מודאגת .. ריטליןla

מודאגת .. ריטליןla

בני מאיר בן 4 החל בשבוע שעבר טיפול בריטלין ... הואנראה לי מאוד מוזר .. אין ספק שכשהוא רגוע מבינים היטב אתהה pdd-nos רואים היטב את הסימנים וזה די מפחיד!! אוףףף כבר לא יודעת מה לעשות הוא לאנראה טוב עם הריטלין ! וכל הלילה הואבכה חיפשתי קצת באינטרנט וגיליתי שיש קשיי הסתגלות בצורה של קושי בהירדמות הוא נוטל 10מ"ג כל בוקר למישהו היה ככה ?!?מה לעשות ?!?! אובדת עצות ! מה שבטוח דבר ראשון שתפתח המרפאה אני מתקשרת לפסיכיאטר שרשם לי תתרופה !

המשך יום טוב ושבוע טוב !

brum

New member
כן זה קורה

לפעמים זה עובר ולפעמים ממליצים על עוד כדור במקביל אבל אני חושבת שהכי טוב זה פשוט להחליף למשהו גינרי אחר (יש כל מיני סוגים של ריטלין, אומרים למשל שהקונצרטה היא עם הכי פחות תופעות לוואי אבל יקרה)

ממש לא אכפת לי מהמחיר!

רק רוצה שיהיה לו טוב כל כך קשה לי לראות אותו ככה כל פעם שאני מסתכלת עליו אני פורצת בבכי ! וזועקת לשמיים למה ? למה לילד שלי !

nirity1

New member
תדברי עם הפסיכאטר לפני שאת מפסיקה

לפעמים להפסיק בפתאומיות יכול להיות יותר גרוע מאשר להמשיך. יכול להיות שהוא צריך לשנות לכם מינון

עקב היפראקטיביות חריפה..

דיברתי עם הפסיכאטרית המליצה להפסיק ! עד הפגישה הבאה ב25/5 ונעשה הערכה מחדש ! גם הגננת שמה לב לתסמינים והוסיפה שהיה נראה כבוי בעיניים !

dina199

New member
כתבת שרק התחלתם.

כמה ימים הוא לוקח ריטלין ? אם זה 3-4 ימים לא נראה לי שיש בעיה להפסיק.
ובמה מתבטאת ההיפראקטיביות החריפה ?

מתבטאת ב...

תזזיתיות יתר חוסר ישיבה ללא התעסקות במשהו הוא לא יכול להשאר לבד לשניה אחת! עקב מסוכנות הוא לא מודע לסכנות מבחינתו אש זה לא שורף במוצ"ש שאנחנו עושים הבדלה הוא דוחף תיידים אל תוך האש והוא מבסוט מזה לא חם לו ולא שורף הוא פשוט צוחק לוקח מפתחות ופשוט יוצא לאוטו ! מזל שאני גרה במושב עם שער מגודר ! גרה בקומת קרקע הוא פשוט פותח תחלון ומסוגל לקפוץ! סיוט אי אפשר להשאיר אותנו לשניה אחת לבד !

dina199

New member
האם הוא מרגיש כאב ?

אם הוא לא מפחד מהאש (ל מרגיש שהיא שורפת) זה יכול להיות חוסר ויסות חושי .

dina199

New member
כדאי לבדוק את זה.

אנ יודעת שזה נדיר , אבל יש אנשים שלא מרגישים כאב.
אולי הוא מרגיש, אבל בעוצמה מאוד נמוכה ולכן לא מודע לסכנות.

dina199

New member
לדעתי כדאי לשאול את הרופאים המטפלים.

הרי רק להם יש את הסיכוי הגבוה לדעת דברים כאלה.

schlomitsmile

Member
מנהל
לעניות דעתי הכתובת צריכה להיות או רופא שמבין בעניין או מרפאה בעיסוק שמתמחה בויסות חושי.

למעלה