מוורד ל- html

psa

New member
הכה../images/Emo88.gif את המומחים..שאלה ../images/Emo92.gif

באתר שאני בונה , ארצה להוסיף קישורים לאתרים בנושא דומה . רציתי לדעת מה הכללים לגבי זה , האם זה "חוקי"? תודה מראש,

שלומי

New member
הרי כל האינרטרנט

מרושת בקישורים.נראה לך שכל בעל אתר מבקש מבעלים של אתרים אחרים רשות לשים אצלו קישור? הכל חופשי כל עוד את לא "מאמצת" לעצמך חומר ממישהו אחר.אם את רוצה לקשר אז דאגי שיהיה הסבר עם שם לבעל המסמך\מאמר\תמונה וכיו"ב.לינק אינו דורש אישור מאיש.

psa

New member
שלומי , אחרי כל הדיונים הרבים

שנערכו בנושאים דומים. אני מעדיפה לשאול לפני, מאשר להצטער אח"כ.... כפי שנאמר "מעשה במחשבה תחילה...." אגב , אתה מכיר את הבדיחה של הבן והבדואי (הבדיחה היחידה שאני זוכרת...) "...אִבני אם לא תשאל איך תדע...???" תודה רבה על ההתייחסותך והסברך
פסא

psa

New member
שלומי, גם אם זה לא קשור ישירות

לנושא שלי מבטיחה אני ומבטיחה גם לקיים ...
בברכה

פסא - אז זה הולך ככה...

אין ממש חוקים כתובים (כאן ) בנושא: יש נורמות, כללים נהוגים ושימוש הוגן - וזה הולך ככה: השימוש בחומר שיש עליו זכויות יוצרים נחשב הוגן, כאשר: 1. השימוש בחומר יהיה למטרות חינוכיות בלבד. 2. החומר המקורי בו משתמשים יכלול בעיקר עבודות. 3. השימוש בחומר יהיה רק בחלק מהחומר למטרת הוכחת נקודה או להדגמה. 4 לא יפגע בפרנסת מחבר העבודה. בהתאם לקווים המנחים לשימוש במולטימדיה חינוכית להלן ההגבלות לשימוש בחומר: מדיה בתנועה : עד 10% או 3 דקות. טקסט : 10% או 1000 מילים. שירה : 250 מילים/ שיר שלם/ לא יותר מ3 שירים של אותו משורר. 5 שירים שנכתבו ע"י משוררים שונים. מוזיקה פזמונים/ מוזיקה בוידאו : 10% או 30 שניות אילוסטרציות וצילומים 5 תמונות ע"י אותו צלם או אמן. 10%תמונות מאוסף תמונות קבוצות נתונים מספרים: 10% או 2500 שדות או תאים מוקלדים. קישורים אינם מוגבלים כשיש הפניה מציגה : כמו בביבלוגרפיה של עבודות מחקר וספרים. המצוין לעיל כפי שאומץ ע"י "אינטל" ו"מיקרוסופט" במסגרת : " אינטל- חינוך לעתיד " המכשירה מורים מובילים ( Master Teachers-) מקווה שיש בכך להאיר על הכל...

amr riki

New member
מוטי , בני , שלומי , אלישע והשאר ../images/Emo53.gif

היי לכולם , בהודעה הקודמת שלי בשרשור זה העלתי קובץ מהוורד ואת כתובת האתר שלי אליו העברתי קובץ זה . באתר הדף מופיע מאוד "לא יפה" . לא רואים את כל הדף . כיצד ומה אני צריכה לעשות עמ"נ שגם באתר הוא יראה כמו במקור? ריקי

שלומי

New member
ריקי..,

כנראה כשהכנת את הדף לא בדקת אותו בפריסת אינטרנט אלא בהדפסה. כנראה שהוא רחב מידי לרוחב דף של "600" (אורך לא משנה בכלל). אם יש לך את המקור בוורד כדאי שתקטיני פונטים\תמונות\טבלאות וכיו"ב. כמו כן בדקי אותו בפריסת אינטרנט. זוהי רק הוכחה קטנה למה לא בונים אתרים בכלי האופיס! הטמל ריקי-הטמל!!!

amr riki

New member
שלומי

הדף הזה , כמו הרבה דפים שיש לי במאגר המידע הפרטי שלי , נבנו עוד לפני שידעתי מה זה html שלומי html !!!!! היום אני קצתיודעת . ריקי

amr riki

New member
שלומי , עוד משהו

כנס לאתר שלי לדף קישורים הפתעה !!!!!!!!!!!! ריקי

amr riki

New member
שלומי , עוד משהו

כנס לאתר שלי ולחץ על קישורים. הפתעה!!!!!!! ריקי

amr riki

New member
שלומי ,

הייתי צריכה לחשוב על זה קודם כאות הערכה ותודה . טוב מאוחר מאשר בכלל לא ! ריקי

psa

New member
בני , ../images/Emo51.gifרבה שמרתי את דבריך ושל

שלומי . שיהיו לי לעזר רב לכשאתפנה לבנות את האתר ... כעת , סוף שנה ...(במקרה ומשהו לא יודע...סתם....)
המלאכה רבה וכד´ בברכה

ריקי - את מתכוונת לקובץ הזה ?

רצ"ב עשיתי לו תיקון עריכה בהתאם לשהסברתי לך אתמול - אימרי לי כיצד את רואה זאת אצלך?

למעלה