מוזמנים לבלוג

ענת ניב1

New member
מה עוד ביימתי...

"אוטובוס הקסמים" (טליה פלג ברקאי היתה אז בת 13), "כפפת המשאלות" (יובל סגל היה גם בן 12 נדמה לי), "מייטי מקס" (גם דיבבתי את אמא שלו), "כנפי הרעם" (שודר בערוץ 2), "סופרמן"- עונות ראשונות (אני לואיס), "נאדי"- עונות ראשונות, סרט הקולנוע - "סוד הממלכה הקסומה" בכיכובה של טליה פלג ברקאי, סרט: "גן עדן לכלבים" שוב בכיכובה של טליה פלג ברקאי, שעון השמש (סדרה על זוחלים עם דני בסן),סרט "ספייס ג'אם" את מייקל ג'ורדן דיבב אלון נוימן, סרט "לשחרר את ווילי 2", "טירת האושר" (חינוכית), "הנסיכה ותלתלי הקסם" (ערוץ 2), שרקי וג'ורג' (ערוץ 2), סרט: "רובר מלך החווה", "עולמו של בובי" עם עמי מנדלמן ואנוכי מדבבים את כל הקולות.. שיואו, זכרוני בוודאי שמט הרבה דברים שפשוט נמחקו והתאיידו להם

lsabag

New member
בשביל זה אנחנו פה לאט לאט חחח...

חחחחח

porky169

New member
חחח נאדי../images/Emo134.gif

"לשלם לך? אתה חייב לי שקל וחצי"(נא לקרוא את זה במבטא צרפתי
)

sיגי

New member
יואו אני מתה על נאדי!!!!!!

אני יודעת שזה נשמע קצת מטורלל כשזה מגיע מבחורה בגילי - אבל זאת האמת חולה על הסדרה הזאת, בגרסה הישנה שלה.

ענת ניב1

New member
זה בסדר, איתי את יכולה לדבר על גיל

גם אני נשארתי אינפנטילית, כנראה עד סוף ימיי:)

shirpan

New member
די!! איזו נוסטלגיה! מדבבים מדבבים

איך אהבתי את כפפת המשאלות! איזה קטע זה שיובל סגל וטליה ממש גדלו בדיבוב.. זו באמת השראה כי אני מכירה את הקולות שלהם מכל כל מזמן! חיחי פגשתי את יובל סגל לפני כמה שבועות בהצגת תיאטרון. מאז שהוא התחיל להופיע בפיג'מות אז אני גם יודעת איך הוא נראה, ואחרי התחבטויות רבות והרבה פאדיחות.. ניגשתי אליו ואמרתי לו שאני מתה על העבודה שלו ושאני מאוהבת בקול שלו מכיתה ו' בערך.. נראה לי שהוא לא ממש ידע מאיפה נפלתי עליו :) אבל הוא הוחמא שזה טוב. כשפגשתי בפעם הראשונה את טליה בנ.ל.ס, הכירו לי אותה ואמרו:שיר, תכירי-- זו טליה ואני אמרתי: לא נכון!!!! את דורותיאן מאוטובוס הקסמים!!!! והתגלגלתי מצחוק וממש התרגשתי! אחר כך.. היא לא יודעת את זה אבל נכנסתי לאוטו והתקשרתי לאחים שלי בהיסטריה ואמרתי להם: יואו!! פגשתי את דורותיאן!! והיא אמרה לי :לפי מה שידוע לי!!!!" (זה משפט המחץ שלה באוטובוס הקסמים) והם כל כך התלהבו והתחלנו לצרוח בטלפון.. (כן הם בני 17 ו- 21, אז מה?) ככה אנחנו. אבל אני חייבת לומר שממש שנאתי את שעון השמש.. הייתי ממש קטנה וזה היה על חרקים מגעילים כאלה, לא כמו הביגבגים שהיו חמודים, ואני זוכרת בבירור את הסמל של נלס בסוף התוכנית, ואת עצמי חושבת לעצמי- אני שונאת את הנלס האלה שעשו תוכנית כזו מגעילה. :) ואיפה אני היום.. חיחי..

ענת ניב1

New member
רוצה לשמוע משהו?

גם אני שנאתי את שעון השמש. מה הם חשבו לעצמם הבריטים האלה שהשקיעו בסדרת אנימציה שלמה על חרקים מגעילים?:) מה, יובל סגל לא בארה"ב?

shirpan

New member
אולי הוא בארה"ב עכשיו, אני פגשתי אותו

לפני כמה שבועות בבאר שבע בתיאטרון שם. ידעתי שלא רק אני לא סבלתי את זה! זה באמת היה מגעיל

miaBaby

New member
אובר מלך החווה???

סרט ענק!!! היה לי אותו באנגלית ועברית כשהייתי קטנה... ויש שם שיר גדול! שרובר שר שהוא בחיים לא יעשה פיפי על עץ חג מולד... עד היום אני זוכרת חלקים ממנו בע''פ! ILL NEVER DO IT ON A CHRISTMAS TREE A CHRISTMAS TREE IS SAFE FROM ME... יש קליפ של זה ביוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=9RLbz9ccBUI קלאסי :)

miaBaby

New member
אני אקח ניחוש פרוע ואומר ש...

אדון "זה עם השפם"? חחח וואי תגידי את זוכרת במקרה איך תרגמו את הפזמון של השיר הספציפי הזה<? שיו מנדלמן שר על להשתין על עצים.... איפה אני הייתי כשזה קרה????

ענת ניב1

New member
זה לא היה מנדלמן כלל

זה היה מי שעכשיו אמור לשבת מאחורי סורג ובריח על עבירות לא עלינו וכשעבדתי איתו היתה זו הנאה צרופה כי הוא היה מצחיק ומוכשר- חנן גולדבלט אני זוכרת שאני תרגמתי את השיר, אבל לא זוכרת איך זה הלך בדיוק. מה שזכור לי היטב שנקרענו מצחוק במהלך ההקלטות.

miaBaby

New member
גולדבלאחט?

מגניב XD אם יתרען זכרונך לגבי המילים של השיר- עדכני XD

miaBaby

New member
הממ איפה עשו?בנלס?

אם כן,יש ספריה של וידאו שם עם יאמבה סרטים פרי המקום...

ellapr41

New member
מיה, הרגע פתרת לי תעלומה של שנים!!!!!!! ../images/Emo13.gif

שנים חיפשתי את הסרט הזה, ולא ידעתי איך קוראים לו!! זכרתי את השיר ספציפית ואת רובר עצמו (חוץ מזה שיש לו עניבה
)! היה את הסרט הזה לחברה שלי, וממש אהבתי אותו, ומאז שאני בארץ, לא מצאתי את הסרט! כנראה שהתיאור: "נו, הסרט עם הכלב השמן הזה, שיש לו חברה שקראים לה דייזי" לא מספיק טוב
חחחחח אני לא מאמינה שהזכרת לי את זה! שכחתי מזה בכלל!!!
"What would Santa think of me, if i did it on a Christmas tree.. I'll never do it on a Cristmas tree, that's one thing that you'll never see"

sיגי

New member
ענת מייטי מקס זה בעצם מייטי מאוס

או שזה שני דברים שונים?

למעלה