מה תעשו אם...

סטלנודד

New member
מה תעשו אם...

יתברר שהאשה שלכם לעתיד יצאה עם בנים סך הכל אתם הרי לא שונים ממנה בעבר..... ואותו דבר לגבי בנות

מקווה שלא יתברר לי כזה דבר..

בכל אופן אני לא יצאתי בעברי עם גברים.. אז ארצה שהגבר שלי גם כן יהיה ברמה הזו..

אז..

אקבל זאת בהבנה... אחרי הכל.. הכל בא מלמעלה.. בכל אופן אשתדל לא להגיע למצב כזה .. למרות שלא תמיד זה תלוי בנוץ

לי לא אכפת לקחת בחור

שיצא עם בנות בעברו, אבל התחזק והתיצב בדעות שלו וכו` כיום

toxic2004

New member
הסבר את כוונת השאלה

ב"מה תעשו". מתי. איפה. באיזו סיטואציה נודע לך?

הרגשה לא טובה....

זה שאני נפלתי. לא אומר שגם הבת זוג שלי צריכה ליפול... אבל אם זה החסרון היחידי... בקטנה.

אז ככה....

אם יתברר לי מלכתחילה שהבחור שאני נפגשת איתו נפגש עם בנות בעבר , אני אברר כמה פגישות הוא נפגש עמה, וכמובן שאשאל אם הוא שמר נגיעה, כי אם הוא לא שמר נגיעה אין סיכוי להמשיך את השידוך. כי אני אחת ששמרתי על עצמי, ולא נגעתי באף אחד....אז למה מי מת???בחורה שמורה מקבלת בחור שמור. בכ"א....אם הוא יאמר שהוא נפגש עם בנות ולא נגע בהן, ושזה היה מצידו ירידה, ושהוא מתחרט וקיבל על עצמו לא לשוב לזה.... אז ממש בכיף, אני לא ישלול על דבר שכזה, כי אחרי הכל לכולנו יש ירידות ועליות בחיים.

מה??.......

כמו שכתבתי, אני אברר זאת לכתחילה אם הוא שמר נגיעה או לא. בדיעבד, אם כבר אני נשואה ואני אדע מכך, זה יהיה מר ועצוב לדעת שבעלי ,זה שחי איתי , נגע במשהי אחרת חוץ מאשתו . זה יהיה עצוב מאוד, אבל מה נותר לעשות? לא בוכים על חלב שנשפך, לכן מבררים תחילה.

שירליחצ

New member
יש לי שאלה אליכם...

המטרה שלנו היא לא לדבוק במידות של הקב"ה?? ואנחנו כל שנה ביום כיפור, ובעצם כל השנה מתפללים ומבקשים מה' שימחל לנו, ויקבל אותנו למרות הנפילות שלנו... אומרים שכשאדם חוזר בתשובה שלימה באמת אז ה' הופך את כל העוונות שלו לזכויות!!! ואם הקב"ה מוחק לחוטאים הכי גדולים אז מי אנחנו שלא נקבל מישהו כי היו לו איזה נפילות בעבר? אם הוא חזר בתשובה. לדעתי מי שחזר בתשובה גדול פי כמה ממני ולכן לא תהיה לי בעיה להתחתן עם מישהו שיצא עם בנות או כל דבר אחר, בתנאי שכמובן הוא חזר בתשובה באמת.

תראי...

שירלי, ברעיון את צודקת, אבל אני לא מסכימה עם דבר אחד. בחור שלא שמר על עצמו, לא שמר על נגיעה, למה שבחורה טובה תרצה בחור שלא שמר נגיעה? נכון שהוא חזר בתשובה, והוא התחרט . אבל בכל אופן המעשה נשאר, וחוץ מזה שהוא בחור שכבר "טעם את הטעימה" וכשטועמים בפעם הראשונה זה הרבה יותר עם רגש, וזה לא הרגשה שכבר טעמת אותה כבר. אז למשל אני ארצה בחור ששמר נגיעה, כי אני יודעת שזה יהיה חדש לו, וזה יהיה שמור רק לאשתו, כמו שאצלי זה שמור בע"ה רק לבעלי, והבסיס של הבית יכול הרבה יותר להבנות כך.

שירליחצ

New member
ואם זה הזיווג שלך???

נכון. כשאת מתחתנת עם מישהו שכבר נגע בבנות לפנייך את אולי קצת מוותרת על משהו... על הרגש הראשוני וכל מה אמרת.. אבל זו ממש לא סיבה לפרק קשר אם כל שאר הדברים מתאימים! הוא חזר בתשובה! את מתארת לעצמך איזה קשה זה לחזור בתשובה מעבירות כאלה?? זה לעלות מתהום זה קשה פי מאה ממי שלא נפל אף פעם... אני לא אומרת שזה קל, אבל אי אפשר להגיד שזה לגיטימי פשוט לפסול ... תנסי לחשוב לעומק על מה שכתבתי בקשר למידות של הקב"ה.. ותאמיני לי שדווקא הוא יותר מכל הבחורים שבעולם יבין מזה קשר של קדושה, ובית נאמן וכו'..

ואם הזיווג שלך משמיים הוא אתיופי?

יש דברים שלא מתאימים, אז מבררים מלכתחילה! את יציעו לך בחור שגדול גוץ שמנמן ומכוער, תגידי `כן` בגלל שאולי זה הזיווג שלך משמיים?

שירליחצ

New member
דבר ראשון- מה הבעיה עם אתיופים????

דבר שני, אני מפרידה בין 2 דברים: אחד- זה משהו שיפריע לע-ת-י-ד שלנו ביחד. וזה אומר שאין לכם שפה משותפת, אין לכם אותם רעיונות, הוא מוזר, הוא לוידת מה.. ושתיים- זה משהו שקשור לע-ב-ר והבחור השתנה מאז! זה כמו שיגידו לך יש בחורה ממש מדהימה שפ-ע-ם שקלה 200 קילו היום היא נראית כמו דוגמנית. ואשמח אם תגיב על התגובה הראשונה שלי בשרשור..

מי ערב לכך שהוא באמת חזר בתשובה?

יכול להיות הוא פשוט החליט שיש יותר `מבחר` בשידוכים או משו כזה.. ו.. כן, גם אם הוא חזר בתשובה, זה כן משפיע על העתיד! תחשבי שאת איתו פעם ראשונה והוא משווה אותך עם הבחורה ההיא והשרלילה לפניה.. חח אה, בעצם שכחתי, הוא לא משווה כי הוא חזר בתשובה! הוא רק מכוון ``לשיים מיצווע..``

שירליחצ

New member
חח ומי אמר

ומי אמר שהבחור הביישן והצדיק מהישיבה הידועה לא גלש באתרי פורנו??? או אולי הוא בכלל הומו ??? מזה השטויות האלה....... לוידת מה להגיד לך אבל אני מתכוונת להתחתן עם מישהו שאני מכירה ומאמינה בו..

למעלה