מודעות א-מינית

inbardaf

New member
צודק בעיוות התמונה והתקשורת עושה

את זה כל הזמן. האמת, שפרטי המקרה לא היו ידועים לי בשום שלב במלואם וגם לא טרחתי לברר אותם, כי הם לא היו החשובים בעיני. זה שאברך דרס אתיופית בחניה - זה בסופו של דבר אדם שדרס אדם. בעובדה שהוא אברך ושהיא אתיופית ושמשת את האנשים שאוהבים להתלהם ולהפוך כל סיפור אנושי פרטי למאבקים ציבוריים. הרי הוא לא דרס אותה כי היא אתיופית והוא חרדי.. מה שהפריע לי, היה פסק הדין. זה היה מקומם. השופט חשב שהוא אשם ורק בכיוון שהוא היה במסלול לדיינות הקל בעונשו!! - זה כבר כן קשור לציבור. זה כבר כן קשור קשר ישיר לעובדה שהשופט היה דתי והנאשם היה אברך.

queen helen

New member
לא מבינה משהו:

איך היה לו ארנק כדי לעשות קניות בסופר, אבל לא היה לו ארנק כדי לשלם? אני לא מכירה את העובדות, אבל להציג אותו כקרבן שבסך הכל התבלבל כמעט, גם לא נראה לי הגיוני. בכל מקרה - בגלל שהתקשורת עמדה על הרגליים ופרסמה את הסיפור הזה, נמנע המינוי של דרורי לבג"ץ, וזה מבחינתי הדבר החשוב ביותר.

אני לא מבינה את השאלה שלך

מה זאת אומרת "היה לו ארנק כדי לעשות קניות בסופר"? בפעם האחרונה שבדקתי השלב שבו צריך את הארנק זה בשלב התשלום, לא בשלב הקניות... אף אחד לא בודק שיש לך ארנק כשאתה נכנס לסופר... ואמנם בכל מקרה אני חושבת שצריך להרשיע אותו, ועדיין לנסיבות יש חשיבות ולא הוגן להעלים אותן מהציבור. יש הבדל בין "אברך קר רוח דרס אתיופית כשהיא ניסתה למנוע ממנו לברוח בלי לשלם" לבין "אדם ששכח את הארנק בבית יצא להביא אותו, בחנייה אחת העובדות הרימה עליו יד, וכשנכנס לרכבו השנייה חסמה אותו ואז הוא התנגש בה" (שזה, כך הבנתי, קרוב יותר למציאות, וגם אני לא מכירה את העובדות מקרוב). השופט עצבן אותי במיוחד לא רק בגלל אי ההרשאה, זה, לצערי, לא חדש; אבל כשהוא אמר משהו לאתיופית בסגנון ש"עכשיו היא באמת התקבלה לחברה הישראלית" או משהו פלצני מתנשא ודוחה בסגנון הזה, זה היה פשוט מזעזע.

כל נושאי המתמטיקה, פיזיקה ולפלס

את חופשייה לשאול. אנחנו לא מסתירים פה סודות ונשמח לשתף אתכם עם הסיוטים הגדולים שלנו מהלימודים האקדמים (סליחה, סיוטים שלי ושאר בני האדם על הפלנטה הזו, כי עינבר היא חייזר
- היא א-ו-ה-ב-ת פיזיקה
). זהו פורום תמיכה, ואני חושבת שמחובתינו לשתף אתכם עם כל חוקי ניוטון, התפוחים שנפלו לו על הראש ו"האיש הפלאי" מסירזימנסקי
(אני רצינית, את יכולה לשאול
)

inbardaf

New member
למה כולם פה כל הזמן מגלים את הסודות שלי?

לא ראית את הסרט 'גברים בשחור'? את לא יודעת שאנחנו ישויות מוסתרות? שאסור שיגלו אותנו? אגב, סוף המעולם מגיע... סתם, לידיעתכם.. זה לא הנמלים החצופות, זה המקקים..

k500

Active member
מנהל
המבורגר ושות'

שרשור נאה ביותר ליום כזה..הרבה מילים (וגם רעיונות) בסלע

inbardaf

New member
רק על תרסס אותנו ../images/Emo8.gif

אגב, אולי אתה יכול לעזור לי עם מכת הנמלים בבית? בחיי - אני נואשת!

k500

Active member
מנהל
גם אני סובל מנמלים

לא יודע מה קרה השנה, אבל גם אצלי יש מכת נמלים..באשר לשם, הלואי וזה היה עוזר במשהו

inbardaf

New member
טוב, נסיתי.. ../images/Emo8.gif

יום שישי מגיעה אלי לדירה מדביר. אולי הוא יושיע אותי
אצלי בדירה, המכה הזו היא כל שנה. שנה שעברה נסיתי להתמודד איתה בריסוס עצמי. נחלתי כישלון חרוץ
דירת קרקע ישנה...

snoopytush

New member
דפנוש

עזבי את הנמלים איתן אני מתמודדת אבל הנמלה הגדולה שהייתה לך במקלחת הכיתי אותה עם מגב מינימום 20 פעם ומעכתי אותה עם דברים שכבדים ממנה פי אלף והיא סירבה למות מה את שמה להן באוכל?

inbardaf

New member
בסה"כ רציתי שהבנות שלי יהיו גדולות וחזקות

אין לי מושג מאיפה היא הגיעה. לרוב, הנמלים כאן קטנות מאוד..

k500

Active member
מנהל
דירת קרקע =סבל מתמיד

גם אני סובל מאותו תסמין ו"מבלה" מדי יום בחברתם של נמלים ושאר מזיקים שהתקבצו להם בימים האחרונים משום מה.

inbardaf

New member
מעולם לא גרתי בדירה בבניין מגורים

אני אוהבת גינה וטבע ולרוב חיה בהרמוניה עם החיות והחרקים שסביבי. אני אפילו לא מתרגשת יותר מדי ממקקים ועכבישים ואני חברים טובים (בביוטופ שעשיתי לבגרות, כיכב עכביש) אבל נמלים - הם יכולות להוציא אותי משלוותי (מה שלא קשה כ"כ
) הם חודרות לאוכל וכל פינה ומטפסות עלי ועל כל דבר! שילכו לגינה - מה הם רוצות מביתי הקט? מבטיחה לתת להם אוכל גם שם - רק שיצאו!!! הן נכנסות אפילו לתוך הקומקום של המים החמים
הצילו!!!

k500

Active member
מנהל
נמלים א-מניות

נראה לי שהנמלים מגיעות לכל מקום ולא משנה אם זה קומקום או צלחת, הן מחפשות מקום למפגש פורום נמלים א-מניות (בקרוב בתפוז..) והמטבח נראה מקום נוח בעונה זו של השנה

צר לי לאכזב אתכם, אך נמלים

אי אפשר לנצח. כל מדביר שהיה אצלי צחק עלי ואמר שכל עוד לא יכול לרסס את המלכה, אסבול לנצח מהנמלים.

k500

Active member
מנהל
אז לחפש מלכה עכשיו? ../images/Emo6.gif

נתחיל לעקוב אחרי הנחיל ונראה לאן מובילות שאר הנמלים הקטנות? בדרך כלל זה לאיזה סדק בקיר שעוד לא גיליתי או באיזה חיבור בין קירות או משהו כזה.

למעלה