מודעה של חי"ל

גם הסרבנות, גם זאת מהשמאל מחבלת

לא פחות בדמוקרטיה, להם אתה לא קורא מתנחבלים. אני פשוט נגד הביטוי הזה שמבטא אך ורק שנאת אחים.

0216

New member
טוב זה בדיוק מה שהשמאל עושה

השימוש הוא גם של השמאל ועוד לקידום מטרות של הברבריות הפלשתינאצית כן קראת נכון.... אני כבר לא יכול לחכות לתגובות שיבואו קדימה חבר'ה כנסו בי..... בכל הכוח..

0216

New member
תשמע אתה המומחה לא?

אני יגיד לך מה יכול לעזורתחשוב שאני "מתנחבל" טוב? ואז תדמיין ילד פלשתיני שמקבל כדור בראש ואז אותי יורה בו....... מקוה שעזרתי..

Fleddermaus

New member
זה לא ענייני

לא ענית לי על השאלה. איך אתה מצדיק ומחזק את הטיעון שלך שהשוואה לשואה היא נחלת השמאל?

0216

New member
לא צריך יותר מידי להתאמץ

או שאתה סנילי או שאתה משחק אותה סנילי אתה יודע כמה פעמים נשלחו לכאן הודעות בסגנון... "הגטו שיוצרת גדר ההפרדה" ו"ההשוואה של החיילים חיילי צה"ל ל"נאצים" אני לא אמרתי שזו "נחלת השמאל" אמרתי שגם השמאל משתמש ובצורה יותר גסה ומקוממת ומנותקת מהמציאות וחסרת כל רסן... הבעיה שהלגיטימציה נעשית רק לדברים שנאמרים מהצד השמאלי אבל אויויוי שמישהו מהימין עושה השוואות דומות (לא שאני מצדיק) אז הוא ישר "גזען" ו"מבזה את זכר השואה"בולשיט אתה גזען לא פחות אתה שונא את המתנחלים אתה שולל את זכויותיהם ללא שום סיבה... במקרה ה"טוב" אתה מפלה אותם.. הביזוי של השואה נעשה כשאתה משווה "יהודי" לנאצי" והשמאל עושה זאת.. בלי שום בעיה ובלי שום רגשות אשם..

Fleddermaus

New member
אתה תוקף אותי ללא סיבה

אני מתנגד לכל השוואה לשואה, מימין ומשמאל. כדאי לך להביא דוגמאות ולא לדבר בכלליות, אחרת לטיעון שלך אין בסיס. לא הבאת דוגמאות, אמרת ש "נשלחו הודעות בסגנון...". לא נתקלתי בהודעות האלו. אם הן באמת קיימות, אני מתנגד להן בכל תוקף. אני מנסה לנהל דיון תרבותי ואתה תוקף אותי כמו ילד בן 3...

Alexco

New member
גטו זה לא רק ביטוי שואתי

מה עם הגיטאות של השחורים שנהוג לדבר עליהם בארצות-הברית?

0216

New member
אז אין לך שום בעיה עם ההשוואה?

של גדר ההפרדה ל "גטו"? גדר ההפרדה (שדרך אגב גם אני מתנגד לה מסיבות אחרות) נבנית אך ורק כדי להגן ולהציל חיים, חיי אדם שאתה כל כך מתיימר לשמור, על הזכויות של "האדם". אבל את הזכות הכי בסיסית אתה מפר בלי שום בעיה. ואתה שוכח שזה חלק מהעם שלך שנרצח פה. ואתה יודע בדיוק ש"גטו" זה ביטוי שמתקשר ישר לשואה אבל לא, |רק לשמאל מותר להשתמש בהשוואות לשואה שכחתי... | כל כך עצוב ופתטי

חחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מתכוון לענות לך ברצינות בשום נושא עד שתעיף מהחתימה שלך את ה:"אין ערבים אין פיגועים"
ולכל שאר חברי הפורום: אל תענו לו גם אתם
הוא רק מחפש ש:"יכנסו בו" (הוא פלט את זה בעצמו). אנשים כמוהו לא שוים יחס. בתודה, ארתור גילקרוב

Fleddermaus

New member
מה הכוונה בזה בעצם?

"אין ערבים אין פיגועים"? ומה ההבדל בין חתימה שבה כתוב "אין ערבים אין פיגועים" לבין חתימה שבה כתוב "מוות לערבים" או "מוות ליהודים" או "מוות ל___________"? גזענות היא גזענות...

0216

New member
גם לכנות "מתנחבלים" זו גזענות

את המתיישבים אז גם אתה גזען... אהה סליחה בעצם אתה לא כי אתה הרי "נאור" אז מותר להיות גזען רק לעצמך מעניין....

עידו דו

New member
לא נכון.

וארתור אפילו הסביר את זה: מתנחבל=(ע"פ ארתור) מתנחל שמחבל בדמוקרטיה (למחבל יש כמה משמעויות- הוא יכול לחבל באנשים והוא יכול לחבל בתוכנית משחק של הפועל ת"א) אני חושב שאם ארתור מאמין שאפילו כל המתנחלים מחבלים בדמוקרטיה זו זכותו לחשוב כך- זה אפילו לא גזעני, זה מקסימום יכול להיות לא נכון. לעומת "פלשתינאצי"- לנאצי יש רק הגדרה אחת וזה אחד שדוגל בנאציזם וזו גזענות לקרוא ככה לגזע שלם.

ערב רב

New member
הממשעות המקובלת של המלה מחבל היא

טרוריסט, וכל מי שעושה שימוש בביטוי מתנחבלים יודע היטב למה הוא מכוון, בדיוק כמו שהוא מדבר על "תנועות הסרוב - החמאס והמתנחלים". לפחות כמעט כולם, אני מטיל ספק בכך שארתור מבין את מלוא משמעות דבריו.

למעלה