מומלצים, מה הסוד?

אביעד ק

New member
הכותרת שלך לא טובה

היא צריכה להיות: אבא אמר לי שאין כלום בטלוויזיה!

דנטל

New member
אם הכוונה להודעה בראש השרשור

אולי בגלל שלהמון גולשים לא ברור מה ההבדל בין שני הפורומים. אם הכוונה לשרשור המלצות בבלוגים שנפתח גם בתמיכה וגם בפורום מומלצים, זה בגלל שהרבה גולשים מעלים המלצות על בלוגים, אז במקום למחוק את ההודעה שלהם, יש להם במה. גם אם את לא קוראת שם, הרי שיש גולשים שקוראים שם ואולי יענין אותם להכנס לחלק מההמלצות
. בנוסף, אולי אביעד קורא את ההמלצות על בלוגים בפורום מומלצים, לא יודעת, כי הרי יש גם בעמוד הבית המלצות על בלוגים.

אביעד ק

New member
אביעד לא קורא המלצות

הוא עסוק בלחפש שרשורים על גילויי עריות שישחיתו את הנוער
סתם סתם. ברור שאני קורא שם. וגם כאן. וגם ב-807.

naama tapuz

New member
את צודקת (כרגיל)

אבל אם רוצים שהדברים יופיעו בעמוד הבלוגיה, כדאי לצרף לינק למקום המתאים.

דם דם

New member
תלוי בעורכים של תפוז

כמו שכבר אמרו יש שרשור אוף בפורום 807 ששם אפשר להמליץ על רשומות. העורכים של תפוז מסתכלים שם ומחליטים מה לדעתם מתאים ומה לא,ושמים בהתאם. כמובן שיש לא פעם גם מקרים שרשומות שבכלל לא הופיעו שם,אבל עדיין הופיעו בעמוד ראשי,זה לדבי המומלצים. לגבי החשוב שתקראו,זה כמו שפעם היה את סערת הטוקבקים רק שהפעם זה לפי כמות האנשים שאהבו את הרשומה. אם יש רשומה מסויימת ש50 איש אהבו אותה סביר להניח שהיא אוטומטית תופיע ב"חשוב שתקראו" אני חושב שזה מנגנון אוטומטי יש לפעמים כמה ניקים שחוזרים על עצמם,אבל שוב זה עניין של העורכים בתפוז,הם בוחרים מה לדעתם מתאים למומלצים ומה לא

אף פעם לא הבנתי את זה הקטע הזה...

אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של מספרי הפורומים... אני רואה, בלי סוף, בכל הודעה שנייה כמעט שמישהו כותב איזה מספר משונה של פורום משונה, אבל אף פעם לא ראיתי או לא שמתי לב בעמודים הראשיים של הפורומים, או בעמודים עצמם של הפורומים שכתוב שם את מספר הפורום... אז מה זה בדיוק פורום מספר 807? ואיך זה (המספר) יכול לעזור לי?

mary lou

New member
הסתכלתי על שורת הכתובת

למעלה, מעל הפורום הזה למשל, שורת הכתובת נגמרת ב1516 זהו מספר הפורום. החליפי את המספר הזה ב807 ותגלי שאת מגיעה לפורום "הבלוגיה" שהוא מן הסתם פורום מספר 807 זה יכול לעזור לך בגישה מהירה לפורומים. מי שגולש בכמה פורומים, עצלן מכדי להכניס אותם למועדפים אבל זוכר את המספרים- יכול לשייט בין הפורומים בעזרת המספר והכתובת. חוץ מזה זה גם סוג של סימן, שם, במקום לומר "פורום הבלוגיה" יגידו 807... :)

חחח לא נורא...

הפעם אני אמחל לך
את יכולה להתעודד בכך שאת לא לבד... גם b love עשתה בדיוק את אותה טעות נוראה וחשבה שאני אישה... לא יודע, אולי הבעיה היא בי? אני כותב כמו אישה?!?!? הייתכן?!?!?!?

דנטל

New member
זה פורום התמיכה

המספר עוזר כשאתה נמצא בפורום מסוים ואין לך קישור של הקלקה אחת לפורום שאתה רוצה לעבור אליו, אתה רק משנה את המספר בשורת הכתובת למעלה במקום לחפש את הפורום שאתה צריך.

למעלה