מודאגת .. ריטליןla

רעיה85

New member
נסי מנחה aba שיגיע לביתך ויבחן את הילד

ויראה מה שלא רואים בגן וזה רק בבית זה מה שטוב במנחה שהוא בא לבית ופוטר אותם בתוך הבית אומנם זה לא זול להביא אותו אבל כשיש משהו שרואה את הדברים בתוך הבית זה הכי טוב.

רעיה85

New member
אם את עדיין בעניין התרופות יש גם תרופה רספידל

רק לא בדיוק יודעת למה היא טובה נסי לבדוק עליה.

גם אותה הוא כבר קיבל...

שוב פעם זה עשה לו חרדות ולא טוב מה גם שבגלל המינון הנמוך של התרופה שניתן להביא לילד במזרק היה בלתי אפשרי לתת לו כי הוא היה מתנגד והיו הרבה פעמים שלא ידעתי אם קיבל תתרופה או לא ..

schlomitsmile

Member
מנהל
אפרוחון בן 4, וכ"כ הרבה תרופות הרופאים ניסו עליו כבר...
אני לא נגד תרופות, לפעמים הן הכרח בל יגונה.
אבל אני מצפה מרופאים, שלפני שהם רושמים תרופה
(על אחת כמה וכמה לפעוט), יוודאו שמוצו כל הדרכים האחרות
ולא נמצא בהן מזור לילדון.
לפי מה שאת מתארת, הם אפילו לא ירדו לעומק העניין-
לא ביררו עד תום ממה נגרמת ההיפריות החריפה שלו.
כי אם למשל מדובר בויסות חושי (אין לי מושג כמובן אם זה זה, אבל אולי)
אז הכיוון הטיפולי צריך להיות לגמרי אחר.
אבל לרופאים הכי קל לרשום תרופה,
וההורים המודאגים במי יאמינו אם לא ברופאים?

בדיוק כך ...

אני כל כך בורה בנושא אבל מה לעשות אף אחד לא מכין אותנו להתמודד עם ילדים מיוחדים ועם ילדים רגילים בפרט ...

schlomitsmile

Member
מנהל
את לא בורה
הורה לא אמור לדעת הכל, בשביל זה הוא פונה לאנשי מקצוע.
למרבה הצער לפעמים הם מכזיבים, ואז אנחנו נאלצים
"לעשות דוקטורט" בכלמיני תחומים

dina199

New member
בסוף לומדים הכל, אין ברירה.

ואל תאשימי את עצמך . אנחנו אמורים להסתמך על רופאים , וזה לא תמיד עוזר.
מאחר והרופאים ניסו הרבה תרופות על ילד שלך, נראה לי שכדאי לעשות הפסקה , כי במצבכם התרופות לא פותרות כלום רק עושות יותר בעיות.
צריך לברר אם יש ריפוי בעיסוק בקופ"ח (אני אישית לא יודעת) . כי מרפא בעיסוק יכול להגיד לך אם יש בעיה בויסות חושי.
כי (וזו אפשרות אחת) אם לילד יש תת תחושה והוא צריך מגע חזק (עמוק) יכול להיות שזו הסיבה להיפריות כי לגוף חסר תחושת המגע. אני לא יכולה להגדיר את זה טוב, אבל אני חושבת שכאן בפורום יש אנשים שיכולים.

lavendula

New member
הי, הילדון שלך ממש צעיר בשביל תרופות

לא שאני נגד - גם בני מקבל תרופה, אבל רחמנות על מערכת העצבים של בנך, שעוד לא גמרה להתפתח... הביקורת היא לא כלפייך כמובן, אלא כלפי הרופא/ה.
אני הייתי הולכת לשמוע חוות דעת של עוד רופא, ובינתיים מנקה את הילד מכל הקוקטייל שקיבל עד כה. כמה זמן עבר בין תרופה לתרופה? יש מצב שמה שאת רואה כרגע אלו תופעות גמילה מהתרופה הקודמת, ואפילו לא השפעת הריטלין. למשל, לבני לקח הרבה זמן להתנקות מהריספדל, ובין היתר הוא היה מאוד תזזיתי בתקופה הזו.
עוד דבר שיכול לעזור, ולבטח לא יזיק, זה טיפול בתמציות ברחי באך. זה לא אפקטיבי כמו תרופה, אבל כן עוזר.

למעלה