גם אני כזה. הולך כל היום עם מכנסיים ארוכים (כמה שיותר כהה יותר טוב) וחולצות שחורות. חלק מהחולצות גזורות, עם חלק אני הולך הפוך (עם ההדפס פנימה). עושה תסרוקות משוגעות ועוד כל מיני דברים. אתה צריך לראות אותי בשביל להבין...
אני ממש חושב שאני יחטוף על זה קנס על הפרסום הלא חוקי הזה... אבל שטויות שמעו לכל אוהבי הפאנק והארדקור עצבני הלהקה שלי (YOSEMITE TRUCKS) מופיעה בערב פאנק ביום שלישי ה-26 לחודש במועדון הפטיפון בתל אביב הכניסה ממש זולה 20 שקל שווה לכל נפש לפרטים לפנות אלי! ואיתי....בקשה על תתן לי קנס או משהו כזה...סבבה?
רוק ישראלי, וכל מה שיש בו הרבה סולואים טובים של גיטרות...... אבל בקיצור דברים איכותים, לא סתם רעש של מישהו מתוסכל שהחליט שהוא מתחיל לנגן על גיטרה, ומחר הוא מופיע בטלוויזיה......
טוב Punk אתה לא צריך שם נכון? לא משנה, דוגמא קלאסית לpunk - רד הוט צ´ילי פפרס דוגמה לfunk - קח לדוגמא את אינקובס, בעיקר באלבום האחרון, זה funk, בתכלס הם מנגנים funk metal אבל האלבום האחרון שלהם הוא לא מטאלי בכלל...
חבורה של ילדים אינפנטיליים שחושבים שהם יודעים לכתוב שירים..... זה מזכיר לי שירים של עוזי חיטמן ברצינות משרד ההקלטות שלו הוא קומה מתחתי אז אני יודע......