מה תעשו אם...

מנסים לברר..

על הבחור הזה את יודעת שהוא צדיק. ועל זה את יודעת שהוא.. לשעבר.. אז כבר אחד אפס. אבל באמת שאף פעם אי אפשר לדעת.. אגב, שרון=אשדוד?

מקרה אישי שלי. . .

יצאתי בשידוך. .עמדנו לסגור. . . אני אישית ידעתי שיש לו עבר עם מישהי שהכרתי. זה לא הפריע לי ביודעי שזה נחלת העבר בלבד. מה גם שבעברי גם לי היה קשר חברות עם בחור. בפגישה האחרונה החלטתי שאהיה כנה עד הסוף ואכנס בלי הסתרות ושקרים למערכת הזו. וסיפרתי שהיה לי עבר. . . .הוא ביטל לאחר מחשבה. הוא הגיע למסקנה שמגיע לו יותר ממני. יתכן שצדק. אבל אח``כ כשבררתי את הנושא לעומק רבנים מורים בפירוש להסתיר. . . . אז טעיתי. .

מוזרר

מראלי ממש משוגע לעשות רשימה של המעלות והחסרונות והנפילות של האדם שמולך וע"פ זה לשפוט אותו, כלומר אשה אתה לא הולך לקנות במכולת, צריך חיבור נשמתי עם האדם שאיתו אתה מתחתן, אם כבר החלטת שאתה הולך להתחתן עם בנאדם זה כבר לא יזיז לך מה קרה לו לפני 10 שנים בסיטואציה מסוימת אם הוא התחרט על זה וזה לא משפיע עליו. אולי בציבור החרדי זה אחרת....לי זה נורא משונה.

תקשיבי...

אם הוא היה מגלה את זה לאחר החתונה כל הערכתו אלייך הייתה יורדת והיה יכול להבצר בינכם מריבות וכאלה. חס ושלום. אז טוב שסיפרת, לפחות הוא ידע את האמת. מה לעשות אי אפשר לעשות מה שרוצים בחיים, ואחרכך לחזור בתשובה שלמה ולהסתיר את חטאינו צריך לספר. בכל אופן, את צריכה בחור שיסכים עם מה שאת עשית ויקבל אותך איך שאת . זה מה שאני חושבת.

זה מה שא-ת אומרת.

את טועה ילדה. מבחינת פסק ההלכה בנידון אין צורך לספר אם זה נחלת העבר!

מעניין

אני חושב שאני אתייחס לאדם כמו שהוא עכשיו -זה תלוי באישיות של האדם, האם יש בו משהו גרוע בתוכו שגרם לזה או שזה משהו אחר, מקרה או נפילה חד פעמית. בכל אופן אני אף פעם לא יצאתי עם בנות...

19אריאל

New member
מסכים עם כל מילה שאמרה שירלי!

ואני לא אחד שיצא עם בנות... עדיין... חחח מקוה שאני יחזיק עד השידוכים.

19אריאל

New member
חח זה באמת לא פשוט...

בדור המופרע שלנו... אגב, איך זה שאת פה עכשיו? את כבר בחופש? אני עוד עשר דקות נכנס לשיעור.

שירליחצ

New member
חופפפפששש

כן אתמול הייתה הבגרות האחרונה באופן רשמי.. אבל אני בחופש כבר מפסח ורק באתי למבחנים....

19אריאל

New member
אז את חוגגת אה???

אני רואה שטוב לך בפורום שלנו... בטח למדת פה הרבה על כל העולם של הדוסים.

למעלה