מוזיקקה

FreekStyler

New member
אגב.. אני עצמי לא מתאים להיות ...

סקייטר... למה? אני הרי פריק.. בלאקר... משוגע.. הולך עם ניטים.. בגדים שחורים (חרא שיש הרבה שמש ואני מת מחום) בקיצור אני די משונה.. לא?

TIS

New member
אתה חושב שאתה מיוחד?

גם אני כזה. הולך כל היום עם מכנסיים ארוכים (כמה שיותר כהה יותר טוב) וחולצות שחורות. חלק מהחולצות גזורות, עם חלק אני הולך הפוך (עם ההדפס פנימה). עושה תסרוקות משוגעות ועוד כל מיני דברים. אתה צריך לראות אותי בשביל להבין...

the mutt

New member
חברה חשוב!!!

אני ממש חושב שאני יחטוף על זה קנס על הפרסום הלא חוקי הזה... אבל שטויות שמעו לכל אוהבי הפאנק והארדקור עצבני הלהקה שלי (YOSEMITE TRUCKS) מופיעה בערב פאנק ביום שלישי ה-26 לחודש במועדון הפטיפון בתל אביב הכניסה ממש זולה 20 שקל שווה לכל נפש לפרטים לפנות אלי! ואיתי....בקשה על תתן לי קנס או משהו כזה...סבבה?

Hegze

New member
ghotic metal,power metal,progresive

Type O Negative, Nightwish, Paparoach Linkin-park, Adema, System of a Down MUTU - להקה של חבר שלי

xflil

New member
רוק, רוק כבד, מטאל, פרוגרסיב,

רוק ישראלי, וכל מה שיש בו הרבה סולואים טובים של גיטרות...... אבל בקיצור דברים איכותים, לא סתם רעש של מישהו מתוסכל שהחליט שהוא מתחיל לנגן על גיטרה, ומחר הוא מופיע בטלוויזיה......

punk skater

New member
הלהקות שאני אוהב

במילה אחת- פ-א-נ-ק! בלינק 182 סאם 41 nofx אולי יש בזה קצת רוק דרך אגב מתאים מאוד לסקייט בורד!!!!

FreekStyler

New member
חברה שאלה דחופה

מה ההבדל בין PUNK לFUNK תנו לי שמות של להקות בבקשה

Gevakumon

New member
השאלה היא לא מה ההבדל

השאלה היא מה דומה, זה סגנונות לא קשורים אחד לשני....

Gevakumon

New member
אה ביקשת שמות

טוב Punk אתה לא צריך שם נכון? לא משנה, דוגמא קלאסית לpunk - רד הוט צ´ילי פפרס דוגמה לfunk - קח לדוגמא את אינקובס, בעיקר באלבום האחרון, זה funk, בתכלס הם מנגנים funk metal אבל האלבום האחרון שלהם הוא לא מטאלי בכלל...

ShLuMp

New member
מצעטר להודיע לך

אבל רד הוט זה ממש ממש ממש ממש לא punk!

אני....

פאנק, רוק, מטאל, היפ הופ, האוס(לפעמים). אבל במיוחד: sum41!!!!!!!! הלהקה הכי פצצה שיש!!!!!

xflil

New member
מה הקטע שלכם מסאם41?

חבורה של ילדים אינפנטיליים שחושבים שהם יודעים לכתוב שירים..... זה מזכיר לי שירים של עוזי חיטמן ברצינות משרד ההקלטות שלו הוא קומה מתחתי אז אני יודע......

Nagasaky

New member
יש לך בעיה עם עוזי חיטמן ?!?!?

מה אתה מזיין בשכל הוא אחלה זמר ומשורר , הוא ויגאל בשן וביכלל כל החבורה הזאת של הופה-היי !!!!!!

למעלה