מודעות

oritsul

New member
עזרה במחקר

שלום לכולם! גיליתי את הפורום הזה במהלך השביתה, ונשארתי.... במסגרת סמינריון בפסיכולוגיה ארגונית אני עורכת מחקר וצריכה 120 (!) נבדקים. אשמח אם תוכלו לענות על השאלון, ולשלוח אלי למייל: [email protected] תודה רבה ושבת שלום!

RONENC3

New member
שירלי

לפני שנה סיימתי את התואר באוניברסיטה הפתוחה במהלך תקופת הלימודים היכרתי בחורה מקסימה שמה שירלי רחמים , היא למדה לתואר ראשון B.A בניהול בשלוחת אליאנס , בקיצור אני מנסה לאתר אותה , אולי יש פה סטודנטים וותיקים ששמעו ראו ? תודה

ronaldo777

New member
יום הסטודנט - הופעות של אביב גפן,סינרגיה ועוד

ביום חמישי ה קרוב 6.7.07 במכללת רייכמן - המרכז הבינתחומי יתקיים יום הסטודנט: הופעות של אביב גפן והתעויוט סינרגיה מוש בן ארי ומסיבה עם די ג'י המון פעילויות כרטיסים בקופות : 50 ש"ח כרטיסים אצלי 30 ש"ח לקניית כרטיסים: 054-4355557

לינור11

New member
שלום לך עניתי על השאלון ושלחתי לך אותו במייל.

מקווה שזה יעזור במשהו. בהצלחה.

oritsul

New member
תודה לכל מי שענה ושלח../images/Emo9.gif

אשמח לקבל עוד תשובות...

מעונות בעברית - אוכל.

שלומות, אני מתחילה ללמוד בעברית השנה וכנראה אמצא את עצמי ברזניק. יש מטבחון בחדרים? הכוונה לכיור ומקרר קטן או משהו? אני יודעת שיש שירותים רק מחוץ לחדר במסדרון, אבל מה מבחינת מטבח? ואיך אנשים אוכלים? מה אוכלים? ובכלל, אם מישהו ירחיב בעניין, מאוד אשמח.

galithen

New member
תגידי-

איך את יודעת כבר שתתגוררי במעונות ובאיזה מעונות? הגשת בקשה כבר? האוניברסיטה שלחה לך טפסים?

לא..

אבל התקבלתי לעברית ואני אגור ברזניק, כי אלמד ברם ואין לי כסף למשהו אחר. הבנתי שנרשמים למעונות "מאוחר". אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג, יש להם הרבה מעונות חרא במחירים מופקעים, לך זה עולה יותר.

טוב, התבלבלתי.

התכוונתי למעונות של גבעת רם - צוויג בולא רזניק. אבל אותה שאלה, אשמח אם מישהו ירחיב לגביי המצב שם. תודה.

Falcor

New member
אני גר ברזניק

ולומד בגבעת רם . הסיבה שאני ברזניק היא מכיוון שאין מעונות לבודדים בגבעת רם ( אלא אם כן אתה מסטרנט או דוקטורנט ). בחדרים בצוויג לפי מה שאני יודע יש כיור קטן. שזה בשביל לשטוף את הפנים בבוקר ונראה לי ( אבל אני לא בטוח) שגם מקרר קטן. בגדול המטבח והשירותים משותפים עם כל המפלס - כך זה גם ברזניק. אגב.. יש סטודנטים שלומדים בגבעת רם וגרים בכפר הסטודנטים , זה תלוי אם את עולה בהגרלה או לא .. כי מעונות צוויג הם יחסית קטנים ( 450 מיטות ). שאלת מה אוכלים .. מה שאת אוכלת בבית. יש מטבח משותף.. אבל זה לא אומר שכולם מבשלים.. בדרך כלל סטודנטים מבשלים אוכל שדורש מעט זמן הכנה... כמו פסטה.. אורז.. חביתות.. תפוחי אדמה בנגזרותיו.. שניצלים. ויש כאלה שאף מגדילים לעשות (בלשון סגי נהור ) ואוכלים רק טבעול. FALCOR.

רגע, יש סיכוי שלא אקבל בגבעת רם?

אין לי שום כוונה וכסף לגור בכפר הסטודנטים. להעביר כל בוקר בנסעות לגבעת רם מהר הצופים נשמע לי כמו מתכון חביב לפרישת מלימודיי האקדמאיים הנורמטיביים והסתובבות בירושלים רבתי ובספרייה. זה לא מעיק להעביר כל בוקר עוד בנסיעות?

Falcor

New member
יש סיכוי כזה - קראי עד הסוף

מה את הולכת ללמוד ?! המעונות בגבעת רם יחסית קטנים בהשוואה למעונות בהר הצופים.. וגם כמות הסטודנטים יחסית קטנה בגבעת רם מאשר בהר הצופים. לגבי נסיעות.. יש כאלה שלא מתקבלים למעונות בגבעת רם אז האוניברסיטה מפנה אותם למעונות בקריית היובל. עקרונית קריית היובל קרובה יותר לגבעת רם מאשר הר הצופים.. אבל : א. בבוקר יש פקקים מטורפים מכיוון קרית היובל לכיוון גבעת רם.. כך שלמעשה יותר קל להגיע מהר הצופים לגבעת רם בבוקר. ב. חשוב מאוד !!! .. אגודת הסטודנטים מפעילה קו אוטובוס ( הידוע בכינויו שאטל ) בין הקמפוסים גבעת רם - הר הצופים , הלוך וחזור. הנסיעה אורכת כ- 15 דקות.. והיא חינם !. אגב ההליכה בבוקר מהמעונות של גבעת רם לקמפוס גם אורכת 10 - 15 דקות. אלו הן הסיבות שבגללן אני גר ברזיק ( הר הצופים ) וגם כי אני רוצה להיות לבד בחדר. יש גורם חדש במשוואה שלנו.. והוא כפר הסטודנטים. האוניברסיטה מאוד מאוד רוצה לאכלס אותו לכן היא סוגרת בניינים ( כמו אצלנו ברזניק ) מכיוון שהיא מחוייבת ( חוזה ) לתפוסה מסויימת כפי שנקבע בינה ובין מי שבנה ומפעיל את המעונות. לכן אני לא יודע מה תהיה המדיניות של אכלוס המעונות בשנה הקרובה. בגדול יש חוגים שיש להם עדיפות לגבעת רם כמו כימיה ביולוגיה וכאלה.. ויש חוגים שפחות.. למשל כימיה תרופתית.. לומדים הרבה בגבעת רם אבל מנהלתית שייכים לעין כרם.. לכן העדיפות שלהם תהיה למעונות בקריית היובל ( גואטמלה ).

למעלה