מודעות

yuval k

New member
בצוויג,

ואני משער שגם ברזניק ובברונפמן וכו', יש שקע טלפון בחדר. אפשר להתקין עליו "טלקמפוס" (שזה בעצם כמו קו רגיל, רק עם "קוד סודי" לפני חיוג לשיחות יוצאות, וכנראה גם שיחות חינם מול קווי טלקמפוס אחרים), ועל זה אפשר לסדר ADSL. זה מה שעשינו אצלנו, בעצם. קנינו (כל שלושתי
) ראוטר אלחוטי, ואנחנו חולקים חיבור ADSL דרכו כבר מנובמבר. אני, אישית, מרוצה -- זה נוח.

sacrament

New member
../images/Emo41.gifפתיחת פורום לימודי משפטים../images/Emo41.gif

אם פירוש המילים "אוביטר" ו"מנס ריאה" מובן לכם, פס"ד בנק המזרחי מעורר בכם גועל או שאתם בודקים "הצעה וקיבול" בכל שיחה עם החבר'ה... ואפילו אם אתם סתם מעריצים של חשין..
.- אז מקומכם עימנו! פורום לימודי משפטים מיועד לשיתוף חוויות מהלימודים, קיום דיונים, קבלת מידע על דרישות הקבלה לפקולטות/אופי הלימודים וחיפוש ההתמחות. אשמח לראותכם,
עדי, מנהלת פורום לימודי משפטים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1773 *תודה למנהלת הפורום שהסכימו לפרסם הודעה זו

ronnythree

New member
מכללת "הד" מעניקה מלגות בסאונד

מכללת הד תעניק מלגות בסאונד לזכרו של הסאונדמן, טומי פרידמן הד, המכללה למוזיקה עכשווית בתל אביב תעניק מלגות בסאונד, לזכרו של הסאונדמן המוערך טומי פרידמן. את המלגות תרמו רעייתו של טומי פרידמן והאמן דיויד ברוזה אשר היה חברו הטוב של פרידמן, מתוך הערכה להישגי הסטודנטים במגמת הסאונד במכללה ברוזה יופיע במועדון הקלאב הד במסגרת אירועי יום ההולדת ה - 16 למכללת הד ולתזמורת ההד ביג בנד, ויתרום את כל הכנסות ההופעה לטובת המלגה. מגמת הסאונד במכללת הד חוגגת 16 שנה להיווסדה ומאות בוגריה השתלבו בתעשייה בארץ ובחוץ לארץ. הד מעריכה ומוקירה את פועלו המוזיקלי המפואר של טומי פרידמן במוזיקה הישראלית בכלל ובתחום הסאונד בפרט. טומי תרם רבות לענף הסאונד בעולם ושאף לכך שהדור הבא של המוזיקה יהיה יצירתי וסקרן כמותו. אנו גאים להעניק מלגות לסטודנטים צעירים במוזיקה על שמו, אומר יהודה כהן, מנהל מכללת הד. טומי פרידמן החל את דרכו המוזיקלית באמצע שנות ה - 60 כגיטריסט ונגן בס. במשך כל שנות השבעים שילב פרידמן עבודה באולפן ויצירת סאונד למופעים. הוא עבד עם כוורת, מתי כספי, אושיק לוי, דני ליטני, יהונתן גפן, אריק איינשטיין, תמוז, נתנאלה, שלום חנוך, גידי גוב ועוד רבים וטובים. במהלך השנים התפנה פרידמן להפיק מוזיקלית את אלבומיהם של דיויד ברוזה ויהודית רביץ, אך החליט להתרכז בהמצאות ופיתוחים בתחום הסאונד. בשנות ה- 90 היה פרידמן מנכל חברת סאונד מצליחה בשם אלטק לנסיג והעתיק את מגוריו לארצות הברית, תוך שמירה על קשר עם חבריו בישראל. ביולי 2001 נפטר פרידמן ממחלה קשה.

ליאת +

New member
../images/Emo124.gif הזמנה לפורום סטטיסטיקה וspss

שלום לכל הסטודנטים רציתי להביא לידיעתכם את קיומה של הקומונה: סטטיסטיקה ו spss. ניתן להיעזר ולעזור בה בכל נושאים שקשורים לשני התחומים הפופולארים האלה
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=7502

../images/Emo141.gif סביבה לימודית ממוחשבת

אודה על כל עזרה בנושא. אני מחפשת סביבת למידה ממוחשבת רצוי חינמית דרך אינטנט. סביבה שבה ניתן ללמוד תחומי למידה שונים - כמו בביה"ס. תודה מראש .

למה לא אענה על המחקר שלך

חבל,דווקא רציתי לעזור, אבל כשאת מגישה את זה בפורמט של וורד שמאלץ אותי לכתוב על דף את התשובות שלי, ואז לכתוב אותן על קובץ וורד חדש, זה לא נוח.

oritsul

New member
מה?..

למה צריך לכתוב על דף את התשובות?... לסמן עם צבע כל תשובה שבחרת, לשמור ולשלוח, יותר פשוט מזה לא נראה שיש. תודה בכל מקרה

למעלה