מומלצים, מה הסוד?

mary lou

New member
האמת שכן.

בחלק גדול מהבלוגים שאני קוראת, בתפוז ובישרא, אני מסתכלת על המונה שבתחתית הבלוג ובודקת ממתי הבלוג פעיל. זה נותן עוד נקודת מבט על כמה הבלוג פעיל...

ע ל ו מ ה

New member
הן כותבות "שולתתתתתתתת!!!1"

שגיאת הכתיב המחליפה ט' ב-ת' היא חלק מהחן...

טוב מה את רוצה ממני

אני זקנה. כשאני הייתי ילדה עוד לא כתבו ככה בנט. האמת שלאחרונה גם גליתי שאין לי מושג איזה מפורסמים הילדים הללו מעריצים. הראו לי תמונות וזהיתי אולי אחד או שניים.

אני בת 25

וכבר יותר משנה לא יצאתי לדיסקוטק. ואפילו אם מישהו יצליח לסחוב אותי לשם, אז אני בטוחה שאני יתלונן שצפוף לי, ומעשנים כאן סיגריות, ועוד שלל תלונות של זקנות. מה לעשות האורות המנצנצים המוזיקה, השואו, זה כבר ממזמן לא עושה לי את זה, ואף בחור חתיך עם צעדים של ג'ון טרבולטה לא ישנו אותי. אוף... שמישהו יסחוב אותי לאיזה דיסקוטק, מתחשק לי לדמיין שאני הכלאה בין רוני סופרסטאר למיכל אמדורסקי.

דם דם

New member
../images/Emo6.gif מועדון

לפחות ממה שאאני שמעתי אצלנו את באמת "זקנה"
לא אמרתי כלום,סתם הרהרתי בקול רם

הרשו לי להקיא על המילה שלכם

מועדון נותן לי תחושה, כאילו המקום יענו אקסוקוסיבי ונכנסים לשם רק החברים של... אתם יודעים איפה תמיד רציתי להיות ובחיים לא הגעתי לשם? "מסיבת טבע." זה נשמע מדליק. מוזיקה עצבנית אתה רוקד הכל פתוח יש טבע. הבעיה היא שאלו מסיבות שושו כאלו, וצריך להכיר איזה מסומם או שניים כדי להגיע אליהן.

דם דם

New member
מסיבות טבע זה לא רק סמים

הייתי באיזה מסיבת טבע מזמן מזמן ממה שאני זוכר לא היו שם סמים,זתומרת היה,אבל באותה כמות כמו שיש במועדונים רגילים הייתה מוזיקה מגניבה,ריח של דלק מהגנרטורים,שתייה טובה,ואחלה אנשים וכמובן 2-3 כאלה שלקחו סמים. הבעיה היה להגיע באותה זמן למקום של המסיבה...בלב ליבו של איזה שדה בסוף העולם אישית לדעתי מסיבת טבע זה חמוד,כול עוד מוציאים משם את הסמים... כול אחד והפייבוריט שלו

דם דם

New member
זה מסיבות עם סמים

כמו בכול מסיבה אחרת היום בכול מועדון אפשר למצוא סמים,אני מניח שבמסיבות טבע יש אותו אחוז של משתמשים כמו במסיבות אחרות חוצמזה לא חייבים לקחת סמים. גם כן תקשורת, התקשורת עויינת

b love

New member
בלוני הליום?את מדברת על מסיבה כתה ד

חח סתם סתם, הייתי חייבת

b love

New member
הלוים זה לא סמים..

לא יודעת איך זה נגרם בדיוק..
יאללה איפה החכמים?

דם דם

New member
הליום וגז צחוק

בדרך כלל מוכרים את זה בבלונים למרות שנתקלתי בזה גם בספריי בכולופן הגז צחוק סתם נותן תחושה של סוטול וכאילו אתם קצת שיכורים רק שזה עובר מהר ההלויום האמת נותן בערך אותה השפעה רק שהוא עושה קול כמו של ילדה כוסית קטנה למה זה קורה, מאיפה לי

למעלה