מוזר

GERALD KORNGOLD

New member
מוזר

מדוע הסטודנטים של בר אילן צעירים יותר מהסטודנטים של ת"א ? בר אילן סיננו בקבלה על פי גיל ?

dingost

New member
השערה

אחוז לא קטן מהסטודנטיות בבר אילן הן בוגרות שירות לאומי של שנה אחת (לעומת האופציות המקבילות של שנתיים בשירות הלאומי ה"מורחב" או שירות צבאי לבנים ולבנות שנע בין שנתיים לשלוש). הדבר מאפשר להירשם לאוניברסיטה מוקדם יותר משאר הסטודנטים. זו רק השערה כמובן. אגב, מהיכן את/ה שואב/ת את הנתון חסר המשמעות הזה?

GERALD KORNGOLD

New member
נראה לי שפתרת לי את התעלומה

בתכלס באמת התכוונתי דווקא לבנות, ולא ציינתי זאת כי העדפתי לכתוב בכללי. עכשיו מובן לי כיצד בנאדם בן 26 עלול לחוש לא בסדר עם עצמו (תחושת מצפון מעיק וענישה עצמית) כשהוא חש שהוא נמצא עם קטינות. כי למרות שהן בנות 22 הן נראות פחות וזה מפחיד ! פשוט בנאדם בן 26 שלומד בבר אילן עלול לחוש שהוא נמצא עם ילדות. הן נראות כולן ילדות. של תל אביב לא !

GERALD KORNGOLD

New member
הבנתי מה עושים שם בבר אילן

מצד שני הן לא צעירות במיוחד אלא יותר נראות כך מפני שבכל המקרים שהעזרתי לשאול לגילן, קיבלתי תשובה "בת 25", "בת 26", בת 24" למרות שחשבתי שהן בנות 19. אז יכול להיות שבאמת בבר אילן בוחרים את הסטודנטיות על פי המדד "האם את נראית צעירה יותר מגילך ?". ואם היא נראית צעירה יותר לגילה אז מקבלים אותה לבר אילן.

גם באת"א לא חסרות בנות שעשו

שירות לאומי של שנה אחת.. וחוצמזה זה לא קשור- ואנוכי אחרי צבא, ואפילו לא בת 22 אז מה הקשר? ויש גם סטונדטים אחרי צבא בגילאי 22-23 אז..?

GERALD KORNGOLD

New member
אין בעיה אבל יש קטע עם ההגזמה במראה

אני מתכוון שבת 22 בתל אביב לא נראית אותה בת 22 של בר אילן. אתן בנות אותו הגיל, אבל אותן בנות 22 שלומדות בבר אילן נראות בנות 13. ואותן בנות 21 מבר אילן נראות בנות 11. לכן, העדפתי לברוח מבר אילן כי אני לא אוהב להרגיש חריג ולא אוהב להרגיש שאני נמצא עם בנות 13 אני יותר מעדיף להימצא עם בנות 22 שנראות בגילן (22) .

Kiru

New member
רק כדי לוודא

עזבת את בר-אילן ועברת לאת"א, כי בבר-אילן הבנות נראות צעירות מגילן?

sacrament

New member
מדוע לאנשים משעמם...

והם פותחים כינוי של עו"ד מפורסם ושואלים כזו שאלה בפורום? הפכתי והפכתי בשאלה. ותשובה אין.

למעלה