סדרה כייפית לגמרי היה לי העונג לביים את דודיק סמדר שהערצתי מ"עברית בסימנטוב"
ע ענת ניב1 New member 6/3/08 #40 סדרה כייפית לגמרי היה לי העונג לביים את דודיק סמדר שהערצתי מ"עברית בסימנטוב"
P porky169 New member 6/3/08 #43 ראית איזה קאמבק הוא דפק?../images/Emo134.gif בפרסומת של בנק דיסקונט שכולה טייק אוף על עברית בסימנטוב.
ראית איזה קאמבק הוא דפק?../images/Emo134.gif בפרסומת של בנק דיסקונט שכולה טייק אוף על עברית בסימנטוב.
R R a m i D i s n e y New member 6/3/08 #35 וואו, מייטי מקס! זאת סדרה שבהחלט חרוטה בזכרונות הילדות שלי. מגניב לדעת שביימת עשרות סדרות ופרויקטים שגדלנו עליהם!
וואו, מייטי מקס! זאת סדרה שבהחלט חרוטה בזכרונות הילדות שלי. מגניב לדעת שביימת עשרות סדרות ופרויקטים שגדלנו עליהם!
ע ענת ניב1 New member 6/3/08 #42 זה קטע מטורף יושבים שעות באולפני ההקלטה ומייצרים דיבובים לסדרות ואח"כ שוכחים שאשכרה יש לזה קהל כזה גדול. כיף לשמוע!
זה קטע מטורף יושבים שעות באולפני ההקלטה ומייצרים דיבובים לסדרות ואח"כ שוכחים שאשכרה יש לזה קהל כזה גדול. כיף לשמוע!
P porky169 New member 5/3/08 #26 ראיתי עכשיו את סופרבן בשפת המקור../images/Emo134.gif ומישהו הסביר לי שמקור השם סופר איחיטוס זה באמת סופר בן ואני חשבתי שזו המצאה ישראלית...
ראיתי עכשיו את סופרבן בשפת המקור../images/Emo134.gif ומישהו הסביר לי שמקור השם סופר איחיטוס זה באמת סופר בן ואני חשבתי שזו המצאה ישראלית...
ע ענת ניב1 New member 5/3/08 #29 לא מדוייק בן בספרדית זה - איחו. איחיטוס זה סילוף קל, אבל אין ספק שהשם סופרבן קפץ לי לראש מיד ונשמע מתבקש.
לא מדוייק בן בספרדית זה - איחו. איחיטוס זה סילוף קל, אבל אין ספק שהשם סופרבן קפץ לי לראש מיד ונשמע מתבקש.
ע ענת ניב1 New member 6/3/08 #36 אני יודעת קצת+ פעם למדתי ספרדית, אבל אין ספק שאחרי שדיבבתי את שתי הסדרות (סופרבן וסקרנל) ידעתי הרבה יותר.
אני יודעת קצת+ פעם למדתי ספרדית, אבל אין ספק שאחרי שדיבבתי את שתי הסדרות (סופרבן וסקרנל) ידעתי הרבה יותר.
S shirpan New member 6/3/08 #44 אח.. ולהלן עוד יתרון בלהיות מדובב לומדים מלא שפות! או נחשפים אליהן בכל מקרה שזה גם טוב