תסתכלי ילדה...
בלי להשתחצן, אני חושב שאני מבין המון במכוניות... ונראה לי שהכתבה שלי על המגדש (אם הבנת שם משהו) הוכיחה זאת. בנוסף, במקום לבוא ולתקוף ישר, אולי תסבירי מה את לא אוהבת באוטו הזה? אני יכול לומר לך את הסיבות שאני כן אוהב באוטו, ואת היתרונות שלו. שנתחיל? יאללה. אתחיל מהחסרונות. אוטו זה כידוע הוא בעל מנוע 4300 בנזין, וזאת אומרת שאוכל המון דלק, ובפירוש חופשי- עלויות אחזקה מאוד יקרות. מבחינה מכנית, אוטו זה הוא עמיד ביותר, ולא רואה כמעט מוסכים חוץ משלוש בעיות לא משמעותיות: הראשונה שבהן היא שהדרייב שאפט (יודעת מה זה?) האחורי שלה נוטה להשתחרר (כיאה לכל המכוניות בעלות ההנאה האחורית)- אך זה לא משמעותי. בעיה שניה היא שבחלק מדגמים אלה הדיפרנציאל האחורי (יודעת מה זה?) יוצר לעיתים רעש מעצבן, דבר שגורם להחלפתו. כאמור, בעיה זו אינה רצינית. השלישית שפחות אהובה עליי נוגעת לאלטרנטור. כידוע, האלטרנטורים של GM אינם ידועים באיכותם הטובה... ועכשיו ליתרונות. רכב זה מגיע במספר דגמים שנקראים "רמות". יש את "רמה 1" שזה הדגם הפחות מאובזר ועד "רמה 4" שזה רמת האיבזור הגבוהה ביותר שלא תבייש שום מכונית יוקרה (אם בא לך- אני מוכן לפרט לך גם מהם). חשוב לציין, שגם "רמה 2" שזה נחשב לדגם הבינוני ברמת האיבזור, מגיע עם שלל פינוקים שהאהובים עליי. התצוגה בלוח המכווים של רכב זה הינה מרשימה ביופיה, שכן אין ספידומטר רגיל עם מחוגים, אלא עם מסך שכותב לך במספרים גדולים את מהירות נסיעתך "145". כמו כן, מד הדלק, שמן, טעינת מצבר מגיעים עם הגאדג'טים האלה. רכב זה הוא מאוד עמיד (פרט לבעיות שציינתי למעלה) ובמיוחד הגיר האוטומטי שלו, והמנוע שלו. כמו כן, רכב זה הינו בטיחותי ביותר. אני מקווה שיום אחד יצא לך לנהוג ברכב זה (לי כבר יצא), ושתרגישי מה זה מנוע 4300 ו 192 סוסים צועקים לך מתחת למכסה המנוע- אולי אז תשני את דעתך