מודעות א-מינית

לא... הן יושבות כל כך עמוק בקיר, אולי

אפילו אצל השכן. זה פשוט נורא. כל פעם הייתי סותמת איזה חור שלהן עם סיליקון, אחרי כמה זמן היו חופרות דרך אחרת. פשוט להתפעל מהתושייה והחריצות שלהן
לא היה לי אכפת מהנוכחות שלהן אילו היו באמת מנקות את כל הליכלוך בבית (חרקים מתים, אוכל שנפל וכדומה). אבל הן כנראה חיות טוב, לא צריכות אוכל. רק לעשות טיולים אצלי ואצל השכן (ככה זה "לטייל בעולם" בשפת הנמלים) ורק עושות יותר ליכלוך. לא מבינה את זה. כשגרתי במושב, הנמלים היו "נמלים"! לוקחות כל דבר! לא היינו צריכם לנקות כמעט כלום, הן היו כבר עושות את העבודה. אח... נמלים מושבניקיות הרבה יותר ש-וות מנמלים צפונבוניות של עיר

inbardaf

New member
ככה זה כשגרים בעיר

נעשים עצלנים ובוהמים. זה משפיע גם על חיות. ראה: עכבר העיר ועכבר הכפר.. אתם לא מבינים מה עבר עלי קיץ שעבר.. נחילים של נמלים כיסו את כל הקיר! בחדר השינה יום אחד. הם החליטו שהם עוברים דירה. מכירים את זה? כל הבית מלא נמלים שגוררות ביצים לבנות. יציאת מצרים קטן עליהם.. לילה אחר גיליתי שכל הרצפה במטבח 'זזה'. הדלקתי אור וחשכו עיני... כל הריצפה מלאה עד אפס מקום בנמלים!! רק שזה לא יקרה שוב
הן פשוט בלתי מנוצחות

זה לא בהכרח נכון

גרתי 3 שנים בדירת קרקע ומצב הנמלים אצלי היה נסבל; דווקא אצל הוריי (קומה שנייה, בניין שאין בו דירת קרקע) יש לא פעם "מכת נמלים" גרועה בהרבה. אלה בכלל לא נמלים שמכירות את האדמה, אני חושבת; הן חופרות מחילות בקירות ואין להן שום פחד גבהים...

inbardaf

New member
מחילות בקירות = זו בדיוק ההגדרה למה שהן

עושות.. הם פשוט יוצאות מהקיר...

Mystic Circle

New member
לא יפה../images/Emo46.gif

סנופי, באמת, זה בעל חיים מסכן וחסר אונים. למה ישר להרוג???

Berethor

New member
מתחת לסנופי מסתתר אמסטף

לא רק שהיא הרגה אותה. היא הרגה אותה ב20 מכות מייסרות ומעיכה איטית למוות..

inbardaf

New member
גם אני כבדת אותן - כשהן בחוץ!

ובטח לא בתוך האוכל שלי!

נמלים הן בסדר עד גודל מסויים

יש את הנמלים המפלצתיות עם הצבתות הענקיות שיכולות להרים בן אדם
מאלה אני מתרחקת קילומטר. מפחידות...

snoopytush

New member
מכירה את הגישה

יש לי חברה כזאת ופגשתי עוד אנשים כאילה. יש בזה משהו אבל.... הבעיה שאני מגיבה כמו כל אישה טיפוסית למראה חרק גדול בעיקר המק המיתולוגי על ידי ביצוע טקס בלתי נשלט הכולל רפרטואר של צרחות אימים ועיוותים בכל הגוף. דווקא עם נמלים אין לי בעיה.... אבל אני אשאל אותך אחרת: אם קיר הבית שלך היה מכוסה בשכבה עבה של נמלים או מקקים לא היית מרססת אותם? הרי לא לכל אחד יש כסף לעבור בית....

Mystic Circle

New member
מקקים כן נמלים לא

הייתי מנקה עם חומץ והריח כבר היה מבריח אותם...

snoopytush

New member
כן באמת אומרים שיש ריחות שמבריחים אותן

משיטוט קל באינטרנט התברר לי שצמח הציפורן ( בשלמותו לא טחון ), מבריח אותן עינבר תיישמי....

inbardaf

New member
לא עובד.. ../images/Emo7.gif

בחיי שנסיתי הכל. מלח, קינמון, שמפו רצפות נגד נמלים - נאדה! הם פה - ולתמיד...
נראה מה המדביר שיגיע היום יגיד..

Ld12

New member
:)

זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי היום.. הם אולי לא עושים סקס לפני החתונה, אבל אחר כך אין הבדל חוץ מעניין הנידה. למה את חושבת שחרדים מתחתנים בגיל כ"כ צעיר ? הם לא יכולים כבר לחכות... חוץ מזה, כמו שעינבר כבר רשמה, לפי התורה, אחת מהחובות של הבעל כלפי אשתו זה לקיים איתה יחסי מין. אגב, מבאס לשמוע שחברים שלך גילו כזו אטימות..

mobyboy

New member
שלום מאיה

ראשית את בת 21 , צעירה מאד והכל עוד פתוח. לא אומר שתכירי בהכרח את גבר או את אשת חייך, אבל תמיד תוכלי למצוא א-מיני לחתונה אפלטונית. אני מציע לך לחכות עם המחשבות האלה ולתת לחיים לקחת אותך לכל מחוז אפשרי. אם תגלי בעוד 20 שנה שדבר לא משתנה, סימן שזה נכון, אולי החברים שלך עד אז יהיו פחות אטומים. גם אני מגלה אטימות רבה מצד חברים שהם כביכול ליברליים. לא מבינים מה אני מחפש זוגיות אפלטונית ושזה דבר בלתי אפשרי תעזבי, אם יתבגרו..

למעלה