מה???

PePener

New member
נעשה ככה

אתה תלמד אותי את ה-10 מילים שאתה יודע באיטלקית ואני אלמד אותך מכוניות.

asi man

New member
חחחחחח לא לא

זה משהו שיישאר לעד אצלי,חוץ מזה שאני יודע הרבה מעל 10 מילים,כשמדברים איתי איטלקית אני מבין אבל אני לא יודע לענות חזרה באיטלקית

Black Hawk

New member
החלום המוטורי שלי...

הוא ג'י.אמ.סי ספארי!! אני פשוט חולה על האוטו הזה... יש לו מנוע 4300 בנזין (קרוב ל 2000 שקל כל חודש רק על דלק בצורת נהיגה שקטה- יעני בלי "קיק דאון"). ב"פתיחות, סגירות וכדומה" האוטו הזה נותן להרבה מכוניות בראש... וניסיתי אם אתה שואלים את עצמכם "אייך הוא יודע?!". רק חבל שכל "קיק דאון" יורד לך קרוב ל 50 שקל על דלק (וגם את זה בדקתי)... הדבר היחיד שמפריד ביני ובין החלום הזה- הוא מחירי הדלק בארץ. מחירי הדלק בארץ הם מהיקרים בעולם (אין לי מושג כרגע כמה- יש לי דלקן
). קחו למשל את אמריקה, שם יש בכמויות טנדרים ומיני וואנים שזוללים דלק. פשוט שם הדלק הרבה יותר זול... בארץ לשים טנק מלא אתה יוצא עם חור בכיס. אבל שוב, בלי שום קשר למחירי הדלק, האוטו הזה הוא פשוט חוויה. זה אוטו מפואר, גדול, חזק (מנוע 4300 בנזין למי ששכח) ופשוט חוויה לנהוג בו.

PePener

New member
../images/Emo73.gifאם כבר חלום מוטורי אז..../images/Emo73.gif

Mercedes SLR כמה פרטים חשובים, המכונית מייוצרת ע"י Mercedes ו-McLaren (מקלרן הינה חברה המפתחת מכוניות מרוץ ומכוניות ספורט). המכונית מגיעה מ-0 ל-100 ב-3.8 שנית והמהירות המקסימלית עולה על 330 קמ"ש. חוץ מזה אין הרבה מה להגיש, אתם רואים הכל, זה אוטו יפיפה ומהיר. כמוהן שזה רק אחד מה"אהבות" שלי.

PePener

New member
הנה עוד אחת

היית רוצה אחת כזאת, הא? תראהנ איזה סראונד

Foxy Ferrari

New member
טוב.................

מה אתה רציני????? אם אתה אומר את זה אז אתה סתם סתום...!!! ומשחק אותה ממש... לידיד שלי היה ספארי ואני יודעת קצת על החרא הזה.... סתם מסחרית מסריחה!!!

Black Hawk

New member
תסתכלי ילדה...

בלי להשתחצן, אני חושב שאני מבין המון במכוניות... ונראה לי שהכתבה שלי על המגדש (אם הבנת שם משהו) הוכיחה זאת. בנוסף, במקום לבוא ולתקוף ישר, אולי תסבירי מה את לא אוהבת באוטו הזה? אני יכול לומר לך את הסיבות שאני כן אוהב באוטו, ואת היתרונות שלו. שנתחיל? יאללה. אתחיל מהחסרונות. אוטו זה כידוע הוא בעל מנוע 4300 בנזין, וזאת אומרת שאוכל המון דלק, ובפירוש חופשי- עלויות אחזקה מאוד יקרות. מבחינה מכנית, אוטו זה הוא עמיד ביותר, ולא רואה כמעט מוסכים חוץ משלוש בעיות לא משמעותיות: הראשונה שבהן היא שהדרייב שאפט (יודעת מה זה?) האחורי שלה נוטה להשתחרר (כיאה לכל המכוניות בעלות ההנאה האחורית)- אך זה לא משמעותי. בעיה שניה היא שבחלק מדגמים אלה הדיפרנציאל האחורי (יודעת מה זה?) יוצר לעיתים רעש מעצבן, דבר שגורם להחלפתו. כאמור, בעיה זו אינה רצינית. השלישית שפחות אהובה עליי נוגעת לאלטרנטור. כידוע, האלטרנטורים של GM אינם ידועים באיכותם הטובה... ועכשיו ליתרונות. רכב זה מגיע במספר דגמים שנקראים "רמות". יש את "רמה 1" שזה הדגם הפחות מאובזר ועד "רמה 4" שזה רמת האיבזור הגבוהה ביותר שלא תבייש שום מכונית יוקרה (אם בא לך- אני מוכן לפרט לך גם מהם). חשוב לציין, שגם "רמה 2" שזה נחשב לדגם הבינוני ברמת האיבזור, מגיע עם שלל פינוקים שהאהובים עליי. התצוגה בלוח המכווים של רכב זה הינה מרשימה ביופיה, שכן אין ספידומטר רגיל עם מחוגים, אלא עם מסך שכותב לך במספרים גדולים את מהירות נסיעתך "145". כמו כן, מד הדלק, שמן, טעינת מצבר מגיעים עם הגאדג'טים האלה. רכב זה הוא מאוד עמיד (פרט לבעיות שציינתי למעלה) ובמיוחד הגיר האוטומטי שלו, והמנוע שלו. כמו כן, רכב זה הינו בטיחותי ביותר. אני מקווה שיום אחד יצא לך לנהוג ברכב זה (לי כבר יצא), ושתרגישי מה זה מנוע 4300 ו 192 סוסים צועקים לך מתחת למכסה המנוע- אולי אז תשני את דעתך

dimshik

New member
אלי תראה לה מה זה!!!

אני רוצה מחר מכות בבצפר. איפה דני שיגיד לך לא להתעסק עם קרן, מנסיונו האישי... למה אני מחמם כמו איזה מניאק???

Black Hawk

New member
אה, שכחתי לציין!

נכון שהרכב הזה הוא אינו ספורטיבי (פורשה 911), ואינו מנהלים (קאדי CTS) שיגרום לך להוציא את העיניים עליו, אבל לאוטו הזה יש מפרט שגורם לי לאהוב אותו (ופירטתי את חלקו)... יש בו משהו מיוחד כזה- מן תחושה כזאת
. נכון שאולי ההגדרה "חלום מוטורי" הייתה מוגזמת מצידי, שכן יש מכוניות שהייתי רוצה הרבה יותר, אבל בכל זאת אני אוהב את האוטו הזה. יש לי אליו חיבה אישית

PePener

New member
אוי אהבתי

איך אתה עושה לה - "אולי אז תשני את דעתך", יא דיקטטור, יא שלאין. אני הייתי בטוח לאחר שקראתי את מה שהיא אמרה שאתה פשוט תשתגע, אני יודע כמה אתה אוהב את האוטו ובאמת הבאת אותה בהשתגעות.

dimshik

New member
טוב שסוף סוף מישהי שמבינה

אמרה לאלי שספארי זה לא משהו!!! אלי תרד מהקטע של הספרי. (לכפיר יש ספארי)

iknow

New member
לא הבנתי מה הבעייה באוטו

הוא דווקא נראה נחמד... (ואני מניח שהאוטו לא רע בכלל)

Black Hawk

New member
יאללה חבר'ה!! עד שהעלינו שרשור...

של מכוניות אז ככה נותנים לו לשקוע?!? אתם לא בסדר!!

PePener

New member
הנה משהו שמצאתי

זאת יונאי קופה החדשה, היא רק תצא ב-2007. יהיה לה מנוע 2.7 V6. עכשיו היא רק בתהליכי עיצוב, אז נחכה ונראה מה יהיה ממנה.

למעלה