"מובטלינה"/ אורן מג'ר

דוסטו

New member
מאלון, תגלה איזה ספר הוצאת?

הספור הזה עם הספור על 'הפרק העולמי' מוכר לי מאיפשהו. זה לא הספר על 'פתגמים נפוצים בספורט'?

malon

New member
שיחקת אותה דוסטו

רק על הניחוש הפרוע אעריץ אותך עד יומי האחרון (גם אם תשליך אבנים על חלוני... )

siv30

New member
אולי תגלו לי ../images/Emo35.gif אני מרגישה כאן

כמו נחשלת בפעם השניה היום
זה סוד בינל"א

דוסטו

New member
SV - הנה בשבילך

http://www.mitos.co.il/Book/BookAdditionalInfo.asp?CI=104271&DI=1 ואחרי שתקראי את זה תביני שהדעות הכזה כאילו מלומדות, יענו לקטור ומו"ל נוגעות ל" משפטי המחץ של הספורט הישראלי". לא שלבן אדם אסור להביע דעה. חס וחלילה. חס ושני חלילים. מותר. אבל שלא יצטייר כאן כמו איזה סופר שהפרוזה או השירה שלו נדחו ע"י מו"לים שלא קראו את הספר (ולא שהתופעה לא קימת)

malon

New member
חחחחחחח, הרגת אותי

קראתי פעמיים את תגובתך (אגב, תודה על החיפוש אחר הלינק. אבל אני באמת לא שווה את זה). נשבע לך שאני לא מתבייש בסדרה. אני אפילו גאה בה. מאוד. רבאק, סופר פרוזה כנראה אני לא אהיה (למרות שאי אפשר לדעת), אבל כמה סופרי פרוזה אתה מכיר אישית שמכרו 52 אלף עותקים מארבעה ספרים?

דוסטו

New member
מ.אלון - עזוב אותה. הכדור עגול

משחקים משבת לשבת. אני מבין שמה שבא לך זה להיות על המפה ולעשות מכה. זה לגמרי לגיטימי מכל הלב -בהצלחה. אבל בו אנ'אגלה לך סוד. ראש וראשית - להשוות בין פרוזה או שירה לספר סטייל גינס ואהרוני? מעבר לכך - לא מעניין אותי כמה ספר מוכר. מעניין אותי אם הוא טוב. אם ספר טוב גם מוכר טוב אז אני שמח בשמחת הסופר שאולי גם מצליח לארגן לעצמו קופה קטנה בשביל לכתוב עוד ספר טוב. אין שום קורולציה בין איכות של ספר לכמות המכירות שלו.

malon

New member
דוסטו, בחייך

אתה לא יודע שקודם צריך לעשות את המכה כדי שיהיה אח"כ מספיק כדי לבזבז את זה על כישרונות אמיתיים. לא חלטוריסטים כמוני. הרי איך תוציא אתה את הספר שלך בלי אנשים כמוני?

siv30

New member
דוסטו אהובי, אני חוששת לאי הבנה

דווקא הוא אמר שהוא שטחי ביותר באחת ההודעות שלו...המממ והמשפטים האלה, אחרי שהעברת לי את הלינק ברוב מלאכיותך, נזכרתי שקיבלתי דווקא מצגת שלהם מאוד משעשעת. אחד מהמשפטים אני אזכור לדראון עולם, אלון מזרחי "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד"....

malon

New member
סיוון,

את תמיד יוצאת להגנתם של חסרי הישע שמגיעים בפעם הראשונה אל הפורום הזה? יש בצעד זה אבירות לשמה. ובאשר לדוסטו. הוא לא באמת מתכוון. מה שהוא מנסה לומר זה שהוא אהב את ספר הציטוטים ואני מוכן להתערב שאפילו יש לו אותו בבית (תודה, דוסטו, תודה). ואכן, אלון מזרחי אמר את שאמר. ודוסטו, נכון שזו לא ספרות, אבל תודה שזה יותר מצחיק מאבא גוריו...

דוסטו

New member
מ.אלון -על מה אתה מתערב?

אין לי ולא יהיה לי. מצטער לאכזב אותך. חוץ מזה שלא התקפתי אותך. רציתי שדברים יהיו ברורים. אתה, כך היה נדמה לי, העדפת לשמור אותם ככה קצת בערפל. (אכן למה?) בתור שכיר שמזיל ריר בחנויות ספרים כמו ההיא מ'סקס והעיר הגדולה' בחנויות נעליים, אני צריך לכלכל את ההשקעות בספרים בזהירות. ואני גם לא מבין מה אתם רוצים מאבא גוריו. קראתי בתיכון ולא זוכר שסבלתי. אבל ת'שמע - אני בטוח שמלאן ילדים קיבלו את הספרים שלך לבר-מצוה.

malon

New member
עשית לי את היום

בוא נעשה עסק: אם תמסור לי במייל את כתובתך, אני מבטיח לשלוח לך אחד הביתה. על חשבוני. ואז תוכל להציב אותו בגאון על איצטבת הספרים שלך לצד אבא גוריו. הולך? נ.ב - רק בר מצוות? בחייך, אתה לא בעניינים. תשאל את אמנון אברמוביץ כמה כאלה הוא קיבל ליום הולדתו...

siv30

New member
קיפוח על רקע מיני

למה רק לו אתה מציע
מה אני עיזה

דוסטו

New member
SV - מה יש לך נגד עזים?

אני היתי מכניס אותך הביתה ולא הולך להתלונן לרב שצפוף לי. חוץ מזה - תני לו את הכתובת שלך וקחי את העותק שלי.

siv30

New member
אויש כפרה תודה, על שתי ההצעות

אתה רואה למה אני מעריצה אותך...בחנניות הישירה שלך אתה מצליח להפיל אותי מהכיסא ולהשאיר אותי ללא מילים

דוסטו

New member
תודה, אבל לא תודה

ליד 'אבא גוריו' עומדים 'הקמע', 'חוזה נשואים' ו'סרזין' שסם הם של באלזק. ומסביבם צפיפות נוראית עוד אי אלו צפרדעים שהצדיקו את קיומם והרוויחו את הכבוד להצטופף בספריה שלי. (חוץ מזה - שאני אתן לעיתונאי את הכתובת שלי? לאחר הכרות בפורום אינטרנטי? בלי לדעת איפה אני אחטוף אותה אחר כך?)

למעלה