אחלה מוזיקה לפחות זה יותר טוב לשמוע סקרצ´ים אם קצב טוב ולא חרא צווח כמו מפגר בזמן שהוא רוצח חתולה ועושה איתה 666 על הבטן ואז חותך את הורידים ונכנס לפוגו נשמע מוכר יה פאגוט מתרומם הלוואי שיום אחד תשרוף תנ"ך[דרך אגב הם עושים את זה] ובטעות תדליק את עצמך ואז תראה כמו מרלין מנסון רק אם צלקות
אני אוהבת לרוב... מטאל,פרוגרסיב,רוק,קור,וכל מני פאקינג סוגימ של מטאל... כמה שיותר חזק או קבד...יותר טוב... מה שיש יותר תופימ...עוד יותר טוב!..איפה שמייק פורטנוי מצוייייייננננננ! אבל הלהקות הכי בסט-לינקינ פארק,מטאליקה,דרימ טיאטר ודה בסט אופ דה בסט... בריטניייייייייייייייייייי(רוללללללללללל(נוט)) אבל כמובנ אני זה לא דוגמה
בלינקינ פארק יש משהו כזה טוב שזה כזה צעקות אבל המוזיקה חלשה... ואני כמובנ אוהבת צרחות והרבה מהמ..חוצ מאלה של הפקצות... ודימ טיאטר המ פשוט גדולימ אמ המתופפ הכי טוב בעולללממממממ תסבירו לי איכ מישהו יכול לישלוט במערכת כמו שלו?! ואיזה קורדינציה יש לו פאקינג מאנ... וגמ אני אוהבת קצת סולד...SOUL אז יש להמ כמה שירימ כאלה.. כמו אבואוט טו קראש,מיסאדרסטוד ופרוויאנסקייז(משהו כזה) אבל בקללי אני אוהבת סולד... אגב במטאל שכחתי להגיד אני לא אוהבת את אירונ מיידנ... רק שיר אחד שלהמ (דה נמבר אופ דה ביתס..)
אני רואה שלא נגרם שום נזק ולכן אני מודיע שוב אני ממש חושב שאני יחטוף על זה קנס על הפרסום הלא חוקי הזה... אבל שטויות שמעו לכל אוהבי הפאנק והארדקור עצבני הלהקה שלי (YOSEMITE TRUCKS) מופיעה בערב פאנק ביום שלישי ה-26 לחודש במועדון הפטיפון בתל אביב הכניסה ממש זולה 20 שקל שווה לכל נפש לפרטים לפנות אלי! ואיתי....בקשה על תתן לי קנס או משהו כזה...סבבה?