקצה. - האדם שעשה לכם את השבוע: גלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תוך כדי חולשה, תוך כדי בושה. תוך כדי תנועה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שבעים ותשע... תשעייייים! [עזבו שטויות
] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שום דבר ממשי. - מאכל השבוע: אוי ואבוי
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה של דנה, שגלי באה, שחורה נעמה ועידן בבית שיץ. - משהו שהרס את השבוע: אין צורך. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום הולדת לעידן.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: משהו מעניין, התחלה חדשה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בומביי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בכיף.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא חושבת שהיה. - שיר השבוע (כללי): חירותי, תוך כדי תנועה, שלח לי שקט. - אלבום השבוע: דווקא עד הקצה. - האדם שעשה לכם את השבוע: גלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תוך כדי חולשה, תוך כדי בושה. תוך כדי תנועה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שבעים ותשע... תשעייייים! [עזבו שטויות