מוזמנים לבלוג

shirpan

New member
אדיר! עוד כאלה!

אני מתה על סיפורי נוסטלגיה! במיוחד כאלה שאינן מנקודת המבט שלי.. אח.. מצחיק כל כך לשמוע על ההתחלה של הכבלים שנראים כיום כל כך בנאלים! והסדרות הראשונות שעשית.. ספרי עוד עוד!! עוד על הסטוריה! איזה כיף זה עושה!

ענת ניב1

New member
תודה, שיר

שמחה שאת אוהבת, בהחלט אכתוב עוד..פשוט הזמן הפנוי שלי מועט, אבל גם לי כיף להזכר ולראות איזו דרך רצינית עברנו בכולה 18 שנה! ומה שלא אכתוב כאן תשמעי בטח כבר בקורס ממש בקרוב:) תודה רבה ויום יפה לך, ענת

ענת ניב1

New member
תודה לליאור

ששלח לי את הקישור לשיר הפתיחה של סופרבן, הסדרה הראשונה שלי ושיר הפתיחה הראשון שלי, חוץ מסקרנל- למישהו יש את זה? מוזמנים לראות ולשמוע את השיר בבלוג וסליחה על הריש המתגלגלת, ככה היו שרים אז, מי שלא שר עם ריש כזו נחשב לגמרי ללא מיקצועי. היום זה נשמע כל כך מפגר, מזל שהאיכות לא משהו אז הריישים נבלעים קצת:) ענת

shirpan

New member
יואו איזה טירוף!!! לא הייתי בטוחה בדיוק מה זה

הסופרבן הזה הזה שאתם מדברים עליו כל הזמן אבל עכגשיו כשראיתי את שיר הפתיחה- יואו!!! איזו נוסטלגיה!!! הפתעתי את עצמי כשזכרתי המון מהמילים בשיר פתיחה! אדיר!

ענת ניב1

New member
אני כל הזמן נדהמת לגלות

שאשכרה יש כאלה שגדלו על הסדרה. איזה כיף לדעת את זה:)

porky169

New member
חחח כבר שכחת ששלחתי לך את השיר../images/Emo134.gif

כשרק הצטרפת לפורום? סופרבן שודר לאחרונה ב1997 ואני כל בוקר הייתי קם, אוכל לחם עם שוקולד מוזר כזה והייתי רואה את סופרבן. אגב מי הגה את השם סופרבן? בספרדית השם שלו זה נדמה לי אחיטוחס לא?

ענת ניב1

New member
איך אפשר לשכוח

אבל היה לי רק את הסאונד שלו בלי תמונה, ועכשיו אני מבינה שיש עוד כמוך שהיו מכורים לזה. את סקרנל יש לך? לחם עם שוקולד זה לא דבר מוזר, אני גדלתי על לחם עם שוקולד עד חטיבת ביניים אניהמצאתי את השם "סופרבן" בספרדית איחיטוס, אחיטוחס זה מסדרה אחרת:)))) סקרנל גם הגיע מארגנטינה וגם המצאתי לו את השם ושיר הפתיחה, ושמו בספרדית "קלקולין" (מהמילה קלקולציה, כי הוא היה למדן כזה, בקיצור צחוקים:)

porky169

New member
פעם מצאתי תמונה עם כל הסדרות של אותה חברה

שיצרה את סקרנל ואת סופרבן. (אם היית רואה את השוקולד הספציפי הזה היית מבינה,הוא היה חצי חום חצי לבן, הצורה שלו הייתה מוזרה אבל הוא היה טעים משהו פחד). יש לי פרק של סקרנל במחשב ואני חושב שלילדים של חברה של אמא שלי יש אוסף קלטות(קנויות) עם כל הפרקים של סקרנל.

ענת ניב1

New member
מוכנה לקנות!

בחיי, תשאל אותה אם אפשר לקנות ממנה או לצרוב ולהחזיר, מתה להראות לילדים שלי

porky169

New member
האמת היא שתמיד רציתי לשאול אותה../images/Emo134.gif

אם יש לה את זה עדיין כדי להמיר את זה לDVD. בינתיים אני שולח לך בפרטי פרק של סקרנל

ענת ניב1

New member
קטע מטורף לגמרי!

גם הסגיר שם עם כל הקרדיטים, מזל, אחרת לא הייתי מאמינה שאני אכן עשיתי את זה:) תודה רבה, איזה כיף להזכר בזה ענת

lsabag

New member
אשמח לראות את זה גם כן :)

אשמח לקבל זאת

lsabag

New member
ווואיייי טירוף ! ! ! חחחח

רצחת אותי מגעגועים לפעםםםםם שיאוווווו חחחחחח

ניר, זה אולי יישמע מוכר, אבל... גם אני רוצה!

אתה יכול לשלוח לי את הקטע המדובר במסר אישי? אני פשוט אוהב להיזכר בסדרות של פעם. וחוץ מזה, מתחשק לי לשמוע את ענת עם ה- ר' המתגלגלת המדוברת חחח :)

shirpan

New member
את המצאת את השם סקרנל???????

אני בהלם!!!! "חכם יותר מהמחשב כי הוא קורא כי הוא חושב!" איזה קטע! וזה לגמרי לגמרי חלק ענק מהילדות שלי. מה עוד עשית???

ענת ניב1

New member
לכבוד הוא לי!

אכן, המצאתי את השם וגם את מילות שיר הפתיחה ואני גם שרה את זה, בן זוגי הלחין. סליחה על הרייש המתגלגלת, ככה שרו אז.. היום אני שומעת את זה ומתיירקת:)

למעלה