מוזיקקה

שתוק יה בלאקר אוכל בתחת זה...

אחלה מוזיקה לפחות זה יותר טוב לשמוע סקרצ´ים אם קצב טוב ולא חרא צווח כמו מפגר בזמן שהוא רוצח חתולה ועושה איתה 666 על הבטן ואז חותך את הורידים ונכנס לפוגו נשמע מוכר יה פאגוט מתרומם הלוואי שיום אחד תשרוף תנ"ך[דרך אגב הם עושים את זה] ובטעות תדליק את עצמך ואז תראה כמו מרלין מנסון רק אם צלקות

FreekStyler

New member
מתי תבינו

אולי אני בלאקר אבל אני לא אנרכיסט ומרלין מנסון זה פוזה אחת גדולה כדי להרוויח כסף

אממממממ

אני אוהבת לרוב... מטאל,פרוגרסיב,רוק,קור,וכל מני פאקינג סוגימ של מטאל... כמה שיותר חזק או קבד...יותר טוב... מה שיש יותר תופימ...עוד יותר טוב!..איפה שמייק פורטנוי מצוייייייננננננ! אבל הלהקות הכי בסט-לינקינ פארק,מטאליקה,דרימ טיאטר ודה בסט אופ דה בסט... בריטניייייייייייייייייייי(רוללללללללללל(נוט)) אבל כמובנ אני זה לא דוגמה

xflil

New member
איך מישהו שאוהב את

דרימ טיאטר יכול לאהוב את לינקין פארק תסביר לי.....?!!!!!1 בושה לאנשות

סמוכ אל סמוכ...

בלינקינ פארק יש משהו כזה טוב שזה כזה צעקות אבל המוזיקה חלשה... ואני כמובנ אוהבת צרחות והרבה מהמ..חוצ מאלה של הפקצות... ודימ טיאטר המ פשוט גדולימ אמ המתופפ הכי טוב בעולללממממממ תסבירו לי איכ מישהו יכול לישלוט במערכת כמו שלו?! ואיזה קורדינציה יש לו פאקינג מאנ... וגמ אני אוהבת קצת סולד...SOUL אז יש להמ כמה שירימ כאלה.. כמו אבואוט טו קראש,מיסאדרסטוד ופרוויאנסקייז(משהו כזה) אבל בקללי אני אוהבת סולד... אגב במטאל שכחתי להגיד אני לא אוהבת את אירונ מיידנ... רק שיר אחד שלהמ (דה נמבר אופ דה ביתס..)

rodney

New member
זה משתנה הרבה אבל זה העיקר

בעיקר פאנק NOFX Millencolin Pennywise Pulley +- NFG+- Smash mouth anti flag טוב יש עוד הרבה אז לא חשוב

Yuval Penny

New member
ואללה רודני...

חשבתי אתה במטאל שיט הזה אבל אתה בפאנק הטוב.... איזה טוב הדיסק החדש של pulley thogether again for the first time ןגם @#?טוב

the mutt

New member
ושוב

אני רואה שלא נגרם שום נזק ולכן אני מודיע שוב אני ממש חושב שאני יחטוף על זה קנס על הפרסום הלא חוקי הזה... אבל שטויות שמעו לכל אוהבי הפאנק והארדקור עצבני הלהקה שלי (YOSEMITE TRUCKS) מופיעה בערב פאנק ביום שלישי ה-26 לחודש במועדון הפטיפון בתל אביב הכניסה ממש זולה 20 שקל שווה לכל נפש לפרטים לפנות אלי! ואיתי....בקשה על תתן לי קנס או משהו כזה...סבבה?

rodney

New member
בהצלחה

שום קנס אני אפילו שוקל לבוא מתי זה יוצא ה-26??? נראה לי יש לי בגרות יום למחרת או משו...

rodney

New member
לא יודע

אני מתקשה להשיג דיסקים איכותיים בארץ נראה לי הפתרון הוא להזמין מחו"ל .. קניתי לא מזמן דיסק חמוד של nofx heavy petting zoo מומלץ

Yuval Penny

New member
NoFx...

אחי יש לך את הדיסק החדש שהוא סבבה לגמרי צחוקים כזה pump up the valuum ואם אתה רוצה ממש סקייט פאנק טוב יש לך את Strung out

rodney

New member
כן שמעתי אותו

את pump up the valum בהחלט דיסק איכותי וואלה לא יצא לי לשמוע את strung out עדיף מאוחר מאשר אף פעם יש עוד המון להקות ..!

למעלה