ההנחות שלי
נגיד שזו תחרות. זו לא, רק נגיד. בתפוז יש אלפי בלוגים. ביום מעודכנים מאות פוסטים (אולי, אין לי מושג). משבצות קידום יש כמה אחדות שמתחלפות מדי כמה זמן. כלומר, בתחרות מתמודדים כמה מאות גולשים ורק כמה אחדים מהם יזכו. זה אומר שלא רק שאתה צריך להיות טוב בפני עצמך, אתה גם צריך להיות טוב כ"נגד" המתחרים האחרים שלך. בנוסף, לא רק איכות הכתיבה שלך מתמודדת פה על מקום, אלא גם הנושא עליו כתבת. כלומר, כמה מאות המתמודדים באותו יום כתבו על כמה מאות נושאים. חלק מהנושאים האלה ממש "חמים" כרגע. לאלה יש יותר סיכוי. אחריהם יכולים להשיג אולי איזו משבצת אלה שכתבו על נושא שיש לו סיכוי לעורר "בלגן". מה לעשות, גם פרובוקציה יכולה לשחק פה תפקיד. דבר שלישי, מתוך המאות האלה, כמה גולשים המליצו על עצמם ויש אולי כמה שאחרים המליצו עליהם ולאלה יש יותר סיכוי לזכות בתחרות, פשוט בגלל שעורכי התוכן ראו אותם בשרשורי ההמלצות השונים והם מודעים לקיומם, בעוד אתה כתבת את פוסט חייך, אבל עורכי התוכן לא יודעים עליו בכלל, כי הוא שם נחבא לו אל הכלים. *אתה מוזמן גם להמליץ על עצמך בפורום מומלצים (קישור בחתימה שלי). אין לי קשר להמלצות ואין לי מושג לגבי הקריטריונים. אני רק עושה שם סדר, מוחקת, משרשרת, פאנלים, אבק וכו'.