מוזיקקה

rodney

New member
הי הי עד עוזי..

הוא אליל מספר שתיים .. הואמ מגיע מיד אחרי אבי מלר השדרן האיום! טוב נו .. ציניות לא הרגה עוד אף אחד אני מנסה להיות הראשון..

Sammi Baptista

New member
אני שומע בעיקר מטאל כמו.....

PanterA MegaDAEt Corpse VomiT Cradle Of FiltH Disturbed הרבה מאוד DeiciDe Iron Maiden Korn Marilyn Manson Nirvana הרבה Sepultura static X System Of A Down Ac/Dc Led Zeplen Ozzy כמובן... Pink Floyed Mozzart איך יכולתי לשכוך חחחח..... מי יכול להיתחרות עם הטעם המוזיקלאי-מטאלי שלי??

FreekStyler

New member
סמי כנס.. יש לי תיקונים

אמרת שאתה שומע מטאל זה תיקונים Cradle Of FiltH = דארק מטאל.. אני מת עליהם Disturbed = נאו מטאל.. אבל טובים מאוד Marilyn Manson = שחכתי ת´שם של הסוג, להקה מצוינת Korn = גם נאו מטאל, להקה אחלה System Of A Down = כנ"ל static X = כנ"ל אהבתי רק ת´להקות שאני תיקנתי לך.. בקיצור אני לא אוהב מטאל "נקי", וגם OZZY טובים לאלה... כנס להודעה שלי יותר למעלה ותראה להקות אחלה

Sammi Baptista

New member
Freek styler כנס שנייה.....

תגיד אתה מתגע בזה שאתה פריק ועוד דבר למי בכלל אכפת שאתה בלאקר?????!!!! וכשאני אומר מטאל אני מתכוון בכלליות כשאתה אומר ניו מטאל....למה זה משתייך בכלליות????....לפופ...לג´אז לא!! זה משתייך למטאל.... אז פעם הבאה סתום ת´פה יא פיטמות דלעת.....

Sammi Baptista

New member
גם לי יש תיקונים בשבילך....

CRADLE OF FILTH....זה לא דארק מטאל...זה בלאק מטאל אז פשוט סתום..... מרילין מנסון זה INDUSTRIAL.....אז אתה בעצמך לא הכי מבין..... עצה שלי תעבור לפופ... לך תשמע...פייב בקסטריט בויז בריטני ספירס ולינקין פארק יא פיטמות דלעת..

FreekStyler

New member
OK

אז טעיתי בשתיים שלוש שמות.. אז? ונאו מטאל זה לא הכי משתייך למטאל.. זה משתייך לרוק, פופ, ראפ והשאר נאו מטאל זה רוק עם תוספות, אז אתה יכול להגיד רוק ומטאל, לא רציתי שתתעצבן אחי.. רק חשבתי שאתה לא יודע... אז ראיתי שאני טועה.. לא צריך להתעצבן (יא אשך)... אגב... השמות של ה"להקות" שכתבת בסוף.. אתה בכוח רוצה שאני אקיא? למה שאני אשמע דברים דוחים כאלה?

neo16

New member
רוק ומטאל...

רוק ורוק קלאסי nirvana guns ´n´ roses pearl jam kiss ozzy sound garden alice cooper paw ומטאל: sepultura tool deftones rob zombie canibal corpse ועוד..

All Choice

New member
אחי...

וואי, עוד אחד בפורום הזה שמכיר את USELESS. ממש סבבה. המקום הזה נעשה טוב יותר מיום ליום. איך קוראים לך? מאיפה אתה?

xflil

New member
אוי שכחתי!

אני גם נורא אוהב ג´אז! בלוז! ביבי קינג, גארי מור, בלה בלה בלה בלה..... Jimi Hendrix Rullllllllllls

merdoc

New member
בעיקר PUNK

AFI Pennywise offspring החומר המוקדם יותר כי עכשיו הם בערך פופ...

FreekStyler

New member
סוס ילוך!!!

אתה מכיר אולי שם אחד של להקת מטאל (פנטרה) (טוב גם מטאליקה ונירוונה) אבל אתה בכלל שומע רוק!! לא מטאל!! ילללללללללוך (חיכוי טוב של חנה?)

TIS

New member
בעיקר היפ-הופ

אבל גם ראפ. איזה בעסה זה, חזרתי עכשיו מקניון וראיתי שם אוסף של היפ-הופ על 3 דיסקים אבל לא היה לי כסף עלי
איזה מזל דפוק...

למעלה